موس انار



مواد لازم

پودر ژلاتین ........... 2 ق سوپ خوری
آب سرد .............. 2/1 پیمانه
انار دون شده ............5 قاشق غذاخوری
آب انار ................ 2 لیوان
شکر .................. 2/1 پیمانه
خامه فرم گرفته ...... 200 گرم
وانیل .................. 3/1 ق چای خوری
سیروپ انار 4 قاشق غذا خوری


ژلاتین را روی آب سرد می پاشیم و روی بخار آب حل می کنیم . آب انار و شکر را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا شکر حل شود . ژلاتین حل شده را کم کم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم .
وقتی کمی خنک شد خامه فرم گرفته همراه با سیروپ را اضافه می کنیم .
در ظرف می ریزیم و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار می دهیم.




موس انار

  1394/9/30 - 2:21:4
  پسندیدن : 5
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 7933


 
آندیا پارسی
امتياز : 44830

ارسال هاي ديگر كاربر








اگپلنت پارمزان

eggplant parmesan یا پارمزانو بادمجان از غذاهاي معروف ايتالياييه که اسم لاتینش میشه Parmigiana
رسپی های مشابه این دستور هم هستند که در اونها از انواع مختلف گوشتها استفاده میشه مثل موساکا که در آینده نزدیک دستورشو براتون میذارم.
به خاطر ترکیب گوجه و بادمجان و ریحان و پنیر این خوراک مملو از طعم های بی نظیره
حتما امتحانش کنین


ویژه ها

اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
خامه ترش
ارسال : chef somi
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi



هویج

هویج سبزی ای شیرین، خوشمزه، اشتها آور، ادرارآور و از بین برنده یبوست است.

هویج علاوه بر طعم و عطر عالی که داره دارای مقادیر بالایی از بتاکاروتن و دیگر ترکیبات تاثیر گذار در سلامت مثل ویتامین A و


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 181369
 
ندا سروستانی
امتياز : 116821
 
golara valianpour
امتياز : 80486
 
شف سارا
امتياز : 74557
 
سحر ناز
امتياز : 52386


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394