مرصع پلو


اگه دنبال یک غذای مجلسی و خوش خوراک میگردین برای یه مهمونیه خاص!مرصع پلو انتخاب مناسبیه!


مواد لازم برای ۴ نفر:

برنج ۳ پیمانه
سینه مرغ ۲عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
خلال پسته سبز ۲/۳ پیمانه
خلال بادام ۲/۳ پیمانه
زرشک ۲/۳ پیمانه
پرتقال ۲ عدد
شکر ۳ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زعفران، روغن، (گلاب در صورت تمایل) به میزان لازم


طرز تهیه:

پوست پرتقال را نازک گرفته خلال کرده و طی ۲، ۳ مرتبه با کمی آب جوش به مدت ۲ دقیقه می‌جوشانیم و آب ان را عوض می‌کنیم تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. زرشک را با کمی شکر و روغن حرارت می‌دهیم (نباید رنگ زرشک سیاه شود)

خلال بادام را با کمی گلاب مرطوب کرده یکی دو ساعت کنار گذاشته تا نرمتر شود.

زعفران را هم در گلاب یا آب خیس می‌کنیم.

گوشت مرغ را به صورت جوجه کبابی خورد کرده به همراه پیاز تفت می‌دهیم، یک و نیم لیوان آب، نمک، فلفل به ان اضافه می‌کنیم، در صورت تمایل می‌توان آب پرتقال‌ها را هم به مرغ اضافه کرد،(با افزودن کمی زعفران مرغ خوش رنگ تر و خوش عطر تر می‌شود) مرغ به آرامی بجوشد به طوری که بعد از پخت ۱/۲ پیمانه آب داشته باشد، در انتهای مراحل پخت بسته به ذائقه خود کمی شکر به ان می‌افزاییم.

برنج را به طور معمول جوشانده، آب کش کرده و دم می‌کنیم. بعد از پخت برنج به این ترتیب عمل می‌کنیم:

کمی از برنج را با زعفران و خلال پرتقال مخلوط کرده کنار می‌گذاریم، یک لایه از برنج داخل دیس ریخته تکه‌های مرغ را روی آن چیده، کمی از آب مرغ روی ان می‌ریزیم مجدداً برنج ریخته، روی ان مرغ گذاشته و بقیه آب مرغ را روی ان می‌ریزیم، و آخرین لایه برنج را اضافه می‌کنیم.

با استفاده از خلال‌های بادام، پسته، پوست پرتقال مخلوط شده با برنج زعفرانی و زرشک برنج را تزئین می‌کنیم.




مرصع پلو

  1394/9/6 - 15:51:43
  پسندیدن : 9
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 11337


 
chef somi
امتياز : 221003

ارسال هاي ديگر كاربر








قرابیه

قرابیه (به آذری: قورابیه) نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه(البته به شکلی متفاوت از تبریز) پخته میشود. قرابیه در تبریز به عنوان شیرینی مجلسی و گران قیمت محسوب می شود. در زنجان به آن قرابی می گویند.


ویژه ها

رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری



هویج

هویج سبزی ای شیرین، خوشمزه، اشتها آور، ادرارآور و از بین برنده یبوست است.

هویج علاوه بر طعم و عطر عالی که داره دارای مقادیر بالایی از بتاکاروتن و دیگر ترکیبات تاثیر گذار در سلامت مثل ویتامین A و


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 221003
 
ندا سروستانی
امتياز : 137979
 
golara valianpour
امتياز : 98458
 
شف سارا
امتياز : 91595
 
سحر ناز
امتياز : 63900


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394