رول پنیر


یک پیش غذای گرم ،میتونین به عنوان فینگرفود هم در مهمانیها و جشن تولد از این رولهای خوشمزه استفاده کنید.


مواد لازم

پنیر چدار 200 گرم
سیر (کوبیده شده) 2 حبه
اورگانو (پودر شده) یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز (پودر شده) یک هشتم قاشق چایی خوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
فلفل دلمه‌ای قرمز و زرد ار هر کدام یک دوم عدد
خمیر فیلو 1 بسته
روغن مایع مقداری برای سرخ کردن
سس دلخواه مقداری برای سرو
طرز تهیه


1. پنیر را به شکل مستطیل، به ابعاد 5×1 سانتیمتری بُرش بزنید سپس آن را به همراه سیر، اورگانو، فلفل قرمز، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه در ظرفی دردار بریزید و به مدت 30 دقیقه، در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود؛
2. پس از این مدت، فلفل های دلمه ای را به مدت 10 دقیقه، روی صفحه گریل گرم شده گریل کنید سپس آنها را داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید تا خنک شوند. پس از این مدت، پوست آنها را بگیرید، دانه های آنها را خارج و به صورت نواری خرد کنید؛
3. خمیرهای فیلو را به ابعاد 10×8 سانتیمتری بُرش بزنید. روی هر خمیر، یک قطعه پنیر و یک بُرش فلفل دلمه ای زرد و قرمز قرار دهید. خمیر را از هر دو طرف تا بزنید سپس آنها را رول کنید؛
4. رول های آماده شده را در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، از هر دو طرف سرخ کنید سپس آنها را از تابه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. رول های پنیر را به همراه سس دلخواه سرو کنید.
جایگزین

در صورت عدم دسترسی به اورگانو و خمیر فیلو، به ترتیب از همان مقدار آویشن (پودرشده) و خمیر یوفکا استفاده کنید.




رول پنیر

  1394/9/25 - 10:53:51
  پسندیدن : 7
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 7415


 
مینو مقدم
امتياز : 22645

ارسال هاي ديگر كاربر








سالاد رایس نودل و میگو (Rice Noodle-Shrimp Salad)

رایس نودل نوعی ورميشله که در خيلي از غذاهاي كشورهاي آسياي جنوب شرقي كاربرد داره.
این سالاد یه ترکیب خوشمزه است که سریع هم آماده میشه و به عنوان یه وعده غذایی هم میشه ازش استفاده کرد
با کم و زیاد کردن سبزیجات مختلف به این رسپی میتونین انواع مدل های این سالاد رو داشته باشین


ویژه ها

کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل



کلم بروکلی

نام بروکلی از کلمه لاتین (brachium) گرفته شده است که در زبان لاتین به معنای شاخه می باشد. بروکلی در ابتدا در ایالت کالابریای ایتالیا رشد کرد و نام کالابریز به آن داده شد و بعدها بر آم نام بروکلی


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 181358
 
ندا سروستانی
امتياز : 116816
 
golara valianpour
امتياز : 80482
 
شف سارا
امتياز : 74552
 
سحر ناز
امتياز : 52385


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394