موس انار



مواد لازم

پودر ژلاتین ........... 2 ق سوپ خوری
آب سرد .............. 2/1 پیمانه
انار دون شده ............5 قاشق غذاخوری
آب انار ................ 2 لیوان
شکر .................. 2/1 پیمانه
خامه فرم گرفته ...... 200 گرم
وانیل .................. 3/1 ق چای خوری
سیروپ انار 4 قاشق غذا خوری


ژلاتین را روی آب سرد می پاشیم و روی بخار آب حل می کنیم . آب انار و شکر را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا شکر حل شود . ژلاتین حل شده را کم کم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم .
وقتی کمی خنک شد خامه فرم گرفته همراه با سیروپ را اضافه می کنیم .
در ظرف می ریزیم و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار می دهیم.




موس انار

  1394/9/30 - 2:21:4
  پسندیدن : 5
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 8853


 
آندیا پارسی
امتياز : 63506

ارسال هاي ديگر كاربر








بروشتای میگو و پنیر

بروشتا یک پیش غذای ایتالیاییه که نان برشته به همراه سیر و روغن زیتون بیس این پیش غذاست و با تاپرهای مختلف و دلخواه سرو میشه
در پستهای بعدی بروشتا با تاپرهای دیگه هم میذارم براتون.


ویژه ها

کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
رست بیف
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی



دارچین

دارچین (نام علمی: Cinnamomum verum) درختچه‌ای است از راسته لورالس (Laurales) تیره برگ بویان (Lauraceae) سرده دارچینیان (Cinnamomum).درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت‌های آن بویی مطبوع استشمام می‌شود. گلهای


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 251151
 
ندا سروستانی
امتياز : 153850
 
golara valianpour
امتياز : 111162
 
شف سارا
امتياز : 104389
 
سحر ناز
امتياز : 72203


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394