ترشی مشهدی


ترشی مشهدی یا سالاد مشهدی که دیگه جای تعریف کردن نداره!فقط باید خوردش


1. 5 عدد فلفل سبز تند (حلقه ای خردشده)، 500 گرم گل کلم (گل گل شده)، 300 گرم هویج (مکعبی خردشده)، 300 گرم کرفس (حلقه ای خردشده) و 6 حبه سیر (کوبیده شده) را روی دستمال حوله ای پهن کنید تا به مدت یک روز بماند و آب اضافی آنها کاملاً کشیده شود.
2. 3 کیلوگرم گوجه فرنگی (مکعبی خردشده) را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم و له شود سپس از روی حرارت بردارید و از صافی عبور دهید تا پوست و دانه های گوجه فرنگی جدا شود، 10 دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
3. در این فاصله، 2 قاشق سوپخوری نمک و 900 میلیلیتر سرکه را به آن اضافه کنید، زمانی که جوش آمد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و 2 قاشق سوپخوری ادویه ترشی به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند؛ بگذارید مواد کمی خنک شود سپس در ظرف های مناسب و خشک بریزید و بگذارید کاملاً خنک شوند. پس از این مدت، در ظرف ها را ببندید. این ترشی پس از 20 روز آماده است.
* ادویه ترشی شامل زیره سبز پودرشده (1 قاشق سوپخوری)، فلفل سیاه نیم کوب (1 قاشق سوپخوری)، زنجبیل رنده شده (1 قاشق سوپخوری)، گلپر پودرشده (1 قاشق سوپخوری)، تخم گشنیز نیم کوب (1 قاشق سوپخوری)، پودر سیر (1 قاشق سوپخوری)، پــودر رازیانه (1 قاشق چــایخوری)، فلفل سیاه پودرشده (1 قاشق چایخوری) و فلفل قرمز (1 قاشق چایخوری) را با یکدیگر مخلوط کنید




ترشی مشهدی

  1394/9/28 - 0:31:16
  پسندیدن : 4
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 6283


 
chef mary
امتياز : 20849

ارسال هاي ديگر كاربر








پاپریکا خانگی paprika

پاپريكا ادويه ايه كه با آسياب كردن فلفل capsicum annuum خشك شده بدست مياد. فلفل capsicum كَپسيكم هم تند هم شيرين هست كه براي فلفل تند از Chili pepper و شیرین از فلفل دلمه اي Bell pepper استفاده ميشه. همينطور كه ميدونيد فلفل دلمه اي طعم شيرين و عطر خاصي داره. فلفل دلمه اي قرمزدر خيلي از كشور ها با نام كپسيكم شهرت داره.


ویژه ها

بیف استروگانف
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی



آویشن

آویشن (نام علمی Thymus vulgaris) گیاهی از تیره نعنا است. آویشن درختچه‌ای کوتاه و پرشاخه است که برگهای نازک و روبرو به هم دارد و دارای گل‌هایی سفید یا بنفش است.
در روایات از آن به صعتر یاد شده است.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 102576
 
ندا سروستانی
امتياز : 74202
 
golara valianpour
امتياز : 42621
 
شف سارا
امتياز : 39296
 
سحر ناز
امتياز : 27742


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394