قارچ


حدود دو هزار سال از کشت این سبزی در دنیا می گذرد. ژاپنی ها اولین کسانی بودند که آن را کشت کرده و مورد استفاده قرار دادند. آب و هوای گرم و مرطوب ژاپن زادگاه مناسبی برای این سبزی به حساب می آید.
در گذشته قارچ را از مراتع و جنگل ها جمع می کردند. امروزه درکارگاه های صنعتی تولید و در تمام سال در اکثر مغازه ها وسوپرمارکت ها عرضه می گردد. "قارچ استخوان ها را تقویت می کند، خستگی را رفع می کند وکمبود ویتامین D را جبران می کند." اکثر مواد غذایی در طبیعت به مقدار کافی ویتامین D دارند؛ مثل ماهی، قارچ و بعضی از انوع پنیرها.افرادی که مدت طولانی در تخت هستند و یا اصولاً بیرون نمی روند، غالباً ازکمبود ویتامین D رنج می برند و این امر به استخوان های آنها صدمه می زند. ویتامین D باعث می شود که کلسیم در روده جذب شده و بلافاصله در استخوانها بکار رود.
مطالعات نشان می دهد که در قارچ دو نوع قند به نام های «ترهولوز» و «کیتین» وجود دارد که دریافت بالای آنها در بدن موجب تحریک سیستم ایمنی بدن می شود، به این ترتیب آنها مانع فعالیت ویروسها و باکتریها شده و از فعالیتهای زیانبار این میکروبها جلوگیری می کند.
این سبزی دارای مقادیر مناسبی «روی» است که وجود این ماده مغذی به حفظ سلامت سیستم دفاع بدن کمک فراوانی می کند.

جالب است بدانید قارچ دارای ترکیبی از گروه «فیتونوترینتهاست» که به نام «لنتینان» شهرت دارد. این ترکیب در قارچهای دکمه ای و صدفی یافت می شود و مانع رشد تومورهای بدخیم می گردد. به علاوه قارچ دارای مقادیر بالایی ویتامین C است و نیز سرشار از سلنیوم می باشد که فعالیت آنتی اکسیدانی دارد و از بروز سرطان کولون در افراد مستعد پیشگیری می کند.

مطالعات نشان داده است، مصرف مرتب قارچ موجب تنظیم میزان هورمون استروژن در خانمها شده و از بروز سرطان پستانجلوگیری می کند.
افراد مسن غالباً به مرض بی آهک شدن استخوان( پوکی استخوان ) مبتلا هستند. آنها بایستی از رژیم غذائی استفاده کنند که دارای ویتامین D می باشد مثل قارچ. یک پرس قارچ(200 گرم) نیاز روزانه به ویتامین D را تامین می کند.
برای اینکه تمام مواد مغذی از موادغذائی به بهترین صورت جذب شوند، نیاز به ویتامین های گروه B می باشد.

قارچ یک دسته از این ویتامین های سوخت و ساز را تامین می کند. هر سلول در بدن ما به ویتامین B2 موجود در قارچ نیاز دارد تا بتواند انرژی کسب کند. برای اینکه انسان زود خسته و کم حوصله نشود، اعصاب هم نیاز به ویتامین B2 دارند.
ـ دارای ویتامین‌های B2 - B1-B12 - B6 - C و H است که برای محافظت از پوست و ایجاد آلرژی در بـدن ، سلامت سیستم عصبــی، سلامت پوست و چشـم و بافتـهای بدن ، تشکیل اسیــدهای چرب ضروری در سیستم عصبی و ماهیچه‌ها ، درمان کم‌خونی و جلوگیری از بروز ضایعات در مغز و ستون فقرات نقش اساسی دارند که البته در صورت استفاده از روش‌های صحیح پخت‌، فریز و خشک کردن خواص تمام این ویتامین‌ها حفظ می‌گردد .
ـ حاوی مقادیر بسیار مناسبی از مواد معدنی شامل : پتاسیم ، فسفر، منگنز، مس، آهن و کلسیم می‌باشد .
ـ دارای درصد بسیار کمی چربی و کالری و مقادیر مطلوبی از لیستین که عامل پایین آورنده چربی خون است می‌باشد، بنابراین در رژیمهای لاغری بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد .

وظیفه بیوتین موجود در قارچ در سوخت و ساز بدن این است که انرژی را آماده نگه می دارد و اسید فولیک در سوخت و سازپروتئین و مواد اصلی ژن ها نقش مهمی را بازی می کند. خانم ها بطور متوسط 90% مقدار ویتامین B2 توصیه شده را دارا می باشند و بندرت یک زن اسید فولیک را به اندازه لازم جذب می کند. بنابراین برای حل این مشکل بایستی خانمها در رژیم غذائی خود غالباً از قارچ استفاده کنند.

معمولاً قارچ را بایستی فقط بصورت پخته میل کرد. چون که قارچ ها آلوده به موادی هستند که فقط در اثر پختن از بین می روند. ولی قارچ هایی را که در واحدهای صنعتی تولید می شوند، می توان بدون هیچ مشکلی پس از تمیز کردن مصرف کرد.



غذاهایی که قارچ در آنها کاربرد دارد!
مافین ژامبون و پنیر تارت مرغ پلو یونانی قارچ شکم پر با مرغ و پنیر اردور مرغ ناگت مرغ و سبزیجات گراتن سبزیجات خوراک سوسیس ( استراتای) سالاد اسفناج بورک گوشت سالا‌ ‌‌د سزار قارچ سوخاری گراتن سیب زمینی و قارچ کباب ترکی کروکت سیب زمینی و مرغ املت کدو چیکن استروگانف شوری قارچ بادمجان رژیمی سوپ جو فوری رولت مرغ کالباس مرغ خانگی لازانیا ایتالیایی سالاد اندونزی سوفله سیب زمینی و گوشت سوپ کلم رژیمی لازانیا فيله مرغ با سس قارچ ايتاليايي پیراشکی گوشت و قارچ میت لوف پنه با سس آلفردو رولت گوشت ساده ریزوتو مرغ و قارچ بیف استروگانف رول استیک ژاپنی استیک با سس قارچ برنج رنگین کمان ترشی زیتون مخلوط  مرغ مکزیکی  مافین پیتزایی موساکا یونانی خوراک سبزیجات چینی همبرگر ویژه پیتزا سبزیجات




نخود

نخود گیاهی است یکساله و از خانواده حبوبات که بلندی بوته آن به حدود ۳۰ سانتیمتر می رسد . ساقه این گیاهپ پوشیده از تارهای غده ای است . برگهای آن مرکب از ۱۳ تا ۱۷ برگچه کوچک و دندانه


خواص مواد


مشاهده همه ...






رست بیف

رست بیف roast beef گوشتی است که در فر کبابی شده باشد.به عنوان وعده غذای اصلی سرو شده و هم در ظرف همراه با مخلفات و هم به عنوان ساندویچ سرو میشه.


ویژه ها

کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
ژیگو
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی





رست بیف

رست بیف roast beef گوشتی است که در فر کبابی شده باشد.به عنوان وعده غذای اصلی سرو شده و هم در ظرف همراه با مخلفات و هم به عنوان ساندویچ سرو میشه.






كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 96216
 
ندا سروستانی
امتياز : 70691
 
golara valianpour
امتياز : 39909
 
شف سارا
امتياز : 36810
 
سحر ناز
امتياز : 26002


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394