اُدانگ بِلادو (میگو در سس بلادو)


بلادو یک سس جادویی است که مزه آن بسته به چیزی که همراهش کنید، فرق خواهد کرد. طعم فلفل چیلی موجود در آن گرمی و خوشمزگی خاصی به غذا می دهد و برای شما نیز احساسی عالی همراه خواهد داشت.


مواد لازم برای 4 نفر



•5 تا 6 عد خرد شده
•یک عدد گوجه فرنگی متوسط، خرد شده
•300 گرم فلفل چیلی قرمز، درشت خرد شده (چیلی های بلند و ریز می توانند با هم ترکیب شوند تا تندی مطلوبی به دست آید)
•3 قاشق غذاخوری روغن نباتی
•3 قاشق غذاخوری شکر
•2 قاشق غذاخوری نمک
•آب یک عدد لیمو ترش
•روغن کافی برای سرخ کردن غوطه ور
•یک کیلوگرم شاه میگو، پاک شده

پیاز و گوجه فرنگی را به مدت 5 ثانیه در غذاساز مخلوط کنید. سپس چیلی ها را اضافه نمایید. مدت کوتاهی آنها را مخلوط کنید تا خمیری کاملاً له و نرم نشود.
وُک را روی حرارت متوسط گذاشته و روغن را همراه با سس چیلی، شکر و نمک اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه مواد را تفت بدهید. گاهی اوقات آنها را هم بزنید. کم کم بوی چیلی ها به مشام خواهد رسید و سس نیز غلیظ تر شده و به رنگ قرمز پررنگ در خواهد آمد. آب لیمو را به سس اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید.
روغن زیادی در یک ماهیتابه بریزید و میگوها را کمی در آن سرخ کنید و بعد روی دستمال یا کاغذ تمیزی بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
بلادو را دوباره گرم کنید و میگوها را چند لحظه کوتاه در سس تفت بدهید و سپس همراه چند خیار ورقه شده سرو کنید.




اُدانگ بِلادو (میگو در سس بلادو)

  1394/9/26 - 1:34:55
  پسندیدن : 5
  در لیست کسی نیست
  نظرات : 1
  بازدید : 7567


 
سحر ناز
امتياز : 60357

ارسال هاي ديگر كاربر








گراتن سیب زمینی و قارچ

گراتن معمولا به غذایی گفته میشود که در فر و در ظرف نسوز تهیه میشود ، گراتن معمولا شبیه سوفله میباشد با این تفاوت که گراتن پرمایه تر است و از پنیر رنده شده ی فروانی در آن استفاده میشود


ویژه ها

کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
ژیگو
ارسال : chef somi
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی



آویشن

آویشن (نام علمی Thymus vulgaris) گیاهی از تیره نعنا است. آویشن درختچه‌ای کوتاه و پرشاخه است که برگهای نازک و روبرو به هم دارد و دارای گل‌هایی سفید یا بنفش است.
در روایات از آن به صعتر یاد شده است.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 208308
 
ندا سروستانی
امتياز : 130996
 
golara valianpour
امتياز : 92947
 
شف سارا
امتياز : 86182
 
سحر ناز
امتياز : 60357


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394