مرصع پلو


اگه دنبال یک غذای مجلسی و خوش خوراک میگردین برای یه مهمونیه خاص!مرصع پلو انتخاب مناسبیه!


مواد لازم برای ۴ نفر:

برنج ۳ پیمانه
سینه مرغ ۲عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
خلال پسته سبز ۲/۳ پیمانه
خلال بادام ۲/۳ پیمانه
زرشک ۲/۳ پیمانه
پرتقال ۲ عدد
شکر ۳ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زعفران، روغن، (گلاب در صورت تمایل) به میزان لازم


طرز تهیه:

پوست پرتقال را نازک گرفته خلال کرده و طی ۲، ۳ مرتبه با کمی آب جوش به مدت ۲ دقیقه می‌جوشانیم و آب ان را عوض می‌کنیم تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. زرشک را با کمی شکر و روغن حرارت می‌دهیم (نباید رنگ زرشک سیاه شود)

خلال بادام را با کمی گلاب مرطوب کرده یکی دو ساعت کنار گذاشته تا نرمتر شود.

زعفران را هم در گلاب یا آب خیس می‌کنیم.

گوشت مرغ را به صورت جوجه کبابی خورد کرده به همراه پیاز تفت می‌دهیم، یک و نیم لیوان آب، نمک، فلفل به ان اضافه می‌کنیم، در صورت تمایل می‌توان آب پرتقال‌ها را هم به مرغ اضافه کرد،(با افزودن کمی زعفران مرغ خوش رنگ تر و خوش عطر تر می‌شود) مرغ به آرامی بجوشد به طوری که بعد از پخت ۱/۲ پیمانه آب داشته باشد، در انتهای مراحل پخت بسته به ذائقه خود کمی شکر به ان می‌افزاییم.

برنج را به طور معمول جوشانده، آب کش کرده و دم می‌کنیم. بعد از پخت برنج به این ترتیب عمل می‌کنیم:

کمی از برنج را با زعفران و خلال پرتقال مخلوط کرده کنار می‌گذاریم، یک لایه از برنج داخل دیس ریخته تکه‌های مرغ را روی آن چیده، کمی از آب مرغ روی ان می‌ریزیم مجدداً برنج ریخته، روی ان مرغ گذاشته و بقیه آب مرغ را روی ان می‌ریزیم، و آخرین لایه برنج را اضافه می‌کنیم.

با استفاده از خلال‌های بادام، پسته، پوست پرتقال مخلوط شده با برنج زعفرانی و زرشک برنج را تزئین می‌کنیم.




مرصع پلو

  1394/9/6 - 15:51:43
  پسندیدن : 9
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 8848


 
chef somi
امتياز : 96234

ارسال هاي ديگر كاربر








اگپلنت پارمزان

eggplant parmesan یا پارمزانو بادمجان از غذاهاي معروف ايتالياييه که اسم لاتینش میشه Parmigiana
رسپی های مشابه این دستور هم هستند که در اونها از انواع مختلف گوشتها استفاده میشه مثل موساکا که در آینده نزدیک دستورشو براتون میذارم.
به خاطر ترکیب گوجه و بادمجان و ریحان و پنیر این خوراک مملو از طعم های بی نظیره
حتما امتحانش کنین


ویژه ها

کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi



آویشن

آویشن (نام علمی Thymus vulgaris) گیاهی از تیره نعنا است. آویشن درختچه‌ای کوتاه و پرشاخه است که برگهای نازک و روبرو به هم دارد و دارای گل‌هایی سفید یا بنفش است.
در روایات از آن به صعتر یاد شده است.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 96234
 
ندا سروستانی
امتياز : 70699
 
golara valianpour
امتياز : 39914
 
شف سارا
امتياز : 36814
 
سحر ناز
امتياز : 26007


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394