چای سرد (ice tea)


چای سرد حرارت و التهاب درونی را کاهش می دهد و اثری شبیه به هندوانه دارد، اما طبع سرد ندارد و می تواند در تنوع و طعمهای مختلف لیمویی، وانیلی، توت فرنگی و غیره سرو شود. اگر به خوردن چای به صورت سنتی و داغ عادت دارید بهتر است یکی دوبار چای سرد را امنحان کنید تا ذائقه تان با آن آشنا شود. حتما عضو ثابت رژیم غذاییتان خواهد شد.


مواد لازم برای درست کردن چای سرد ( آیس تی ) :

چای کیسه ای یک عدد
لیمو ترش تازه یک عدد
شکر یا عسل یه میزان لازم



طرز تهیه چای سرد ( آیس تی ) :

چای را به روش معمول دم کنید.
تفاله و یا تی بگ را از آن جدا کرده و اجازه دهید چای خنک شود.
دو لیوان آب سرد و برحسب ذائفه تان به آن شکر و آبلیمو اضافه کرده و خوب هم بزنید.

یکی دو ساعت شربت را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
در موقع سرو کردن لیوان را با یخ و برشهای نارک لیمو ترش پرکنید.
شربت را در لیوان ریخته میل کنید. (من معمولا از یک عدد لیمو سبز درشت استفاده میکنم و برای حفظ خواص لیمو ترش، انرا در لحظه سرو کردن به شربت اضافه میکنم).




نکاتی برای تهیه آیس تی :

* چای دم کشیده را می توانید در یک بطری دربدار برای مدت طولانی در یخچال نگه دارید، و هر لحظه شربت را به صورت فوری و تازه با تنوعی که دم دست دارید اماده کنید.

* در تهیه این شربت بهتر است از چای مرغوب استفاده کنید، چون چای نامرغوب با ماندن در یخچال تغییر رنگ می دهد.

* برای داشتن یک نوشابه سلامت تر می توانید از ترکیب چای سبز به جای چای معمولی و عسل به جای شکر استفاده کنید.




چای سرد (ice tea)

  1394/8/8 - 23:35:43
  پسندیدن : 4
  اضافه به علاقه مندی : 1
  نظرات : 1
  بازدید : 6359


 
ساناز ذاکر
امتياز : 22884

ارسال هاي ديگر كاربر








حمص اسفناج

حمص یکی از بهترین چیزاییه که میشه با نخود درست کرد!البته بعد از فلافل :)
حَمَص Hummus يكي از پرطرفدارترين ديپينگ هاي دنياست و اين يه ورژن غربيشه و به خاطر داشتن اسفناج خيلي مغذيه. يعني همه چيزش واسه بدن خوبه... اسفناج-نخود-سير-ارده-پنير-ليمو


ویژه ها

رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی



رزماری

رومارَن یا اِکلیل کوهی یا رُزماری (Rosmarinus officinalis) گیاهی خشبی، چندساله و معطر است که برگ‌هایی سوزنی‌شکل و همیشه‌سبزدارد.
رومارن بومی منطقه مدیترانه و کشور اوروگوئه است. گل‌های آن در رنگ‌های گوناگون سفید، صورتی، بنفش یا آبی می‌رویند.

استفاده


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 96224
 
ندا سروستانی
امتياز : 70693
 
golara valianpour
امتياز : 39910
 
شف سارا
امتياز : 36812
 
سحر ناز
امتياز : 26005


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394