عرق نعنا


عرق نعناع، فقط حاوی رایحه نعناع ترکیب شده با آب است که خاصیت ضدنفخ، ضددرد و ضداسپاسم (گرفتگی) دارد. از آنجا که تمام ترکیب های نعناع وارد عرقش نمی شود، نمی توان همه خواص برگ نعناع را به عرق آن هم نسبت داد ولی مصرف این عرق گیاهی، پس از غذا و برای رفع دل درد و نفخ یا هضم بهتر غذا مفید است.

دوست دستگاه گوارش :
عرق نعناع ضد نفخ است و می‌تواند باعث کاهش درد معده شود و برای بادشکن هم می‌تواند به خوبی استفاده شود و برای بعضی از دل‌دردها، دل‌پیچه‌ها، رفع سوء‌هاضمه و اینگونه بیماری‌ها فرآورده خوبی است. این گیاه برای كمك به هضم معده بسیار مفید است و افرادی که مشکل گوارشی دارند، می‌توانند از عرق نعناع استفاده کنند. نعناع تازه چون دارای اسانس بیشتر است مسلما خواص درمانی بیشتری هم دارد ولی حرارت دادن باعث کم شدن خاصیت آن می‌شود. از برگ‌های این گیاه برای خوشبو کردن ماست و دوغ نیز استفاده می‌شود كه مفید است. دم‌‌کرده عرق نعناع هم برای تقویت معده و روده کاربرد دارد.

دهان شویه خوشبو کننده :
اگر عرق نعناع به صورت خوراکی وارد بدن شود تاثیری در از بین بردن بوی بد دهان ندارد اما اگر کسی از اسانس نعناع به عنوان دهان شویه استفاده کند حتما مفید است. این گیاه اثر ضدمیکروب دارد؛ پس اگر عرق نعناع را به عنوان دهان‌شویه روزی چند بار استفاده کرده یا آدامس نعناع مصرف کنیم، خوب است اما اینکه گیاه آن را بخوریم به نظر نمی‌آید که اثر خوب یا خاصی روی بوی بد دهان داشته باشد. نیم استکان عرق نعناع یا مثلا قرص نعناع مشکلی ایجاد نمی‌کند ولی اگر از نعناع زیاد استفاده شود سیستم گوارشی را تحریک می‌کند.

ضد درد و التهاب :
نعناع ماده‌ای به اسم منتول دارد که باعث احساس خنکی در دهان می‌شود. منتول اثر ضد درد خوبی دارد اما در عرق نعناع این ماده خیلی کم است؛ بنابراین اگر به دنبال اثر ضد دردی هستیم باید از منتول استفاده کنیم. پمادهای منتول دارای این خاصیت ضد درد بوده و برای دردهای استخوانی مفید است. نعناع موضعی به صورت پماد و کرم برای دردهای استخوانی استفاده می‌شود و برای دردهای گوارشی مثل دل‌درد می‌توانید از عرق نعناع استفاده کنید. در ضمن افرادی که خسته‌اند اگر مقداری نعناع بخورند، حال عمومی بهتری خواهند یافت.

منع مصرف :
به دلیل اینکه "زخم معده" در محیط اسیدی اتفاق می‌افتد و افزایش ترشح اسید باعث باز ماندن دهانه معده می‌شود. کسانی که مبتلا به "زخم معده" هستند باید در مصرف نعناع و عرق نعناع احتیاط کنند.




انبه

انبه میوه ای خاص و با طعمی متفاوت که چند سالی هست که وارد ایران شده است و خیلی ها دوستش دارند.
انبه درختی است زیبا که ارتفاع آن تا 10 متر می رسد . منشا انبه هند و


خواص مواد


مشاهده همه ...






ته چین با زرشک و خلال پسته و بادام

ته چین مرغ یکی از غذاهای شیک و مجلسیه که مناسب برای مجالس و مهمانیهاست و باعث رنگین شدن سفره شما میشه.ته چین دستور پختهای مختلفی داره اما چیزی که توی همشون مشترکه شکل قالبی برنج و ته دیگ خوشرنگ اونه،اگه تا حالا از درست کردنش میترسیدین باید بهتون بگم که ترسو کنار بذارین و دست به کار شین.


ویژه ها

کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
ژیگو
ارسال : chef somi
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی





بیف استروگانف

بیف استروگانف غذایی روسی است که در سرتاسر دنیا معروفه و شیوه های سرو مختلفی داره.
شاید بگین اه خامه باگوشت!؟؟؟؟اما بهتون قول میدم اگه یکبار امتحانش کنین حتما میشه یکی از غذاهای مورد علاقتون






كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 130634
 
ندا سروستانی
امتياز : 89400
 
golara valianpour
امتياز : 55601
 
شف سارا
امتياز : 51257
 
سحر ناز
امتياز : 36280


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394