پنکیک کدوحلوایی


صبحانه ای مقوی هم برای بچه ها هم بزرگترها !


مواد لازم

آرد نول 150 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
شکر سفید 50 گرم
شکر قهوه ای 30 گرم
دارچین (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
کدو حلوایی (آب پز و پوره شده) 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل شکری یک هشتم قاشق چایخوری
شیر 125 میلیلیتر
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
عسل مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. در ظرفی، آرد، بیکینگ پودر، شکرسفید، شکر قهوه ای، نمک و دارچین را بریزید، پوره کدو حلوایی را به آن اضافه و مخلوط کنید؛
2. تخم مرغ و وانیل را به مخلوط بالا بیافزایید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید سپس شیر را به تدریج به آن اضافه کنید تا مخلوط کش دار و غلیظ شود سپس به مدت 10 دقیقه استراحت دهید تا مایه پن کیک آماده شود؛
3. در تابه ای کوچک حاوی مقدار کمی روغن داغ، روی حرارت ملایم، با ملاقه کمی از مایه پنکیک را داخل کاتر فلزی گرد 10 سانتیمتری چرب شده بریزید سپس از هر دو طرف سرخ کنید تا بپزد. بقیه مایه را نیز به همین ترتیب آماده کنید. پن کیک را از تابه خارج کنید و در ظرف موردنظر قرار دهید. روی آن را با عسل تزیین و سرو کنید.

نکته

برای یکدست و لطیف تر شدن بافت پنکیک، میتوانید کدوحلوایی را به همراه شیر در مخلوط کن بریزید و به مواد اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید، 4/1 قاشق چایخوری جوزهندی (رنده شده) را به مایه پنکیک اضافه و مخـلوط کنید.
جایگزین

در صورت تمایل، میتوانید به جای عسل از سیروپ، شیره انگور یا شیره خرما استفاده کنید.

*در قابلمه‌ای حاوی مقدار کمی آب، روی حرارت ملایم، کدو حلوایی را بپزید سپس با پشت قاشق، کدو را به‌همراه کره له کنید تا پوره شود.




پنکیک کدوحلوایی

  1394/9/22 - 9:35:59
  پسندیدن : 4
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 7709


 
عسل بانو
امتياز : 40637

ارسال هاي ديگر كاربر








کیک سیب

کیک سیب یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین انواع کیک در جهان است . این شیرینی یکی از شیرینی هایی است که در همه کشورها تهیه شده و تقریبا به همه مزاج ها سازگار است. امیدوارم که ازش لذت ببرید.


ویژه ها

شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
ژیگو
ارسال : chef somi
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
رست بیف
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi



رازیانه

رازیانه یا بادیانه و یا بادیان گیاهی است گلدار از راسته آپیالس (Apiales)، از تیره چتریان (Apiaceae) از سرده رازیانه‌ها (Foeniculum). این گیاه سرشار از هورمونهای زنانه است و طبیعتی گرم دارد.
رازیانه بومی جنوب غربی آسیا و جنوب اروپا


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 208326
 
ندا سروستانی
امتياز : 131009
 
golara valianpour
امتياز : 92961
 
شف سارا
امتياز : 86190
 
سحر ناز
امتياز : 60367


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394