مرصع پلو


اگه دنبال یک غذای مجلسی و خوش خوراک میگردین برای یه مهمونیه خاص!مرصع پلو انتخاب مناسبیه!


مواد لازم برای ۴ نفر:

برنج ۳ پیمانه
سینه مرغ ۲عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
خلال پسته سبز ۲/۳ پیمانه
خلال بادام ۲/۳ پیمانه
زرشک ۲/۳ پیمانه
پرتقال ۲ عدد
شکر ۳ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زعفران، روغن، (گلاب در صورت تمایل) به میزان لازم


طرز تهیه:

پوست پرتقال را نازک گرفته خلال کرده و طی ۲، ۳ مرتبه با کمی آب جوش به مدت ۲ دقیقه می‌جوشانیم و آب ان را عوض می‌کنیم تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. زرشک را با کمی شکر و روغن حرارت می‌دهیم (نباید رنگ زرشک سیاه شود)

خلال بادام را با کمی گلاب مرطوب کرده یکی دو ساعت کنار گذاشته تا نرمتر شود.

زعفران را هم در گلاب یا آب خیس می‌کنیم.

گوشت مرغ را به صورت جوجه کبابی خورد کرده به همراه پیاز تفت می‌دهیم، یک و نیم لیوان آب، نمک، فلفل به ان اضافه می‌کنیم، در صورت تمایل می‌توان آب پرتقال‌ها را هم به مرغ اضافه کرد،(با افزودن کمی زعفران مرغ خوش رنگ تر و خوش عطر تر می‌شود) مرغ به آرامی بجوشد به طوری که بعد از پخت ۱/۲ پیمانه آب داشته باشد، در انتهای مراحل پخت بسته به ذائقه خود کمی شکر به ان می‌افزاییم.

برنج را به طور معمول جوشانده، آب کش کرده و دم می‌کنیم. بعد از پخت برنج به این ترتیب عمل می‌کنیم:

کمی از برنج را با زعفران و خلال پرتقال مخلوط کرده کنار می‌گذاریم، یک لایه از برنج داخل دیس ریخته تکه‌های مرغ را روی آن چیده، کمی از آب مرغ روی ان می‌ریزیم مجدداً برنج ریخته، روی ان مرغ گذاشته و بقیه آب مرغ را روی ان می‌ریزیم، و آخرین لایه برنج را اضافه می‌کنیم.

با استفاده از خلال‌های بادام، پسته، پوست پرتقال مخلوط شده با برنج زعفرانی و زرشک برنج را تزئین می‌کنیم.




مرصع پلو

  1394/9/6 - 15:51:43
  پسندیدن : 9
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 9753


 
chef somi
امتياز : 130649

ارسال هاي ديگر كاربر








سالسا فرسکا

در اسپانيايي سالسا salsa يعني سس. كه معمولا به يك سس با بيس گوجه فرنگي اطلاق ميشه اين سس ميتونه با مواد خام يا پخته شده درست بشه و فرم سالادي يا ديپي داشته باشه. در دنيا سالساهاي مختلفي با اسامي متفاوتي وجود داره.
سالسا فرِسكا يك سالساي بسيار معروفه كه بيشتر شكل سالاد داره و از مواد خام و تازه تشكيل شده و اصلا اسمش هم از همين مياد. سالسا فرسكا معمولا تشكيل ميشه از گوجه فرنگي و پياز و فلفل. و ساير مواد اغلب بهش اضافه ميشه از جمله: آبليمو و سركه سيب و گشنيز و آوكادو و خيار و ميگو و انبه و ...


ویژه ها

فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
رست بیف
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
ژیگو
ارسال : chef somi



لوبیا قرمز

لوبیاقرمز که به‌خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می‌گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکایی‌ها طرفداران بسیاری دارد.
لوبیای قرمز، به عنوان ماده غذایی مقوی و دلپذیر در سبد


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 130649
 
ندا سروستانی
امتياز : 89411
 
golara valianpour
امتياز : 55604
 
شف سارا
امتياز : 51259
 
سحر ناز
امتياز : 36285


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394