چای سرد (ice tea)


چای سرد حرارت و التهاب درونی را کاهش می دهد و اثری شبیه به هندوانه دارد، اما طبع سرد ندارد و می تواند در تنوع و طعمهای مختلف لیمویی، وانیلی، توت فرنگی و غیره سرو شود. اگر به خوردن چای به صورت سنتی و داغ عادت دارید بهتر است یکی دوبار چای سرد را امنحان کنید تا ذائقه تان با آن آشنا شود. حتما عضو ثابت رژیم غذاییتان خواهد شد.


مواد لازم برای درست کردن چای سرد ( آیس تی ) :

چای کیسه ای یک عدد
لیمو ترش تازه یک عدد
شکر یا عسل یه میزان لازم



طرز تهیه چای سرد ( آیس تی ) :

چای را به روش معمول دم کنید.
تفاله و یا تی بگ را از آن جدا کرده و اجازه دهید چای خنک شود.
دو لیوان آب سرد و برحسب ذائفه تان به آن شکر و آبلیمو اضافه کرده و خوب هم بزنید.

یکی دو ساعت شربت را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
در موقع سرو کردن لیوان را با یخ و برشهای نارک لیمو ترش پرکنید.
شربت را در لیوان ریخته میل کنید. (من معمولا از یک عدد لیمو سبز درشت استفاده میکنم و برای حفظ خواص لیمو ترش، انرا در لحظه سرو کردن به شربت اضافه میکنم).




نکاتی برای تهیه آیس تی :

* چای دم کشیده را می توانید در یک بطری دربدار برای مدت طولانی در یخچال نگه دارید، و هر لحظه شربت را به صورت فوری و تازه با تنوعی که دم دست دارید اماده کنید.

* در تهیه این شربت بهتر است از چای مرغوب استفاده کنید، چون چای نامرغوب با ماندن در یخچال تغییر رنگ می دهد.

* برای داشتن یک نوشابه سلامت تر می توانید از ترکیب چای سبز به جای چای معمولی و عسل به جای شکر استفاده کنید.




چای سرد (ice tea)

  1394/8/8 - 23:35:43
  پسندیدن : 4
  اضافه به علاقه مندی : 1
  نظرات : 1
  بازدید : 6211


 
ساناز ذاکر
امتياز : 19068

ارسال هاي ديگر كاربر








ژله خرده شیشه

ژله ها از اون دسته دسر ها هستن که به دلیل آسونی و خوش رنگ لعاب بودنشون خیلی پر طرفدار هستن. حالا اگه چندین ژله با مزه های مختلف رو با یه کرم مخصوص ترکیب کنیم دسری فوق العاده رو خواهیم داشت...


ویژه ها

قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
خامه ترش
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi



هل سبز

هل سبز (Elettaria)گیاهی است که بومی جنوب شرق آسیا است . هل درختی است از خانواده زنجبیل به صورت وحشی و پرورشی در مناطق کوهستانی و در سایه درختان می‌روید.ارتفاع درخت ۳۰ تا ۵۰ سانتی متر و بعصی‌ها دارای اعضاء


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 81845
 
ندا سروستانی
امتياز : 62488
 
golara valianpour
امتياز : 33335
 
شف سارا
امتياز : 31385
 
سحر ناز
امتياز : 22098


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394