لوبیا سفید


لوبیاسفید که به‌خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می‌گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این ‏لوبیا در بین آمریکایی‌ها طرفداران بسیاری دارد‎.‎

خواص :‏
• لوبیا سفید از نظر طب قدیم معتدل است.‏
• لوبیاسفید با ناراحتی های قلبی عروقی مقابله می کند.‏
• لوبیاسفید در پیشگیری از یبوست موثر است.‏
• لوبیاسفید به روند نوسازی سلول ها کمک می کند.‏
• لوبیاسفید کم خونی را برطرف می کند.‏
• لوبیاسفید میزان قند خون را کاهش می دهد.‏
• کاهش دهنده فشار خون است.لوبیا سفید از انواع حبوبات مفید و مغذی به شمار رفته و میزان بالای پروتئین و ‏چربی بسیار کم این ماده غذایی از جمله خواص برتر آن محسوب می‌شود.‏
• این نوع لوبیا منبع غنی از فیبر با کلسترول بسیار پائین بوده و وعده غذایی مناسبی برای بیماران مقاوم به انسولین ‏و افراد مبتلا به قند خون بالا محسوب می‌شود، تحقیقات نشان می‌دهد تنظیم قند خون در بیماران مبتلا به دیابت پس ‏از مصرف مواد غذایی حاوی این نوع لوبیا بخوبی انجام می‌شود.‏
• منیزیم موجود در لوبیا سفید، عامل پیشگیری‌کننده وقوع حملات قلبی، بهبود عملکرد سیستم گردش خون، افزایش ‏جذب کلسیم و رسیدن اکسیژن کافی به سلول‌ها به شمار می‌رود.‏
• تنظیم فشار خون و ضربان قلب به دلیل وجود پتاسیم و سدیم موجود در این ماده غذایی و برقراری تعادل این دو ‏عنصر در بدن از دیگر خواص این نوع از لوبیاست.‏
• لوبیا سفید منبع مناسبی از دو ماده معدنی مهم، منگنز و مس به شمار رفته که نقش مهمی در تجزیه رادیکال‌های ‏آزاد بدن و پیشگیری از ابتلا به سرطان ایفا می‌کند.‏

مضرات :‏
لوبیا سفید به علت داشتن پروتئین برای شخصی که مبتلا به بیماری نقرس بوده و اسید اوریک خونشان بالاست مناسب نیست. ‏ضمنا لوبیا به دلیل اینکه گاز زیادی در معده و روده تولید می‌کند باید به مقدار کم استفاده شود و همچنین با طریقه پخت مناسب آن ‏را قابل هضم کرد‎.‎

لوبیا سفید و گروه خون : مصرف لوبیا سفید برای دارندگان تمام گروه های خونی بلامانع میباشد.



غذاهایی که لوبیا سفید در آنها کاربرد دارد!
اش رشته آش سبزی شیراز سوپ ایتالیایی




فلفل قرمز

فلفل گیاهی است که در آب و هوای نیمه گرمسیری و گرمسیری می روید. میوه آن در پوششهای غلافی بلند که به موازات رسیدن رنگ قرمز، نارنجی یا زرد به خود می گیرد، می روید. میوه این گیاه به صورت


خواص مواد


مشاهده همه ...






قارچ سوخاری

قارچ سوخاری به عنوان دیش ساید برای خوراک های شما


ویژه ها

رست بیف
ارسال : chef somi
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی





چای سرد (ice tea)

چای سرد حرارت و التهاب درونی را کاهش می دهد و اثری شبیه به هندوانه دارد، اما طبع سرد ندارد و می تواند در تنوع و طعمهای مختلف لیمویی، وانیلی، توت فرنگی و غیره سرو شود. اگر به خوردن چای به صورت سنتی و داغ عادت دارید بهتر است یکی دوبار چای سرد را امنحان کنید تا ذائقه تان با آن آشنا شود. حتما عضو ثابت رژیم غذاییتان خواهد شد.






كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 241788
 
ندا سروستانی
امتياز : 149161
 
golara valianpour
امتياز : 107924
 
شف سارا
امتياز : 100766
 
سحر ناز
امتياز : 70051


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394