مرصع پلو


اگه دنبال یک غذای مجلسی و خوش خوراک میگردین برای یه مهمونیه خاص!مرصع پلو انتخاب مناسبیه!


مواد لازم برای ۴ نفر:

برنج ۳ پیمانه
سینه مرغ ۲عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
خلال پسته سبز ۲/۳ پیمانه
خلال بادام ۲/۳ پیمانه
زرشک ۲/۳ پیمانه
پرتقال ۲ عدد
شکر ۳ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زعفران، روغن، (گلاب در صورت تمایل) به میزان لازم


طرز تهیه:

پوست پرتقال را نازک گرفته خلال کرده و طی ۲، ۳ مرتبه با کمی آب جوش به مدت ۲ دقیقه می‌جوشانیم و آب ان را عوض می‌کنیم تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. زرشک را با کمی شکر و روغن حرارت می‌دهیم (نباید رنگ زرشک سیاه شود)

خلال بادام را با کمی گلاب مرطوب کرده یکی دو ساعت کنار گذاشته تا نرمتر شود.

زعفران را هم در گلاب یا آب خیس می‌کنیم.

گوشت مرغ را به صورت جوجه کبابی خورد کرده به همراه پیاز تفت می‌دهیم، یک و نیم لیوان آب، نمک، فلفل به ان اضافه می‌کنیم، در صورت تمایل می‌توان آب پرتقال‌ها را هم به مرغ اضافه کرد،(با افزودن کمی زعفران مرغ خوش رنگ تر و خوش عطر تر می‌شود) مرغ به آرامی بجوشد به طوری که بعد از پخت ۱/۲ پیمانه آب داشته باشد، در انتهای مراحل پخت بسته به ذائقه خود کمی شکر به ان می‌افزاییم.

برنج را به طور معمول جوشانده، آب کش کرده و دم می‌کنیم. بعد از پخت برنج به این ترتیب عمل می‌کنیم:

کمی از برنج را با زعفران و خلال پرتقال مخلوط کرده کنار می‌گذاریم، یک لایه از برنج داخل دیس ریخته تکه‌های مرغ را روی آن چیده، کمی از آب مرغ روی ان می‌ریزیم مجدداً برنج ریخته، روی ان مرغ گذاشته و بقیه آب مرغ را روی ان می‌ریزیم، و آخرین لایه برنج را اضافه می‌کنیم.

با استفاده از خلال‌های بادام، پسته، پوست پرتقال مخلوط شده با برنج زعفرانی و زرشک برنج را تزئین می‌کنیم.




مرصع پلو

  1394/9/6 - 15:51:43
  پسندیدن : 9
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 9043


 
chef somi
امتياز : 102580

ارسال هاي ديگر كاربر








چیکن استروگانف

چيكن استروگانف یک مدل از غذاي معروف روسي بيف استروگانفه. ورژنهاي مختلفي از اين غذا در دنيا وجود داره .كافيه یکم توش تغيير داده بشه تا به يك طعم جديد برسید.
چيكن استروگانف رو ميتونيد با پاستا يا برنج يا نان سرو كنيد و يا به تنهايي ميل كنيد


ویژه ها

قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
ژیگو
ارسال : chef somi
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی



انبه

انبه میوه ای خاص و با طعمی متفاوت که چند سالی هست که وارد ایران شده است و خیلی ها دوستش دارند.
انبه درختی است زیبا که ارتفاع آن تا 10 متر می رسد . منشا انبه هند و


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 102580
 
ندا سروستانی
امتياز : 74206
 
golara valianpour
امتياز : 42621
 
شف سارا
امتياز : 39299
 
سحر ناز
امتياز : 27743


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394