چای سرد (ice tea)


چای سرد حرارت و التهاب درونی را کاهش می دهد و اثری شبیه به هندوانه دارد، اما طبع سرد ندارد و می تواند در تنوع و طعمهای مختلف لیمویی، وانیلی، توت فرنگی و غیره سرو شود. اگر به خوردن چای به صورت سنتی و داغ عادت دارید بهتر است یکی دوبار چای سرد را امنحان کنید تا ذائقه تان با آن آشنا شود. حتما عضو ثابت رژیم غذاییتان خواهد شد.


مواد لازم برای درست کردن چای سرد ( آیس تی ) :

چای کیسه ای یک عدد
لیمو ترش تازه یک عدد
شکر یا عسل یه میزان لازم



طرز تهیه چای سرد ( آیس تی ) :

چای را به روش معمول دم کنید.
تفاله و یا تی بگ را از آن جدا کرده و اجازه دهید چای خنک شود.
دو لیوان آب سرد و برحسب ذائفه تان به آن شکر و آبلیمو اضافه کرده و خوب هم بزنید.

یکی دو ساعت شربت را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
در موقع سرو کردن لیوان را با یخ و برشهای نارک لیمو ترش پرکنید.
شربت را در لیوان ریخته میل کنید. (من معمولا از یک عدد لیمو سبز درشت استفاده میکنم و برای حفظ خواص لیمو ترش، انرا در لحظه سرو کردن به شربت اضافه میکنم).




نکاتی برای تهیه آیس تی :

* چای دم کشیده را می توانید در یک بطری دربدار برای مدت طولانی در یخچال نگه دارید، و هر لحظه شربت را به صورت فوری و تازه با تنوعی که دم دست دارید اماده کنید.

* در تهیه این شربت بهتر است از چای مرغوب استفاده کنید، چون چای نامرغوب با ماندن در یخچال تغییر رنگ می دهد.

* برای داشتن یک نوشابه سلامت تر می توانید از ترکیب چای سبز به جای چای معمولی و عسل به جای شکر استفاده کنید.




چای سرد (ice tea)

  1394/8/8 - 23:35:43
  پسندیدن : 4
  اضافه به علاقه مندی : 1
  نظرات : 1
  بازدید : 7876


 
ساناز ذاکر
امتياز : 45572

ارسال هاي ديگر كاربر








شوری قارچ

شور همون ترشیه، با این تفاوت که ترشی فقط با سرکه تهیه میشه، اما شور، محلول آبنمک، مایع اصلیشه که با کمی سرکه مخلوط میشه؛ کافیه یکمی صبر کنید تا شور جابیفته. البته شاید هم کمی بیشتر از کمی؛ هرچه شور، بیشتر در محلول بمونه، خوشمزه تر، نرمتر و جاافتاده تر میشه. اگر کم اشتها هستین، شورها یکی از چاشنی های بسیار اشتها آورن.


ویژه ها

کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
خامه ترش
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
ژیگو
ارسال : chef somi
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi



آویشن

آویشن (نام علمی Thymus vulgaris) گیاهی از تیره نعنا است. آویشن درختچه‌ای کوتاه و پرشاخه است که برگهای نازک و روبرو به هم دارد و دارای گل‌هایی سفید یا بنفش است.
در روایات از آن به صعتر یاد شده است.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 195568
 
ندا سروستانی
امتياز : 124229
 
golara valianpour
امتياز : 87134
 
شف سارا
امتياز : 80813
 
سحر ناز
امتياز : 56765


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394