ترشی مشهدی


ترشی مشهدی یا سالاد مشهدی که دیگه جای تعریف کردن نداره!فقط باید خوردش


1. 5 عدد فلفل سبز تند (حلقه ای خردشده)، 500 گرم گل کلم (گل گل شده)، 300 گرم هویج (مکعبی خردشده)، 300 گرم کرفس (حلقه ای خردشده) و 6 حبه سیر (کوبیده شده) را روی دستمال حوله ای پهن کنید تا به مدت یک روز بماند و آب اضافی آنها کاملاً کشیده شود.
2. 3 کیلوگرم گوجه فرنگی (مکعبی خردشده) را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم و له شود سپس از روی حرارت بردارید و از صافی عبور دهید تا پوست و دانه های گوجه فرنگی جدا شود، 10 دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
3. در این فاصله، 2 قاشق سوپخوری نمک و 900 میلیلیتر سرکه را به آن اضافه کنید، زمانی که جوش آمد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و 2 قاشق سوپخوری ادویه ترشی به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند؛ بگذارید مواد کمی خنک شود سپس در ظرف های مناسب و خشک بریزید و بگذارید کاملاً خنک شوند. پس از این مدت، در ظرف ها را ببندید. این ترشی پس از 20 روز آماده است.
* ادویه ترشی شامل زیره سبز پودرشده (1 قاشق سوپخوری)، فلفل سیاه نیم کوب (1 قاشق سوپخوری)، زنجبیل رنده شده (1 قاشق سوپخوری)، گلپر پودرشده (1 قاشق سوپخوری)، تخم گشنیز نیم کوب (1 قاشق سوپخوری)، پودر سیر (1 قاشق سوپخوری)، پــودر رازیانه (1 قاشق چــایخوری)، فلفل سیاه پودرشده (1 قاشق چایخوری) و فلفل قرمز (1 قاشق چایخوری) را با یکدیگر مخلوط کنید




ترشی مشهدی

  1394/9/28 - 0:31:16
  پسندیدن : 4
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 6021


 
chef mary
امتياز : 16846

ارسال هاي ديگر كاربر








ته چین با زرشک و خلال پسته و بادام

ته چین مرغ یکی از غذاهای شیک و مجلسیه که مناسب برای مجالس و مهمانیهاست و باعث رنگین شدن سفره شما میشه.ته چین دستور پختهای مختلفی داره اما چیزی که توی همشون مشترکه شکل قالبی برنج و ته دیگ خوشرنگ اونه،اگه تا حالا از درست کردنش میترسیدین باید بهتون بگم که ترسو کنار بذارین و دست به کار شین.


ویژه ها

پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
ژیگو
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی



رزماری

رومارَن یا اِکلیل کوهی یا رُزماری (Rosmarinus officinalis) گیاهی خشبی، چندساله و معطر است که برگ‌هایی سوزنی‌شکل و همیشه‌سبزدارد.
رومارن بومی منطقه مدیترانه و کشور اوروگوئه است. گل‌های آن در رنگ‌های گوناگون سفید، صورتی، بنفش یا آبی می‌رویند.

استفاده


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 85337
 
ندا سروستانی
امتياز : 64447
 
golara valianpour
امتياز : 34901
 
شف سارا
امتياز : 32680
 
سحر ناز
امتياز : 23023


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394