سوپ کدوحلوایی


فصل پاییزه و کدوحلوایی فراوون!سوپ کدو حلوایی مدلهای مختلفی طبخ میشه اما این سوپ که در کشورهای مدیترانه‌ای آن را با زیره سبز، سیر و زنجبیل طعم‌دار می‌کنند، مزه متفاوت و خاصی دارد.


مواد لازم برای ۴ نفر: -

۹۰۰ گرم کدو حلوایی (پوست بکنید و تخم‌های داخل آن را خارج کنید)
۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون -
۲ عدد تره‌فرنگی (خرد شود)
یک حبه سیر (رنده شود) -
یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه رنده شده
۳ پیمانه آب مرغ -
نمک و فلفل به میزان لازم -
۴ قاشق سوپ‌خوری ماست -
روغن به مقدار لازم -
چند برگ گشنیز برای تزئین

● طرز تهیه:

( ۱) با استفاده از یک چاقوی تیز، کدو حلوایی پوست‌گرفته شده را به قطعات بزرگ خرد کنید، سپس آنها را در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب ریخته و روی شعله اجاق‌گاز بپزید.
۲) کمی روغن در تابه بریزید و سیر و تره‌فرنگی خردشده را در آن تفت دهید، سپس شعله را کم کنید تا با حرارت ملایم بپزد.
۳) زنجبیل و زیره سبز را به سیر و تره‌فرنگی سرخ‌شده اضافه کنید و چند دقیقه همراه آنها تفت دهید. سپس این مخلوط را به قابلمه حاوی کدوحلوایی نیم‌پز شده منتقل کنید. پس از آن، آب مرغ را اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
۴) در قابلمه را بگذارید و شعله اجاق‌گاز را کم کنید. پخت این سوپ معمولا ۴ تا ۵ ساعت طول می‌کشد.
۵) وقتی سوپ پخته شد، آن را در دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید تا به مایه‌ای صاف و یکنواخت تبدیل شود، سپس دوباره مواد را به قابلمه برگردانید و برای یک ساعت دیگر روی اجاق‌گاز حرارت دهید. در پایان ماست را روی سوپ ریخته و با چند برگ گشنیز آن را تزئین کنید.


نکته یک) اگر می‌خواهید این سوپ با سرعت بیشتری آماده شود، از دیگ زودپز استفاده کنید.

نکته ۲) درصورتی که غلظت سوپ در اثر حرارت در مدت زمان طولانی، زیاد شد، آن را با اضافه‌کردن کمی آب جوشیده رقیق‌تر کنید




سوپ کدوحلوایی

  1394/9/22 - 9:52:53
  پسندیدن : 8
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 7931


 
آندیا پارسی
امتياز : 52152

ارسال هاي ديگر كاربر








چای سرد (ice tea)

چای سرد حرارت و التهاب درونی را کاهش می دهد و اثری شبیه به هندوانه دارد، اما طبع سرد ندارد و می تواند در تنوع و طعمهای مختلف لیمویی، وانیلی، توت فرنگی و غیره سرو شود. اگر به خوردن چای به صورت سنتی و داغ عادت دارید بهتر است یکی دوبار چای سرد را امنحان کنید تا ذائقه تان با آن آشنا شود. حتما عضو ثابت رژیم غذاییتان خواهد شد.


ویژه ها

فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
ژیگو
ارسال : chef somi
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi



کرفس

کَرَفْس گیاهی است با نام علمی Apium graveolens. این گیاه در آشپزی کاربرد داردو ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد.
کرفس دارای مواد معدنی منیزیوم و پتاسیم می‌باشد که برای آرامش اعصاب و بیماریهای روحی نظیر (Vertigo) مفید می‌باشند. کرفس


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 208330
 
ندا سروستانی
امتياز : 131012
 
golara valianpour
امتياز : 92962
 
شف سارا
امتياز : 86192
 
سحر ناز
امتياز : 60369


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394