دارچین


دارچین (نام علمی: Cinnamomum verum) درختچه‌ای است از راسته لورالس (Laurales) تیره برگ بویان (Lauraceae) سرده دارچینیان (Cinnamomum).درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت‌های آن بویی مطبوع استشمام می‌شود. گلهای آن در فاصله ماههای بهمن تا اوایل فروردین ظاهر می‌شود. برگ این درخت سبز سیر و دارای گلهایی به رنگ سفید است. دارچین بومی سری‌لانکا و جنوب هند است و پوست درختچه آن بعنوان ادویه بکار میرود. در قرون وسطی دارچین برای درمان سرفه، ورم مفاصل و گلودرد استفاده می‌شد. تحقیقات جدید نیز بر خواص و فواید پزشکی دارچین تاکید دارند.

در هر صد گرم پودر دارچین :
• آب ۱۰ گرم
• پروتئین ۴ گرم
• چربی ۱٫۲ گرم
• قند ۲٫۲ گرم
• انرژی ۲۴۷ کیلوکالری
• کلسیم ۱ گرم

موارد مصرف :
دارچین در بیشتر کشورها به عنوان ادویه، چاشنی غذا و شیرینی‌ها مصرف می‌شود. در ایران کاربرد زیادی در قنادی‌ها به صورت عصاره، اسانس و گَرد دارد. گَرد ِ دارچین در تزئین شُله زرد و هلیم به ویژه غذای نذری استفاده می‌شود.

میزان مصرف :
بعضی از محققان مصرف روزانه 2 تا 4 گرم پودر دارچین را توصیه می‌نمایند و بعضی دیگر معتقدند این مقدار باید بین 1 تا 6 گرم دارچین باشد، با اینحال توجه داشته باشید مصرف بیش از اندازه دارچین می‌تواند مسموم کننده باشد.

خواص داروئی :
بعضی مطالعات علمی نشان دهنده اثرات ضد ویروسی دارچین میباشد بخصوص بررسی های علمی بر موثر بودن آن در بیماری نقص ایمنی اکتسابی HIV-1 را تاًیید کرده است .همچنین اثرات ضد دیابت نوع دو در مطالعات علمی گزارش شده است. در یک گزارش نیز نشان داده شده که ماده استخراج شده از عصاره دارچین خاصیت جلوگیری از بیماری آلزایمر در مدل موش را دارا میباشد.
این ماده غذایی سرشار از مواد معدنی مورد نیاز بدن از جمله منگنز، آهن و کلسیم و همچنین فیبر می‌باشد. رژیم غذایی پر دارچین می‌تواند اثرات منفی خوراکیهای پرچربی را کاهش دهد. خواص آرایشی: به عنوان رنگ موی طبیعی استفاده می‌شود و به موها رنگ قهوه‌ای روشن می‌دهد.
ترکیب یک قاشق چایخوری دارچین با سه قاشق عسل ، داروی معجزه گر ریزش مو است. این ترکیب را باید به ریشه‌های مو زد و نیم ساعت زمان داد قبل از شستشو.
دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سلامت جوان نگه می دارد .
دارچین برای زیاد شدن و بازیافتن نیروی جنسی نیز بکار می رود کلیه را گرم می کند و ضعف کمر و پاها راازبین می برد و کم خونی را درمان می کند .
دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است و جدیدا در آمریکای شمالی و کانادا کرم هایی ببازار آمده که دارای دارچین است و برای رفع درد بکار می رود .
حتما تا بحال متوجه شده اید که بعد زا خوردن یک دونات دارچین در همه چیز را زیبا می بینید و چقدر آرام هستید . این خاصیت دارچین است زیرا دارچین اثر آرام کنده وشاد کننده درد و از بسیاری از داروهای آرام بخش بهتر است . و در حقیقت می توان گفت دارچین والیوم گیاهی است زیرا در دارچین ماده ای است بنام Cinnamodehyde که روی حیوانات و انسان اثر آرام بخش درد .
اثر مهم دیگر دارچین پائین آوردن تب می باشد و حتی امروزه دارچین را بصورت قرص و کپسول درآورده اندکه بعنوان تب بر بکار می رود . دارچین رگها را باز می کند و اثر خوبی در گردش خون دارد .
دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد و آن قوی کردن مصونیت بدن در مقابل امراض است و حتی می توان گفت که اثر پنی سیلین و آنتی بیوتیک را به مقدر زیادی دارا است . اگر حس کردید که ضعیف شده اید و ممکن است مریض شوید چای دارچین را فراموش نکنید و حتی اگر سرما خورده اید یا ضعف شدید دارید چای دارچین بهترین دارو است .
یکی از دانشمندان انگلیسی در کتابی که قرن نهم تالیف نمود ادعا کرد که دارچین معده را تمیز و آرام و قوی می کند . بنابراین اگر ناراحتی معده دارید حتما از دارچین استفاده کنید دارچین با این همه خواص طعم بسیار خوبی درد . حتی اگر چای معمولی می نوشید آنرابا یک قطعه پوست دارچین بهم بزنید که طعم آنرا بهتر کند و میتوانید برای اینکه بیشتر از طعم و خاصیت داروئی دارچین بهره ببرید مقداری از پوست آن را در داخل قوری بریزید تا همراه با چای دم بکشد.
بی دلیل نیست که در گذشته سلمانی ها که در حقیقت دکترهای طب قدیم بودند به مشتریهای خود چای دارچین می دادند!




