روغن زیتون


هزاران هزار سال است که انسان از میوه های درخت زیتون روغنی استخراج می کند که به سلطان روغن های گیاهی موسوم است و علاوه بر پخت و پز، در تهیه مواد آرایشی و بهداشتی، صابون، صنایع دارویی و حتی به عنوان سوخت برای چراغ های قدیمی استفاده می شود. خواص جادویی نهفته در روغن زیتون به حدی است که تنها گذر زمان و پیشرفت هر چه بیشتر علم می تواند از آن پرده بردارد. شاید شگفت آورترین نکته این روغن آن است که می گویند خوردن یک قاشق روغن زیتون در روز از بروز بسیاری از مشکلات جسمی جلوگیری می کند. به طوری که حتی در روایتی از پیامبر گرامی اسلام نیز آمده است که زیتون بخورید و روغن آن را به بدن بمالید که هفتاد مرض را شفا می بخشد.

خواص جادویی روغن زیتون
نقش روغن زیتون در پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی از مدت ها پیش اثبات شده است. دانشمندان دریافتند که در روغن زیتون نوعی آنتی اکسیدان وجود دارد که سلول های قرمز خون را از صدمه دیدن محافظت می کندین ترتیب که مصرف 2 قاشق غذاخوری روزانه به مدت 1 هفته سبب کاهش چشمگیر کلسترول و افزایش آنتی اکسیدان های خون می شود.
روغن زیتون تنها روغنی است که توسط معده بسیار خوب تحمل می شود.در واقع روغن زیتون عملکرد محافظتی برای معدهداشته و این ارگان را از زخم و التهاب محافظت می کند.این روغن همچنین می تواند از تشکیل سنگ های صفراوی نیز جلوگیری کند.
فواید روغن زیتون با استفاده موضعی آن تکمیل می شود چرا که این روغن به دلیل داشتن انواع اسیدهای چرب اشباع نشده می تواند نسبت کلسترول خون را کاهش دهد و از لخته شدن خون جلوگیری کند و علاوه بر آن میزان قند خون و انسولین را نیز متعادل کند.

خوردن روغن زیتون قبل از غذا از بروز زخم معده جلوگیری کرده و اگر روزانه یک یا دو قاشق غذاخوری به همراه لیمو یا قهوه مصرف شود، مانع از بروز یبوست به خصوص در روده های آسیب دیده می شود.
روغن زیتون را روغن زیبایی هم می نامند زیرا از طریق اسید های چربی که دارد سلول ها را به صورت یکدست در کنار هم قرار داده و موجب ساخت عروق بیشتر در کنار سلول های پوستی می شود. افزایش خون رسانی به این سلول ها، پوست را صاف تر و درخشنده تر می کند.

تاثیرات روغن زیتون بر زیبایی
اگر در جستجوی ماده طبیعی برای زیبایی و شادابی پوست خود هستید، اگر می خواهید طبیعی ترین و بهترین کرم و ماده آرایشی را برای طراوت پوست خود انتخاب کنید،می توانید روغن زیتون به پوست خود بمالید.روغن زیتون مانع از خشکی پوست شده و رطوبت کافی را به پوست می رساند.امروزه در بسیاری از شامپوها،روغن های حمام، لوسیون ها،صابون ها،روغن های ماساژ و روغن های ناخن و حتی برای درمان بیماری های ناخن از روغن زیتون استفاده می شود

روغن زیتون همچنین باعث کاهش چین و چروک و آثار ناشی از اشعه خورشید مانند تیره شدن و زبری پوست و می توان از آن به عنوان مرطوب کننده پوست دست و پا، صورت و تقویت ریشه مو استفاده نمود.



غذاهایی که روغن زیتون در آنها کاربرد دارد!
قطاب گوشت نان موز سالاد پانزانلا سوپ مینسترونه نان سیر ناگت گیاهی کسادیا مرغ و فلفل(Quesadillas) خمیر پیتزا ایتالیایی جوجه کباب لاری سس پستو ساندویچ ترکی رست بیف سس سیر خوراک مرغ ماستی  تی بن استیک با سس فلفل املت پنیر سالا‌ ‌‌د سزار کتف کبابی با سس عسل و خردل میرزاقاسمی دیپ بادمجان باباقانوش پنکیک کدوسبز ماهی قزل آلا با سس مرزه بورک گل سالاد کاب (cobb salad) املت اسپانیایی کوفته آلو رول پنیر فتوش لبنانی سوپ ایتالیایی مرغ آرام پز سس سالاد رژیمی سالاد اسفناج بادمجان رژیمی سوپ کدوحلوایی فتوچینی ناپولیتانا سوپ عدس و کدوحلوایی لازانیا اسفناج پیتزا ترتیلا سالاد کاپریس مافین هویج گراتن کدو و گوجه فرنگی سالاد ژامبون سیب زمینی تنوری  سالاد یونانی (horiatiki) سالمون با سس خردل عسلی سالسا اسپاگتی رول مرغ و ژامبون خوراک سینه مرغ با سس اسفناج سالاد عدس




کدو سبز

کدو از نظر علم گیاه شناسی یک میوه ی تابستانی است اما از نظر پخت و پز به عنوان یک سبزی در نظر گرفته می شود که خیلی هم ارزش تغذیه ای زیادی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است.


خواص مواد


مشاهده همه ...






کیک سیب

کیک سیب یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین انواع کیک در جهان است . این شیرینی یکی از شیرینی هایی است که در همه کشورها تهیه شده و تقریبا به همه مزاج ها سازگار است. امیدوارم که ازش لذت ببرید.


ویژه ها

اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi





چای سرد (ice tea)

چای سرد حرارت و التهاب درونی را کاهش می دهد و اثری شبیه به هندوانه دارد، اما طبع سرد ندارد و می تواند در تنوع و طعمهای مختلف لیمویی، وانیلی، توت فرنگی و غیره سرو شود. اگر به خوردن چای به صورت سنتی و داغ عادت دارید بهتر است یکی دوبار چای سرد را امنحان کنید تا ذائقه تان با آن آشنا شود. حتما عضو ثابت رژیم غذاییتان خواهد شد.






كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 81843
 
ندا سروستانی
امتياز : 62488
 
golara valianpour
امتياز : 33335
 
شف سارا
امتياز : 31384
 
سحر ناز
امتياز : 22098


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394