مرصع پلو


اگه دنبال یک غذای مجلسی و خوش خوراک میگردین برای یه مهمونیه خاص!مرصع پلو انتخاب مناسبیه!


مواد لازم برای ۴ نفر:

برنج ۳ پیمانه
سینه مرغ ۲عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
خلال پسته سبز ۲/۳ پیمانه
خلال بادام ۲/۳ پیمانه
زرشک ۲/۳ پیمانه
پرتقال ۲ عدد
شکر ۳ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زعفران، روغن، (گلاب در صورت تمایل) به میزان لازم


طرز تهیه:

پوست پرتقال را نازک گرفته خلال کرده و طی ۲، ۳ مرتبه با کمی آب جوش به مدت ۲ دقیقه می‌جوشانیم و آب ان را عوض می‌کنیم تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. زرشک را با کمی شکر و روغن حرارت می‌دهیم (نباید رنگ زرشک سیاه شود)

خلال بادام را با کمی گلاب مرطوب کرده یکی دو ساعت کنار گذاشته تا نرمتر شود.

زعفران را هم در گلاب یا آب خیس می‌کنیم.

گوشت مرغ را به صورت جوجه کبابی خورد کرده به همراه پیاز تفت می‌دهیم، یک و نیم لیوان آب، نمک، فلفل به ان اضافه می‌کنیم، در صورت تمایل می‌توان آب پرتقال‌ها را هم به مرغ اضافه کرد،(با افزودن کمی زعفران مرغ خوش رنگ تر و خوش عطر تر می‌شود) مرغ به آرامی بجوشد به طوری که بعد از پخت ۱/۲ پیمانه آب داشته باشد، در انتهای مراحل پخت بسته به ذائقه خود کمی شکر به ان می‌افزاییم.

برنج را به طور معمول جوشانده، آب کش کرده و دم می‌کنیم. بعد از پخت برنج به این ترتیب عمل می‌کنیم:

کمی از برنج را با زعفران و خلال پرتقال مخلوط کرده کنار می‌گذاریم، یک لایه از برنج داخل دیس ریخته تکه‌های مرغ را روی آن چیده، کمی از آب مرغ روی ان می‌ریزیم مجدداً برنج ریخته، روی ان مرغ گذاشته و بقیه آب مرغ را روی ان می‌ریزیم، و آخرین لایه برنج را اضافه می‌کنیم.

با استفاده از خلال‌های بادام، پسته، پوست پرتقال مخلوط شده با برنج زعفرانی و زرشک برنج را تزئین می‌کنیم.




مرصع پلو

  1394/9/6 - 15:51:43
  پسندیدن : 9
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 10901


 
chef somi
امتياز : 195576

ارسال هاي ديگر كاربر








رست بیف

رست بیف roast beef گوشتی است که در فر کبابی شده باشد.به عنوان وعده غذای اصلی سرو شده و هم در ظرف همراه با مخلفات و هم به عنوان ساندویچ سرو میشه.


ویژه ها

شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
رست بیف
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi



رزماری

رومارَن یا اِکلیل کوهی یا رُزماری (Rosmarinus officinalis) گیاهی خشبی، چندساله و معطر است که برگ‌هایی سوزنی‌شکل و همیشه‌سبزدارد.
رومارن بومی منطقه مدیترانه و کشور اوروگوئه است. گل‌های آن در رنگ‌های گوناگون سفید، صورتی، بنفش یا آبی می‌رویند.

استفاده


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 195576
 
ندا سروستانی
امتياز : 124234
 
golara valianpour
امتياز : 87137
 
شف سارا
امتياز : 80822
 
سحر ناز
امتياز : 56769


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394