کوفته انار و پسته


یه غذای خوشمزه برای یلدا!تنوع خیلی خوبه،امتحان کنید


مواد لازم

پیاز (رنده و آب گرفته شده) 1 عدد
خلال پسته (پوست کنده) 100 گرم
مغز نان باگت (خشک شده) یک چهارم پیمانه
سبزیجات معطر (پاک و خرد شده) 75 گرم
آب لیموترش تازه 1 قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
سیر (کوبیده شده) 2 حبه
ادویه کاری (پودرشده) 1 قاشق سوپ خوری
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 400 گرم
تخم مرغ 1عدد
روغن مایع به مقدار لازم
کره 150 گرم
رب انار (رقیق شده) 60 گرم
عسل 40 گرم
دانه های انار مقداری برای تزیین
خلال پسته مقداری برای تزیین
طرز تهیه

1.پیاز، پسته، مغز نان باگت، سبزیجات معطر، آب لیموترش تازه، ادویه کاری، سیر، نمک و فلفل سیاه را، در غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند، سپس مخلوط را در ظرفی گود بریزید؛ گوشت چرخ کرده و تخم مرغ را به آن افزوده و با دست ورز دهید، تا حالت چسبندگی پیدا کنند، سپس روی مواد را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه، در یخچال استراحت دهید؛
2.فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 260 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید. کره و کمی روغن را در سینی نچسب و مخصوصِ فر بریزید، سپس دستتان را با کمی آب، خیس کرده و به اندازه گردو از مواد برداشته و آن را در دستتان به شکل گرد، فرم دهید و در سینی بچینید؛ یکبار تمام کوفته ها را چرخانده، تا تمام سطح آنها به کره آغشته شود. سپس کوفته ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا کوفته ها بپزد؛
3.رب انار، عسل، نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کرده تا به صورت یکدست درآید. کوفته ها را از فر خارج کرده و تا داغ هستند، سس را روی آنها ریخته و مجدداً 5 تا 10 دقیقه دیگر، در فر با همان درجه حرارت قرار دهید، پس از این مدت، کوفته ها را با دانه های انار و خلال پسته، تزیین و سرو کنید.

نکته

سبزی معطر شامل: جعفری (50 گرم)، ترخون و گشنیز (جمعاً 25 گرم) است.
ادویه کاری شامل زردچوبه، دارچین، هل، زیره و تخم گشنیز است که به صورت آسیاب شده با پودر سیر مخلوط شده اند.




کوفته انار و پسته

  1394/9/28 - 0:39:45
  پسندیدن : 7
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 6320


 
homa irani
امتياز : 9480

ارسال هاي ديگر كاربر








چیکن استروگانف

چيكن استروگانف یک مدل از غذاي معروف روسي بيف استروگانفه. ورژنهاي مختلفي از اين غذا در دنيا وجود داره .كافيه یکم توش تغيير داده بشه تا به يك طعم جديد برسید.
چيكن استروگانف رو ميتونيد با پاستا يا برنج يا نان سرو كنيد و يا به تنهايي ميل كنيد


ویژه ها

سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi



لوبیا قرمز

لوبیاقرمز که به‌خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می‌گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکایی‌ها طرفداران بسیاری دارد.
لوبیای قرمز، به عنوان ماده غذایی مقوی و دلپذیر در سبد


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 99136
 
ندا سروستانی
امتياز : 72307
 
golara valianpour
امتياز : 41099
 
شف سارا
امتياز : 37936
 
سحر ناز
امتياز : 26787


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394