میگو پفکی


حفظ ارزش غذایی یکی از ارکان مهم در آشپزی است که باید به آن توجه بسیاری کرد حال اگر این حفظ ارزش غذایی خود باعث خوشمزه تر شدن غذا هم شود چرا نباید از آن پیروی کرد. در اینجا قصد دارم روش پخت میگوی پفکی با خوشمزه‌ترین خمیر مایع و همچنین حفظ ارزش غذایی را برای شما آموزش دهم. این خمیر مایع که در این روش پخت استفاده می‌شود به تنهایی آنقدر خوشمزه‌است که چند باری که برای دوستان پختم خمیر اضافه اومده را هم در آخر به تنهایی پختم. چون واقعا خمیر مایع خوشمزه‌ای است.


میگوی پاک کرده
آرد سفید
بیکینگ پودر
پودر سیر
ماءالشعیر (آب جو)

آرد را با ماءالشعیر مخلوط کرده تا حالت ماست چکیده شود سپس پودر سیر به مقدار دلخواه (پودر سیر در این غذا بوی بد نمی‌دهد و همچنین طعم خاصی ندارد که اگر دوست ندارید نریزید چون تمام مزهٔ این غذا به پودر سیر آن است) سپس 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر را در داخل خمیر می‌ریزیم و می‌گذاریم نیم ساعت در فضای آشپزخانه بماند تا در داخل آن کمی گاز تولید شود و پف کند. سپس میگوهای پاک شده را خشک می‌کنیم و کمی دیگر بیکینگ پودر را داخل آن می‌ریزیم و میگوها را داخل خمیر فرو کرده و در روغن زیاد سرخ می‌کنیم. تا جایی که رنگ آن سرخ یا اخرایی شود بگذارید تا بپزد.




میگو پفکی

  1394/8/17 - 19:20:37
  پسندیدن : 11
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 7160


 
مامان پری
امتياز : 14396

ارسال هاي ديگر كاربر








قارچ سوخاری

قارچ سوخاری به عنوان دیش ساید برای خوراک های شما


ویژه ها

بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل



لپه

لپه منبع غنی فیبر است به همین دلیل برای کاهش کلسترول خون و کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی توصیه می‌شود.
لپه از گروه حبوبات، یک گیاه دولپه‌ای است و در خانواده نخود جای می‌گیرد. می‌دانید که حبوبات ارزش غذایی بسیار


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 81835
 
ندا سروستانی
امتياز : 62488
 
golara valianpour
امتياز : 33335
 
شف سارا
امتياز : 31384
 
سحر ناز
امتياز : 22098


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394