پیتزا ترتیلا


تورتیا یا تورتیلا (به اسپانیایی: tortilla) نوعی نان نازک پخته شده از آرد سفید بسیار آسیاب شده است. این نان که ماده آن از ذرت نشأت می‌گیرد معموماً به همراه گوشت برای پختن غذاهایی چون تاکو، بوریتو و انچیلادا استفاده می‌شود.
یکی از غذاهایی که میشه با ترتیا یا ترتیلا درست کرد هم پیتزا است که با مواد مختلف میشه آماده اش کرد،در این پست یکی از انواع پیتزا با ترتیا رو براتون آماده کردم،امیدوارم استفاده کنید


مواد لازم

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
زیره سبز 1 قاشق چایخوری
پاپریکا (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
فیله بره (خردشده) 200 گرم
نان ترتیلا 2 عدد
پنیر چدار (رنده شده) 75 گرم
سالسای آووکادو طبق دستور داده شده
خامه ترش 90 گرم


طرز تهیه

1. در ظرفی دردار، روغن زیتون، زیره، پاپریکا و کمی نمک را ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید، سپس فیله بره را به آن افزوده و هم بزنید. درِ ظرف را ببندید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود؛
2. فیله مزه دارشده را در تابه گریل چرب شده، به مدت 20 دقیقه تفت دهید تا تغییررنگ داده و بپزد؛
3. نان های ترتیلا را با قالب دایره ای شکل، برش داده و در تابه گریلِ داغ و بدون روغن، از یک طرف به مدت یک دقیقه گریل کنید، سپس نان ها را از تابه خارج کرده، پنیر چدار را روی طرفِ گریل شده بریزید و مجدداً آنها را روی گریل قرار دهید تا پنیر کاملاً ذوب شود. پس از ذوب شدنِ پنیر، پیتزاها را از تابه خارج کرده، فیله بره پخته شده، سالسای آووکادو و خامه ترش را روی آنها بریزید و سرو کنید.

روش تهیه سالسای آووکادو:
تکه های ذرت را روی صفحه گریل چرب شده یا باربیکیو، گریل کرده، سپس دانه های آن را جدا کنید و به همراه 100 گرم آووکادو (بدون پوست و هسته و خردشده)، 75 گرم گوجه فرنگی مینیاتوری (دو نیم شده)، 2/1 عدد ساقه پیازچه (خردشده)، 10 گرم نعناع (پاک و خردشده)، 10 گرم گشنیز (پاک و خردشده)، 2/1 قاشق سوپخوری آب لیموترش، مقداری نمک و فلفل در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به نان ترتیلا، میتوانید از نان پیتا استفاده کنید.




پیتزا ترتیلا

  1394/9/26 - 0:40:52
  پسندیدن : 5
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 6148


 
ساناز ذاکر
امتياز : 23533

ارسال هاي ديگر كاربر








قرابیه

قرابیه (به آذری: قورابیه) نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه(البته به شکلی متفاوت از تبریز) پخته میشود. قرابیه در تبریز به عنوان شیرینی مجلسی و گران قیمت محسوب می شود. در زنجان به آن قرابی می گویند.


ویژه ها

کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی



روغن زیتون

هزاران هزار سال است که انسان از میوه های درخت زیتون روغنی استخراج می کند که به سلطان روغن های گیاهی موسوم است و علاوه بر پخت و پز، در تهیه مواد آرایشی و بهداشتی، صابون، صنایع دارویی و حتی


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 99140
 
ندا سروستانی
امتياز : 72309
 
golara valianpour
امتياز : 41101
 
شف سارا
امتياز : 37940
 
سحر ناز
امتياز : 26788


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394