چای انار


چای انار یه نوشیدنیه خوشمزه برای دورهمی های خاص،مثل یلدا!


مواد لازم

آب انار 250 میلی لیتر
آب سیب (شیرین نشده) 250 میلی لیتر
چای (دم کرده) 250 میلی لیتر
شکر (نرم و دانه ریز) 30 گرم
آبلیموترش تازه 20 میلی لیتر
چوب دارچین 2 تکه
میخک کامل 6 عدد
طرز تهیه

آب انار، آب سیب، چای، شکر و آبلیموترش را در قوری مناسبی بریزید و مخلوط کنید. دارچین و میخک را بین دو لایه تنظیف قرار دهید و با نخ ببندید تا به شکل کیف درآید سپس به قوری اضافه کنید، در آن را بگذارید و 2 تا 3 ساعت روی حرارت کم قرار دهید تا کاملاً دم بکشد. پس از این مدت، دارچین و میخک را جدا کنید و دمنوش را در لیوان موردنظر بریزید و به صورت گرم سرو کنید.




چای انار

  1394/9/30 - 1:38:7
  پسندیدن : 5
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 7640


 
مامان پری
امتياز : 40754

ارسال هاي ديگر كاربر








چای سرد (ice tea)

چای سرد حرارت و التهاب درونی را کاهش می دهد و اثری شبیه به هندوانه دارد، اما طبع سرد ندارد و می تواند در تنوع و طعمهای مختلف لیمویی، وانیلی، توت فرنگی و غیره سرو شود. اگر به خوردن چای به صورت سنتی و داغ عادت دارید بهتر است یکی دوبار چای سرد را امنحان کنید تا ذائقه تان با آن آشنا شود. حتما عضو ثابت رژیم غذاییتان خواهد شد.


ویژه ها

چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
ژیگو
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi



رزماری

رومارَن یا اِکلیل کوهی یا رُزماری (Rosmarinus officinalis) گیاهی خشبی، چندساله و معطر است که برگ‌هایی سوزنی‌شکل و همیشه‌سبزدارد.
رومارن بومی منطقه مدیترانه و کشور اوروگوئه است. گل‌های آن در رنگ‌های گوناگون سفید، صورتی، بنفش یا آبی می‌رویند.

استفاده


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 208313
 
ندا سروستانی
امتياز : 130997
 
golara valianpour
امتياز : 92949
 
شف سارا
امتياز : 86186
 
سحر ناز
امتياز : 60359


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394