ماکارون فرانسوی


این شیرینی که تازگیا طرفدار زیاد پیدا کرده!دستور بعدی از سری آموزشهای کیک و شیرینیه که تقدیم شما عزیزان میکنم،همه نکات رو به دقت اجرا کنید تا ماکارون خوبی داشته باشید!


مواد لازم

پودر قند 100 گرم
خلال بادام 50 گرم
سفیده تخم مرغ بزرگ 2 عدد
شکر (نرم و دانه ریز) 65 گرم
پودر کاکائو 25 گرم


طرز تهیه

1. روی یک کاغذ روغنی به اندازه سینی فر دایره هایی را به قطر حدود سه تا چهار سانتی متر رسم کرده و کاغذ را برعکس کنید و در سینی فر قرار دهید؛
2. پودر قند و خلال بادام را ظرفی مناسب کاملاً مخلوط کرده سپس آن را آسیاب کنید (توجه داشته باشید که بادام هنگام آسیاب کردن به روغن نیافتد و حالت خمیری پیدا نکند، اضافه کردن پودر قند به خلال بادام از به روغن افتادن آن جلوگیری می کند) سپس مخلوط را الک کنید؛
3. سفیده ها را در ظرفی ریخته و با دور تند همزن برقی هم بزنید به محض آنکه سفیده ها کف کرد به آرامی شکر را در دو مرحله به سفیده اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا سفیده حالت مرنگ و نقره ای براق و منسجم پیدا کند (این مرحله حدود هفت دقیقه طول می کشد)؛
4. سپس مخلوط پودر بادام و پودر قند را اضافه کرده و طی چند مرحله با لیسک مواد به صورت دورانی هم بزنید؛
5. در این مرحله پودر کاکائو را به آرامی و با الک به مایه بالا بیفزایید و مجدداً با لیسک مواد را به آرامی مخلوط کنید. (برای تشخیص به وسیله لیسک یک خط وسط مایه انداخته، به مدت 30 ثانیه صبر کنید اگر خط محو نشد و به سرعت به حالت اول برنگشت، در این زمان مایه آماده است)؛
6. یک سرماسوره ساده به قطر دو سانتی متر را داخل کیسه قیف قرار داده و مایه را داخل قیف بریزید و روی دایره هایی که از قبل رسم شده مقداری از مایه را بریزید؛
7. سینی را چند بار روی میز کوبیده تا حباب های اضافی خارج و روی سطح آن صاف شود. سپس به مدت 60 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. این عمل باعث می شود که ماکارون در حین پخت ترک نخورد. پس از گذشت زمان روی ماکارون ها را با دست لمس کنید، اگر به دست نچسبید، برای پخت آماده است؛
8. فر را روی 150 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی ماکارون را در طبقه وسط فری که از 10 تا 15 دقیقه قبل گرم کرده اید به مدت 10 دقیقه (بنا به اندازه ماکارون ها) قرار دهید تا بپزند. پس از 10 دقیقه سینی فر را درون خود فر بچرخانید و مجدداً با همان حرارت به مدت سه تا چهار دقیقه دیگر بماند تا بپزد. پف ماکارون باید از زیر و به صورت حباب حباب در آن ایجاد شود و روی آن نباید ترک بخورد؛
9. زمانی که زیر ماکارون به رنگ طلایی درآمد به معنی آن است که آماده شده است. سینی را از فر خارج کرده ماکارون ها را با کاغذ از سینی خارج کنید تا دمای خود سینی باعث بیشتر پخته شدن ماکارون نشود. پس از 30 دقیقه میتوانید ماکارون ها را از کاغذ جدا کنید و کرم مورد نظر را بین آن بمالید و به مدت 10 تا 12 ساعت در ظرف دردار و در جای خشک و خنک نگه دارید و سرو کنید.


