کرم کارامل


یک دسر فرانسوی با پایه کرم کاستارد و لایه ای از کارامل.برای راحتی و زیبایی بهتر است که در قالبهای تک نفره درست شود.
این کرم یکی از گزینه های مناسب مهمانیها و تولدهای شماست و بسیار خوشمزه است و تهیه آن آسان است.طعم کرم کارامل خانگی با کرم های پودری آماده بسیار متفاوت است.



مواد لازم:
شیر 2 پیمانه یا 500میلی لیتر
تخم مرغ 2 عدد بزرگ
زرده تخم مرغ 4 عدد
شکر 1/2 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای کارامل
شکر 1 پیمانه
آب 1/4 پیمانه

طرز تهیه:
6ظرف کوچک یا رمکین را آماده بگذارید (Ramekin)
ابتدا 1 پیمانه شکر و 1/4 پیمانه آب را در شیرجوش مخلوط کنید
شیرجوش را روی حرارت متوسط قرار داده و هم بزنید تا شکر حل شود
قاشق را کنار گذاشته و حرارت را زیاد کنید تا رنگ کارامل تغییر کند
کم کم رنگ شکر طلایی میشود
مراقب باشید نسوزد،اگر زیاد تیره شود مزه تلخی به خود میگیرد.
کارامل آماده را فورا در 4 ظرف به نسبت مساوی بریزید بطوریکه کف ظرفها کاملا پوشیده شود
قالب ها رو کنار بگذارید تا کارامل خنک بشه

حالا بریم سراغ درست کردن کرم کاسترد
الان وقتشه که فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید و بذارید گرم بشه
شکر و تخم مرغها و زرده های تخم مرغ رو توی یه ظرف بزرگ بریزید. هم بزنید تا یک دست و مخلوط بشن
شیر رو در شیرجوش بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا به نقطه ی جوش برسه. شیر به هیچ وجه نباید بجوشه. به محض اینکه شیر کناره هاش حباب زد و میخواست بجوشه از روی حرارت بردارید. پس بالا سرش بایستید و مراقبش باشید. اگه احیانا شیر جوشید، حرارت رو خاموش کنید و بذارید شیر سرد بشه و دوباره شیر رو روی حرارت بذارید تا کناره ها حباب بزنه و سریعاً خاموش کنید.
شیر رو از روی حرارت بردارید و به آرومی روی مخلوط تخم مرغی بریزید و همزمان هم بزنید.
شیر رو یکباره اضافه نکنید، خیلی آروم اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
وقتی کل شیر رو ریختید وانیل رو هم اضافه کنید و هم بزنید
مایه کرم کاسترد نباید کف داشته باشه. پس اگه کف کرده که دلیلش جوشیدن شیره، کف ها رو با قاشق از روی مایه بردارید و دور بریزید. مایه باید بدون کف و کاملا روان باشه. کف باعث میشه بعدا کرم کاراملتون توش حفره حفره باشه. مایه کاسترد من تو عکس زیر میبینید که کفی شده. من کف ها رو با قاشق جمع کردم.
حالا کاراملی که تو قالبها ریختید خنک و سفت شده. الان میتونید دیواره های قالب رو با کره چرب کنید
مایه آماده شده رو به صورت مساوی در قالبها بریزید
قالبها رو در یک سینی یا ظرفی که مناسب فرهست بذارید.
برای پخت کرم کارامل نیازه که قالب ها در حمام آب جوش باشند. یعنی توی سینی که قالبها رو گذاشتید باید آب جوش بریزید. پس آب جوش آماده کنید.
ظرف رو توی فر بذارید و همونجا آب جوش رو توی ظرف یا سینی بریزید به طوریکه تا ۲/۳ ارتفاع قالب های کرم کارامل بیاد.
در فر رو ببندید و بذارید کرم کارامل ۵۰ الی ۵۵ دقیقه بپزه تا وقتی که سفت بشه و اگه قالب رو تکون بدیم کاسترد خیلی کم بلرزه.
از فر در بیارید و ۱۵ دقیقه بذارید توی خود آب فر بمونه.
قالبها رو از سینی در بیارید و بذارید روی توری سیمی خنک بشه.
کرم کارامل رو در قالبهاش تا زمان سرو در یخچال بذارید. بهتره چند ساعت تو یخچال بمونه تا خوب خودشو بگیره.
برای سرو کناره ها رو با چاقو از قالب جدا کنید.
ظرف سرو رو روی قالب بذارید و قالب رو برگردونید.
میبینید که کارامل از روی کرم سرازیر میشه و منظره ی زیبایی رو به وجود میاره
نوش جان




کرم کارامل

  1394/8/15 - 11:9:54
  پسندیدن : 5
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 7227


 
سحر ناز
امتياز : 24448

ارسال هاي ديگر كاربر








پیراشکی گوشت و قارچ

پیراشکی واژه ایست عمومی که برای غذاهای پخته یا سرخ شده که با مواد متنوعی پر شده اند استفاده میشود.در این پست آموزش پیراشکی گوشت و قارچ را داریم که به عنوان وعده غذای اصلی مناسب است و همچنین به عنوان فینگرفود در جشن ها و مهمانیهای شما قابل استفاده است


ویژه ها

اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا



ماش

ماش، یکی از موادغذایی است که در گروه حبوبات جای می‌گیرد. همان‌طور که می‌دانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهم‌ترین منبع تامین پروتئین گیاهی هستند و ماش نیز ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد و در اکثر جوامع منبع عمده تامین


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 90583
 
ندا سروستانی
امتياز : 67529
 
golara valianpour
امتياز : 37387
 
شف سارا
امتياز : 34583
 
سحر ناز
امتياز : 24448


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394