لوبیا قرمز


لوبیاقرمز که به‌خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می‌گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکایی‌ها طرفداران بسیاری دارد.
لوبیای قرمز، به عنوان ماده غذایی مقوی و دلپذیر در سبد غذایی اکثر خانواده‌ها قرار دارد. طبخ انواع غذا مانند سوپ، خورش و سالاد با این نوع لوبیا، جایگزین مناسبی برای مواد غذایی پرکالری محسوب شده و نیاز روزانه بدن را به انواع مواد معدنی و ویتامین‌ها تأمین می‌کند.
لوبیا قرمز هم مانند برخی از انواع لوبیاهای دیگر حاوی ماده مسمومیت‌زایی به نام فیتوهائماگلوتینین است که این ماده سمی، تنها با 10 دقیقه جوشیدن از بین می‌رود. بهتر است شما برای از بین بردن این ماده سمی، لوبیا قرمز را به طور کامل و با دمای حداقل 80 درجه سانتی‌گراد بجوشانید.
این ماده غذایی به دلیل داشتن کالری و چربی کم، وعده غذایی مناسبی برای افراد مبتلا به چربی و کلسترول خون و اضافه وزن محسوب می‌شود. پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و کمک به سلامت قلب و برخورداری از اندام متناسب از جمله خواص مصرف لوبیای قرمز است.
نصف فنجان لوبیای قرمز حاوی ۱۰۰ کالری است و مصرف این میزان در روز ۲۶ درصد از پروتئین مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند. مصرف پروتئین به تنظیم قند خون بدن کمک کرده و از ابتلا به اضافه وزن جلوگیری می‌کند.
گفتنی است، مصرف این مقدار لوبیای قرمز در روز، یک چهارم فیبر مورد نیاز بدن را تأمین کرده، باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش می‌شود.
کاهش کلسترول خون و تنظیم ضربان قلب از دیگر خواص مصرف این نوع لوبیا است.
لوبیای قرمز منبع مناسبی از آهن به شمار رفته و تأمین انرژی مورد نیاز روزانه و سلامت استخوان‌ها از خواص آن محسوب می‌شود. همچنین این ماده غذایی جایگزین مناسبی برای انواع گوشت است.
ادرار آور است و حجم ادرار را زیاد می‌کند.

- درمان کننده بیماریهای دستگاه ادراری است.
- سنگ کلیه را برطرف می‌کند.
- سینه و ریه را نرم می‌کند.
- آب را از بدن خارج می‌سازد.
- نیروی جنسی را تحریک می‌کند.
- قاعده آور است.
- کلسترول خون را پائین می‌آورد.
- ضد سرطان است.
- برای رفع بیماریهای قلبی مفید است.
- به دلیل داشتن مقدار زیادی الیاف روده‌ها را تمیز می‌کند.
- فشار خون را پائین می‌آورد.
- یبوست را برطرف می‌کند.
- در استعمال خارجی لوبیا را خمیر کرده و روی زخمهای اگزما بگذارید تا آنها را التیام دهد.

مضرات :
لوبیا به علت داشتن پروتئین برای شخصی که مبتلا به بیماری نقرس بوده و اسید اوریک خونشان بالاست مناسب نیست. ضمنا لوبیا به دلیل اینکه گاز زیادی در معده و روده تولید می‌کند باید به مقدار کم استفاده شود و همچنین با طریقه پخت مناسب آن را قابل هضم کرد. بدین منظور باید لوبیا را بعد از شستن در آب گرم ریخته و به مدت چند ساعت بگذارید خیس بخورد سپس آب آنرا دور ریخته، آب تازه روی آن بریزید و بپزید.



غذاهایی که لوبیا قرمز در آنها کاربرد دارد!
آش انار




کدو سبز

کدو از نظر علم گیاه شناسی یک میوه ی تابستانی است اما از نظر پخت و پز به عنوان یک سبزی در نظر گرفته می شود که خیلی هم ارزش تغذیه ای زیادی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است.


خواص مواد


مشاهده همه ...






خامه ترش

خامه ترش نوعی سس با ترکیب مساوی از ماست و خامه است که برای انواع کیک ، شیرینی ، غذاهای گوشتی ، سیب زمینی ، سبزیجات و … کاربرد دارد و علاوه بر دارا بودن طعمی لذیذ در هضم سریع تر و بهتر غذا موثر است.


ویژه ها

رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی





چیکن استروگانف

چيكن استروگانف یک مدل از غذاي معروف روسي بيف استروگانفه. ورژنهاي مختلفي از اين غذا در دنيا وجود داره .كافيه یکم توش تغيير داده بشه تا به يك طعم جديد برسید.
چيكن استروگانف رو ميتونيد با پاستا يا برنج يا نان سرو كنيد و يا به تنهايي ميل كنيد






كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 71494
 
ندا سروستانی
امتياز : 56395
 
golara valianpour
امتياز : 28674
 
شف سارا
امتياز : 27276
 
سحر ناز
امتياز : 19220


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394