قرابیه


قرابیه (به آذری: قورابیه) نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه(البته به شکلی متفاوت از تبریز) پخته میشود. قرابیه در تبریز به عنوان شیرینی مجلسی و گران قیمت محسوب می شود. در زنجان به آن قرابی می گویند.


بادام پوست گرفته خام ۱۵۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۳عدد
مخلوط مغز پسته و بادام و شکر به میزان لازم

طرز تهیه:

بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیدهٔ تخم مرغ دو بار، با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.
اگر خمیر سفت بود، کمی سفیدهٔ تخم مرغ به آن اضافه کنید.
خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود.
سپس داخل قیف پارچه‌ای با سر ماسورهٔ ساده بریزید.
داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید.
سپس روی آن‌ها پسته و بادام و شکر بریزید.
شیرینی‌ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده، به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
بعد از سرد شدن، شیرینی‌ها از کاغذ روغنی جدا کنید.
این شیرینی‌ها در مجاورت هوا زود خشک می‌شوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسهٔ نایلونی دربسته‌ای نگه دارید.




قرابیه

  1394/8/16 - 0:46:30
  پسندیدن : 7
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 8712


 
شیرین صادقی
امتياز : 39038

ارسال هاي ديگر كاربر








قارچ سوخاری

قارچ سوخاری به عنوان دیش ساید برای خوراک های شما


ویژه ها

بیف استروگانف
ارسال : chef somi
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل



نخود

نخود گیاهی است یکساله و از خانواده حبوبات که بلندی بوته آن به حدود ۳۰ سانتیمتر می رسد . ساقه این گیاهپ پوشیده از تارهای غده ای است . برگهای آن مرکب از ۱۳ تا ۱۷ برگچه کوچک و دندانه


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 181349
 
ندا سروستانی
امتياز : 116809
 
golara valianpour
امتياز : 80478
 
شف سارا
امتياز : 74546
 
سحر ناز
امتياز : 52381


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394