کوفته انار و پسته


یه غذای خوشمزه برای یلدا!تنوع خیلی خوبه،امتحان کنید


مواد لازم

پیاز (رنده و آب گرفته شده) 1 عدد
خلال پسته (پوست کنده) 100 گرم
مغز نان باگت (خشک شده) یک چهارم پیمانه
سبزیجات معطر (پاک و خرد شده) 75 گرم
آب لیموترش تازه 1 قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
سیر (کوبیده شده) 2 حبه
ادویه کاری (پودرشده) 1 قاشق سوپ خوری
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 400 گرم
تخم مرغ 1عدد
روغن مایع به مقدار لازم
کره 150 گرم
رب انار (رقیق شده) 60 گرم
عسل 40 گرم
دانه های انار مقداری برای تزیین
خلال پسته مقداری برای تزیین
طرز تهیه

1.پیاز، پسته، مغز نان باگت، سبزیجات معطر، آب لیموترش تازه، ادویه کاری، سیر، نمک و فلفل سیاه را، در غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند، سپس مخلوط را در ظرفی گود بریزید؛ گوشت چرخ کرده و تخم مرغ را به آن افزوده و با دست ورز دهید، تا حالت چسبندگی پیدا کنند، سپس روی مواد را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه، در یخچال استراحت دهید؛
2.فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 260 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید. کره و کمی روغن را در سینی نچسب و مخصوصِ فر بریزید، سپس دستتان را با کمی آب، خیس کرده و به اندازه گردو از مواد برداشته و آن را در دستتان به شکل گرد، فرم دهید و در سینی بچینید؛ یکبار تمام کوفته ها را چرخانده، تا تمام سطح آنها به کره آغشته شود. سپس کوفته ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا کوفته ها بپزد؛
3.رب انار، عسل، نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کرده تا به صورت یکدست درآید. کوفته ها را از فر خارج کرده و تا داغ هستند، سس را روی آنها ریخته و مجدداً 5 تا 10 دقیقه دیگر، در فر با همان درجه حرارت قرار دهید، پس از این مدت، کوفته ها را با دانه های انار و خلال پسته، تزیین و سرو کنید.

نکته

سبزی معطر شامل: جعفری (50 گرم)، ترخون و گشنیز (جمعاً 25 گرم) است.
ادویه کاری شامل زردچوبه، دارچین، هل، زیره و تخم گشنیز است که به صورت آسیاب شده با پودر سیر مخلوط شده اند.




کوفته انار و پسته

  1394/9/28 - 0:39:45
  پسندیدن : 7
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 6386


 
homa irani
امتياز : 10210

ارسال هاي ديگر كاربر








پاناکوتا با سس میوه

پاناکوتا دسری خوشمزه است که به صورت لایه لایه از خامه و ژله درست می‌شود و در هر فصل از سال می‌توان از ژله و میوه‌های مربوط به همان فصل در آن استفاده کرد.


ویژه ها

بیف استروگانف
ارسال : chef somi
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل



ماش

ماش، یکی از موادغذایی است که در گروه حبوبات جای می‌گیرد. همان‌طور که می‌دانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهم‌ترین منبع تامین پروتئین گیاهی هستند و ماش نیز ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد و در اکثر جوامع منبع عمده تامین


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 105607
 
ندا سروستانی
امتياز : 75952
 
golara valianpour
امتياز : 43847
 
شف سارا
امتياز : 40526
 
سحر ناز
امتياز : 28611


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394