پیتزا ترتیلا


تورتیا یا تورتیلا (به اسپانیایی: tortilla) نوعی نان نازک پخته شده از آرد سفید بسیار آسیاب شده است. این نان که ماده آن از ذرت نشأت می‌گیرد معموماً به همراه گوشت برای پختن غذاهایی چون تاکو، بوریتو و انچیلادا استفاده می‌شود.
یکی از غذاهایی که میشه با ترتیا یا ترتیلا درست کرد هم پیتزا است که با مواد مختلف میشه آماده اش کرد،در این پست یکی از انواع پیتزا با ترتیا رو براتون آماده کردم،امیدوارم استفاده کنید


مواد لازم

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
زیره سبز 1 قاشق چایخوری
پاپریکا (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
فیله بره (خردشده) 200 گرم
نان ترتیلا 2 عدد
پنیر چدار (رنده شده) 75 گرم
سالسای آووکادو طبق دستور داده شده
خامه ترش 90 گرم


طرز تهیه

1. در ظرفی دردار، روغن زیتون، زیره، پاپریکا و کمی نمک را ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید، سپس فیله بره را به آن افزوده و هم بزنید. درِ ظرف را ببندید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود؛
2. فیله مزه دارشده را در تابه گریل چرب شده، به مدت 20 دقیقه تفت دهید تا تغییررنگ داده و بپزد؛
3. نان های ترتیلا را با قالب دایره ای شکل، برش داده و در تابه گریلِ داغ و بدون روغن، از یک طرف به مدت یک دقیقه گریل کنید، سپس نان ها را از تابه خارج کرده، پنیر چدار را روی طرفِ گریل شده بریزید و مجدداً آنها را روی گریل قرار دهید تا پنیر کاملاً ذوب شود. پس از ذوب شدنِ پنیر، پیتزاها را از تابه خارج کرده، فیله بره پخته شده، سالسای آووکادو و خامه ترش را روی آنها بریزید و سرو کنید.

روش تهیه سالسای آووکادو:
تکه های ذرت را روی صفحه گریل چرب شده یا باربیکیو، گریل کرده، سپس دانه های آن را جدا کنید و به همراه 100 گرم آووکادو (بدون پوست و هسته و خردشده)، 75 گرم گوجه فرنگی مینیاتوری (دو نیم شده)، 2/1 عدد ساقه پیازچه (خردشده)، 10 گرم نعناع (پاک و خردشده)، 10 گرم گشنیز (پاک و خردشده)، 2/1 قاشق سوپخوری آب لیموترش، مقداری نمک و فلفل در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به نان ترتیلا، میتوانید از نان پیتا استفاده کنید.




پیتزا ترتیلا

  1394/9/26 - 0:40:52
  پسندیدن : 5
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 6244


 
ساناز ذاکر
امتياز : 25012

ارسال هاي ديگر كاربر








سالسا فرسکا

در اسپانيايي سالسا salsa يعني سس. كه معمولا به يك سس با بيس گوجه فرنگي اطلاق ميشه اين سس ميتونه با مواد خام يا پخته شده درست بشه و فرم سالادي يا ديپي داشته باشه. در دنيا سالساهاي مختلفي با اسامي متفاوتي وجود داره.
سالسا فرِسكا يك سالساي بسيار معروفه كه بيشتر شكل سالاد داره و از مواد خام و تازه تشكيل شده و اصلا اسمش هم از همين مياد. سالسا فرسكا معمولا تشكيل ميشه از گوجه فرنگي و پياز و فلفل. و ساير مواد اغلب بهش اضافه ميشه از جمله: آبليمو و سركه سيب و گشنيز و آوكادو و خيار و ميگو و انبه و ...


ویژه ها

چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi



لوبیا چشم بلبلی

دانه ی لوبیا چشم بلبلی به عنوان مدر و برای تقویت معده استفاده می شود و پخته و اب پز ان را می خودند و معتقدند ضمن این كه غذای خوبی است برای از بین بردن كرم معده نیز مفید


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 105612
 
ندا سروستانی
امتياز : 75953
 
golara valianpour
امتياز : 43847
 
شف سارا
امتياز : 40528
 
سحر ناز
امتياز : 28612


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394