پیتزا ترتیلا


تورتیا یا تورتیلا (به اسپانیایی: tortilla) نوعی نان نازک پخته شده از آرد سفید بسیار آسیاب شده است. این نان که ماده آن از ذرت نشأت می‌گیرد معموماً به همراه گوشت برای پختن غذاهایی چون تاکو، بوریتو و انچیلادا استفاده می‌شود.
یکی از غذاهایی که میشه با ترتیا یا ترتیلا درست کرد هم پیتزا است که با مواد مختلف میشه آماده اش کرد،در این پست یکی از انواع پیتزا با ترتیا رو براتون آماده کردم،امیدوارم استفاده کنید


مواد لازم

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
زیره سبز 1 قاشق چایخوری
پاپریکا (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
فیله بره (خردشده) 200 گرم
نان ترتیلا 2 عدد
پنیر چدار (رنده شده) 75 گرم
سالسای آووکادو طبق دستور داده شده
خامه ترش 90 گرم


طرز تهیه

1. در ظرفی دردار، روغن زیتون، زیره، پاپریکا و کمی نمک را ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید، سپس فیله بره را به آن افزوده و هم بزنید. درِ ظرف را ببندید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود؛
2. فیله مزه دارشده را در تابه گریل چرب شده، به مدت 20 دقیقه تفت دهید تا تغییررنگ داده و بپزد؛
3. نان های ترتیلا را با قالب دایره ای شکل، برش داده و در تابه گریلِ داغ و بدون روغن، از یک طرف به مدت یک دقیقه گریل کنید، سپس نان ها را از تابه خارج کرده، پنیر چدار را روی طرفِ گریل شده بریزید و مجدداً آنها را روی گریل قرار دهید تا پنیر کاملاً ذوب شود. پس از ذوب شدنِ پنیر، پیتزاها را از تابه خارج کرده، فیله بره پخته شده، سالسای آووکادو و خامه ترش را روی آنها بریزید و سرو کنید.

روش تهیه سالسای آووکادو:
تکه های ذرت را روی صفحه گریل چرب شده یا باربیکیو، گریل کرده، سپس دانه های آن را جدا کنید و به همراه 100 گرم آووکادو (بدون پوست و هسته و خردشده)، 75 گرم گوجه فرنگی مینیاتوری (دو نیم شده)، 2/1 عدد ساقه پیازچه (خردشده)، 10 گرم نعناع (پاک و خردشده)، 10 گرم گشنیز (پاک و خردشده)، 2/1 قاشق سوپخوری آب لیموترش، مقداری نمک و فلفل در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به نان ترتیلا، میتوانید از نان پیتا استفاده کنید.




پیتزا ترتیلا

  1394/9/26 - 0:40:52
  پسندیدن : 5
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 6410


 
ساناز ذاکر
امتياز : 27663

ارسال هاي ديگر كاربر








قارچ سوخاری

قارچ سوخاری به عنوان دیش ساید برای خوراک های شما


ویژه ها

کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
ژیگو
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی



لوبیا قرمز

لوبیاقرمز که به‌خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می‌گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکایی‌ها طرفداران بسیاری دارد.
لوبیای قرمز، به عنوان ماده غذایی مقوی و دلپذیر در سبد


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 117052
 
ندا سروستانی
امتياز : 82044
 
golara valianpour
امتياز : 48918
 
شف سارا
امتياز : 45231
 
سحر ناز
امتياز : 32133


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394