چای سرد (ice tea)


چای سرد حرارت و التهاب درونی را کاهش می دهد و اثری شبیه به هندوانه دارد، اما طبع سرد ندارد و می تواند در تنوع و طعمهای مختلف لیمویی، وانیلی، توت فرنگی و غیره سرو شود. اگر به خوردن چای به صورت سنتی و داغ عادت دارید بهتر است یکی دوبار چای سرد را امنحان کنید تا ذائقه تان با آن آشنا شود. حتما عضو ثابت رژیم غذاییتان خواهد شد.


مواد لازم برای درست کردن چای سرد ( آیس تی ) :

چای کیسه ای یک عدد
لیمو ترش تازه یک عدد
شکر یا عسل یه میزان لازم



طرز تهیه چای سرد ( آیس تی ) :

چای را به روش معمول دم کنید.
تفاله و یا تی بگ را از آن جدا کرده و اجازه دهید چای خنک شود.
دو لیوان آب سرد و برحسب ذائفه تان به آن شکر و آبلیمو اضافه کرده و خوب هم بزنید.

یکی دو ساعت شربت را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
در موقع سرو کردن لیوان را با یخ و برشهای نارک لیمو ترش پرکنید.
شربت را در لیوان ریخته میل کنید. (من معمولا از یک عدد لیمو سبز درشت استفاده میکنم و برای حفظ خواص لیمو ترش، انرا در لحظه سرو کردن به شربت اضافه میکنم).




نکاتی برای تهیه آیس تی :

* چای دم کشیده را می توانید در یک بطری دربدار برای مدت طولانی در یخچال نگه دارید، و هر لحظه شربت را به صورت فوری و تازه با تنوعی که دم دست دارید اماده کنید.

* در تهیه این شربت بهتر است از چای مرغوب استفاده کنید، چون چای نامرغوب با ماندن در یخچال تغییر رنگ می دهد.

* برای داشتن یک نوشابه سلامت تر می توانید از ترکیب چای سبز به جای چای معمولی و عسل به جای شکر استفاده کنید.




چای سرد (ice tea)

  1394/8/8 - 23:35:43
  پسندیدن : 4
  اضافه به علاقه مندی : 1
  نظرات : 1
  بازدید : 6998


 
ساناز ذاکر
امتياز : 32910

ارسال هاي ديگر كاربر








شوری قارچ

شور همون ترشیه، با این تفاوت که ترشی فقط با سرکه تهیه میشه، اما شور، محلول آبنمک، مایع اصلیشه که با کمی سرکه مخلوط میشه؛ کافیه یکمی صبر کنید تا شور جابیفته. البته شاید هم کمی بیشتر از کمی؛ هرچه شور، بیشتر در محلول بمونه، خوشمزه تر، نرمتر و جاافتاده تر میشه. اگر کم اشتها هستین، شورها یکی از چاشنی های بسیار اشتها آورن.


ویژه ها

پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
خامه ترش
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
رست بیف
ارسال : chef somi



قارچ

حدود دو هزار سال از کشت این سبزی در دنیا می گذرد. ژاپنی ها اولین کسانی بودند که آن را کشت کرده و مورد استفاده قرار دادند. آب و هوای گرم و مرطوب ژاپن زادگاه مناسبی برای این سبزی به


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 139685
 
ندا سروستانی
امتياز : 94363
 
golara valianpour
امتياز : 60269
 
شف سارا
امتياز : 55511
 
سحر ناز
امتياز : 39287


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394