روش تهیه کرم ماکارون قهوه:
1. در ظرفی مناسب، 125 گرم شکلات تلخ را خرد یا با رنده درشت، رنده کنید؛
2. در قابلمه ای 120 گرم خامه و یک قاشق سوپ خوری عسل را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مرحله جوش برسد سپس یک قاشق چای خوری قهوه فوری را افزوده هم بزنید تا کاملاً در خامه حل شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید؛
3. مخلوط خامه داغ را در ظرف شکلات ریخته و به مدت یک دقیقه صبر کنید، سپس مخلوط را هم زده تا شکلاتها کاملاً ذوب شوند؛
4. 25 گرم کره را به مخلوط شکلات و خامه افزوده، هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود؛
5. مخلوط را در ظرفی ریخته روی آن را با سلفون بپوشانید. به طوری که سلفون با سطح مخلوط تماس داشته باشد و آن را در یخچال قرار دهید تا مانند خامه غلیظ شود. این مایه، آماده برای قرار دادن بین لایه های ماکارون است.


روش تهیه کرم ماکارون موز و شکلات:
1. 150 گرم شکلات تلخ را خرد کرده و روی حرارت بخار آب جوش (روش بن ماری) قرار دهید تا ذوب شوند؛
2. 130 گرم خامه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مرحله جوش برسد سپس یک عدد موز نگینی خرد شده یا رنده شده را به خامه اضافه کنید و آن را با شکلات ذوب شده مخلوط کنید؛
3.مخلوط به دست آمده را در ظرفی ریخته و روی آن را با پلاستیک بپوشانید، بهطوری که پلاستیک با سطح کرم تماس داشته باشد و در یخچال قرار دهید تا فرم گرفته شود، سپس آماده برای ساندویچ کردن ماکارون است.



نکته

1. نرم بودن پودر قند و بادام در تهیه ماکارون بسیار حائز اهمیت است.
2. به روغن نیفتادن پودر بادام در حین آسیاب کردن از دیگر نکات تهیه ماکارون است.
3. میزان هم زدن و انسجام سفیده تخممرغ در ترک نخوردن ماکارون نقش مهمی دارد.
4. درجه حرارت فر و به اندازه بودن آن و گرم و سرد نبودن فر از دیگر نکاتی است که حتماً باید رعایت شود.
5. برای تهیه یک ماکارون خوب به تمرین در دفعات زیاد احتیاج است، اگر در اولین تجربه موفق نشدید نگران نباشید، ماکارون از جمله شیرینیهای سخت است. پس از این که مایه ماکارون را در سینی گذاشتید حتماً باید چند بار سینی را به میز بکوبید تا حباب های اضافی آن به سطح آمده و خارج شود.


می توانید به جای پودر کاکائو بنا بر نوع و طعم ماکارون، از رنگ ژل های مورد نظر به مقدار لازم استفاده کنید.




ماکارون فرانسوی

  1394/9/27 - 1:31:24
  پسندیدن : 7
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 9472


 
chef somi
امتياز : 251147

ارسال هاي ديگر كاربر








پاپریکا خانگی paprika

پاپريكا ادويه ايه كه با آسياب كردن فلفل capsicum annuum خشك شده بدست مياد. فلفل capsicum كَپسيكم هم تند هم شيرين هست كه براي فلفل تند از Chili pepper و شیرین از فلفل دلمه اي Bell pepper استفاده ميشه. همينطور كه ميدونيد فلفل دلمه اي طعم شيرين و عطر خاصي داره. فلفل دلمه اي قرمزدر خيلي از كشور ها با نام كپسيكم شهرت داره.


ویژه ها

مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi



آویشن

آویشن (نام علمی Thymus vulgaris) گیاهی از تیره نعنا است. آویشن درختچه‌ای کوتاه و پرشاخه است که برگهای نازک و روبرو به هم دارد و دارای گل‌هایی سفید یا بنفش است.
در روایات از آن به صعتر یاد شده است.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 251147
 
ندا سروستانی
امتياز : 153849
 
golara valianpour
امتياز : 111161
 
شف سارا
امتياز : 104387
 
سحر ناز
امتياز : 72200


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394