غذاهایی که دارچین در آنها کاربرد دارد!
دونات سیب و دارچین میکادو شیرینی مارمالادی ته چین با زرشک و خلال پسته و بادام کیک سیب چیزکیک کلاسیک کوکی های تلخ فندقی کوفته کاشونی آش سبزی شیراز خورش هویج ترکی خورش کدوحلوایی شیرینی گردویی(اسکار) کوفته انار و پسته بریون کرم قهوه ترشی پرتقال چیز کیک رژیمی چای انار گرام ماسالا کیک کدوحلوایی بیسکوییت بادومی حلوا خرما مربا کدوحلوایی مافین خرمایی رنگینک میلک شیک خرما پیچاق قیمه ساندویچ ترکی رول صبحانه شیر زردچوبه (درمان سرماخوردگی) شیرینی زنجبیلی پنکیک کدوحلوایی نان موز مشکوفی(دنت زعفرانی) قیمه نثار شیرینی مغربی پای سیب پاستا با سس گوشت تند حلیم گندم رولت مغزدار شکلاتی اسموتی زنجبیل آش شلغم




دارچین

دارچین (نام علمی: Cinnamomum verum) درختچه‌ای است از راسته لورالس (Laurales) تیره برگ بویان (Lauraceae) سرده دارچینیان (Cinnamomum).درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت‌های آن بویی مطبوع استشمام می‌شود. گلهای


خواص مواد


مشاهده همه ...






مافین ژامبون و پنیر

وقتی اسم مافین میاد همه یاد مهمانی میفتن. مافین ژامبون و پنیر هم یه فینگر فود خوشمزست که سریع هم آماده میشه. ژامبون رو که همه دوست دارن. پنیر هم همنطور. پس ترکیبشون معلومه که خیلی خوشمزه میشه.


ویژه ها

شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز





چای سرد (ice tea)

چای سرد حرارت و التهاب درونی را کاهش می دهد و اثری شبیه به هندوانه دارد، اما طبع سرد ندارد و می تواند در تنوع و طعمهای مختلف لیمویی، وانیلی، توت فرنگی و غیره سرو شود. اگر به خوردن چای به صورت سنتی و داغ عادت دارید بهتر است یکی دوبار چای سرد را امنحان کنید تا ذائقه تان با آن آشنا شود. حتما عضو ثابت رژیم غذاییتان خواهد شد.






كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 105611
 
ندا سروستانی
امتياز : 75952
 
golara valianpour
امتياز : 43847
 
شف سارا
امتياز : 40528
 
سحر ناز
امتياز : 28612


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394