رولت خامه ای


کیک رولت یا رولت سوئیسی ، نوعی کیک اسفنجی است. کیک بصورت نازک پخته شده و سپس بر روی آن مربا یا خامهٔ زده شده به همراه میوه‌های تازه، کرم کره و یا مواد دیگر مالیده شده و سپس پیچانده می‌شود. ممکن است سطح رولت با شکلات پوشانده شود. در هنگام خوردن رولت به عرض ۳–۲ سانتیمتر بریده می‌شود.


مواد لازم


۱ تخم مرغ ۳ عدد یا ۱۳۰ گرم تخم مرغ را زودتر از یخچال بیرون آورده تا بهتر کف کند.
۲ شکر ۶۰ گرم
۳ آرد الک شده ۴۵ گرم
۴ خامهٔ گرم شده ۲۵ میلی لیتر در دستور خامهٔ ۴۷ درصد آمده است.


دستور رولت

۱. تخم مرغ را به همراه شکر در داخل ظرفی ریخته آن ظرف را در داخل آب گرم گذاشته و بحدی با تخم مرغ همزنی بهم می‌زنیم که تقریباً سفید و سفت شود. سپس ظرف تخم مرغ را از آبگرم بیرون آورده باز هم زدن را ادامه می‌دهیم تا حدی که کاملاً سفت شود. برای امتحان از سفت شدن، سعی کنید حرفی را با چکیدن مایه از روی تخم مرغ همزنی بر روی اصل مایه بنویسید، اگر این حرف مدتی شکل خود را توانست حفظ کند تخم مرغ به اندازهٔ کافی پف کرده و سفت شده‌است.

نکته:هنگام بهم زدن تخم مرغ ظرف آن را می‌توان در داخل ظرف آبی که ۶۰–۵۰ درجه حرارت دارد قرار داد تا مایه گرم شده و بهتر کف کند ابتدا سرعت همزن باید کم باشد ولی بعد از اینکه مایه گرم شد و حرارت درون مایه به ۴۰ درجه رسید، می‌توان ظرف را از ظرف آبگرم خارج کرده و سرعت همزن را زیاد کرد.

۲. کمی از مایه را در داخل خامهٔ گرم شده می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم.

۳. آرد را بار دیگر از الک گذرانده به تخم مرغ‌ها اضافه می‌کنیم و خوب با لیسک پلاستیکی بهم می‌زنیم. وقتی ذرات سفید آرد به طور کامل ناپدید شد، خامه را بر روی قسمت پهن لیسک ریخته و به مایه اضافه می‌کنیم به اینصورت خامه بهتر در داخل مایه پخش می‌شود.

۴. مواد مخلوط شده را در داخل قالب رولت یا سینی فری که با کاغذ روغنی (ساده یا طرح داده شده) پوشیده شده، می‌ریزیم.

۵. در فر که از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم. یک بار سینی فر را بیرون آورده جهت سینی را مخالف جهت قبلی گذاشته، بطوریکه قسمتی از سینی که در جلوی در فر بوده اینبار در عقب فر و چسبیده به دیوار آن قرار بگیرد ۳–۲ دقیقه دیگر می‌پزیم.

پس از پخت آن را همانطور که به کاغذ چسبیده از سینی درآورده، می‌گذاریم خنک شود.




خامه برای وسط رولت

۱ خامه ۱۷۰ گرم در داخل خامه شیر و شکر و کمی وانیل می‌ریزیم.
۲ شیر ۱۰ میلی لیتر
۳ شکر ۱۵ گرم
۴ توت فرنگی یا موز یا هلو دلبخواه بهتر است زیاد آبکی نباشد
۱. شکر و شیر را به خامه اضافه می‌کنیم بهم می‌زنیم تا خامه سفت شود. در صورتیکه از همزن برقی برای زدن خامه استفاده می‌کنید دقت کنید که خامه در اثر بهم زدن بیش از حد تبدیل به کره نشود.

کیک را پس از خنک کردن، روی یک کاغذ روغنی نو پشت و رو کرده کاغذ روغنی‌ای که با آن کیک را پختیم، جدا می‌کنیم. کیک را پشت و رو می‌کنیم تا قسمتی که طرح ندارد رو باشد. اضافه‌های کیک را می‌بریم تا اطراف آن کاملاً صاف باشد. داخل کیک را خامه مالیده و کیک را می‌پیچانیم.




رولت خامه ای

  1394/8/11 - 11:2:17
  پسندیدن : 9
  اضافه به علاقه مندی : 2
  نظرات : 2
  بازدید : 9211


 
نیوشا تهرانی
امتياز : 23206

ارسال هاي ديگر كاربر








خامه ترش

خامه ترش نوعی سس با ترکیب مساوی از ماست و خامه است که برای انواع کیک ، شیرینی ، غذاهای گوشتی ، سیب زمینی ، سبزیجات و … کاربرد دارد و علاوه بر دارا بودن طعمی لذیذ در هضم سریع تر و بهتر غذا موثر است.


ویژه ها

قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
رست بیف
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
ژیگو
ارسال : chef somi
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز



عرق نعنا

عرق نعناع، فقط حاوی رایحه نعناع ترکیب شده با آب است که خاصیت ضدنفخ، ضددرد و ضداسپاسم (گرفتگی) دارد. از آنجا که تمام ترکیب های نعناع وارد عرقش نمی شود، نمی توان همه خواص برگ نعناع را به عرق آن


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 90579
 
ندا سروستانی
امتياز : 67525
 
golara valianpour
امتياز : 37386
 
شف سارا
امتياز : 34582
 
سحر ناز
امتياز : 24447


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394