روغن زیتون


هزاران هزار سال است که انسان از میوه های درخت زیتون روغنی استخراج می کند که به سلطان روغن های گیاهی موسوم است و علاوه بر پخت و پز، در تهیه مواد آرایشی و بهداشتی، صابون، صنایع دارویی و حتی به عنوان سوخت برای چراغ های قدیمی استفاده می شود. خواص جادویی نهفته در روغن زیتون به حدی است که تنها گذر زمان و پیشرفت هر چه بیشتر علم می تواند از آن پرده بردارد. شاید شگفت آورترین نکته این روغن آن است که می گویند خوردن یک قاشق روغن زیتون در روز از بروز بسیاری از مشکلات جسمی جلوگیری می کند. به طوری که حتی در روایتی از پیامبر گرامی اسلام نیز آمده است که زیتون بخورید و روغن آن را به بدن بمالید که هفتاد مرض را شفا می بخشد.

خواص جادویی روغن زیتون
نقش روغن زیتون در پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی از مدت ها پیش اثبات شده است. دانشمندان دریافتند که در روغن زیتون نوعی آنتی اکسیدان وجود دارد که سلول های قرمز خون را از صدمه دیدن محافظت می کندین ترتیب که مصرف 2 قاشق غذاخوری روزانه به مدت 1 هفته سبب کاهش چشمگیر کلسترول و افزایش آنتی اکسیدان های خون می شود.
روغن زیتون تنها روغنی است که توسط معده بسیار خوب تحمل می شود.در واقع روغن زیتون عملکرد محافظتی برای معدهداشته و این ارگان را از زخم و التهاب محافظت می کند.این روغن همچنین می تواند از تشکیل سنگ های صفراوی نیز جلوگیری کند.
فواید روغن زیتون با استفاده موضعی آن تکمیل می شود چرا که این روغن به دلیل داشتن انواع اسیدهای چرب اشباع نشده می تواند نسبت کلسترول خون را کاهش دهد و از لخته شدن خون جلوگیری کند و علاوه بر آن میزان قند خون و انسولین را نیز متعادل کند.

خوردن روغن زیتون قبل از غذا از بروز زخم معده جلوگیری کرده و اگر روزانه یک یا دو قاشق غذاخوری به همراه لیمو یا قهوه مصرف شود، مانع از بروز یبوست به خصوص در روده های آسیب دیده می شود.
روغن زیتون را روغن زیبایی هم می نامند زیرا از طریق اسید های چربی که دارد سلول ها را به صورت یکدست در کنار هم قرار داده و موجب ساخت عروق بیشتر در کنار سلول های پوستی می شود. افزایش خون رسانی به این سلول ها، پوست را صاف تر و درخشنده تر می کند.

تاثیرات روغن زیتون بر زیبایی
اگر در جستجوی ماده طبیعی برای زیبایی و شادابی پوست خود هستید، اگر می خواهید طبیعی ترین و بهترین کرم و ماده آرایشی را برای طراوت پوست خود انتخاب کنید،می توانید روغن زیتون به پوست خود بمالید.روغن زیتون مانع از خشکی پوست شده و رطوبت کافی را به پوست می رساند.امروزه در بسیاری از شامپوها،روغن های حمام، لوسیون ها،صابون ها،روغن های ماساژ و روغن های ناخن و حتی برای درمان بیماری های ناخن از روغن زیتون استفاده می شود

روغن زیتون همچنین باعث کاهش چین و چروک و آثار ناشی از اشعه خورشید مانند تیره شدن و زبری پوست و می توان از آن به عنوان مرطوب کننده پوست دست و پا، صورت و تقویت ریشه مو استفاده نمود.



غذاهایی که روغن زیتون در آنها کاربرد دارد!
دیپ بادمجان سس سیر پنکیک کدوسبز بادمجان رژیمی سالا‌ ‌‌د سزار بورک گل سوپ ایتالیایی ماهی قزل آلا با سس مرزه فتوچینی ناپولیتانا  تی بن استیک با سس فلفل سالسا اسپاگتی میرزاقاسمی کوفته آلو سس سالاد رژیمی املت پنیر مرغ آرام پز سالاد کاپریس فتوش لبنانی خمیر پیتزا ایتالیایی سالاد کاب (cobb salad) رول مرغ و ژامبون کتف کبابی با سس عسل و خردل سوپ کدوحلوایی  سالاد یونانی (horiatiki) خوراک سینه مرغ با سس اسفناج سیب زمینی تنوری پیتزا ترتیلا سالاد اسفناج مافین هویج سالاد پانزانلا گراتن کدو و گوجه فرنگی رول پنیر جوجه کباب لاری نان موز رست بیف ناگت گیاهی قطاب گوشت سالمون با سس خردل عسلی سوپ عدس و کدوحلوایی سالاد عدس املت اسپانیایی باباقانوش نان سیر ساندویچ ترکی سوپ مینسترونه کسادیا مرغ و فلفل(Quesadillas) سالاد ژامبون لازانیا اسفناج سس پستو خوراک مرغ ماستی




رزماری

رومارَن یا اِکلیل کوهی یا رُزماری (Rosmarinus officinalis) گیاهی خشبی، چندساله و معطر است که برگ‌هایی سوزنی‌شکل و همیشه‌سبزدارد.
رومارن بومی منطقه مدیترانه و کشور اوروگوئه است. گل‌های آن در رنگ‌های گوناگون سفید، صورتی، بنفش یا آبی می‌رویند.

استفاده


خواص مواد


مشاهده همه ...






گراتن سیب زمینی و قارچ

گراتن معمولا به غذایی گفته میشود که در فر و در ظرف نسوز تهیه میشود ، گراتن معمولا شبیه سوفله میباشد با این تفاوت که گراتن پرمایه تر است و از پنیر رنده شده ی فروانی در آن استفاده میشود


ویژه ها

بیف استروگانف
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز





پاناکوتا با سس میوه

پاناکوتا دسری خوشمزه است که به صورت لایه لایه از خامه و ژله درست می‌شود و در هر فصل از سال می‌توان از ژله و میوه‌های مربوط به همان فصل در آن استفاده کرد.






كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 105612
 
ندا سروستانی
امتياز : 75952
 
golara valianpour
امتياز : 43847
 
شف سارا
امتياز : 40528
 
سحر ناز
امتياز : 28612


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394