پاستا آلفردو


یکی از رایج‌ترین سس‌های پاستا سس آلفردو است که طرفداران زیادی هم دارد.
مهم نیست که از چه نوع پاستایی استفاده می‌کنید اما برای پاستا با مرغ معمولا پاستاهای فنری مناسب‌تر هستند.


مواد لازم:

پاستا ۵۰۰ گرم
کره نیم پیمانه
سینه مرغ ۳۰۰ گرم (پخته و تکه تکه شده)
جعفری اندکی برای تزئین
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

در یک ظرف آب ۵ پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک اضافه کنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه کنید.
در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می‌شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یکی دو بار مخلوط را هم بزنید.[عجله نکنید باید هنوز طرز تهیه سس آلفردو را هم برایتان بگوئیم]
همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه‌ای دیگر کره را آب کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ‌ها طعم بگیرند.
پاستاها که پخت؛ آنها را آبکشی کنید و در ظرفی که از قبل کمی گرم کرده‌اید بکشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه کنید.
سس آلفردو:

درست کردن سس آلفردو بسیار راحت است و زمان زیادی نمی‌برد. حداکثر زمان پخت آن ۱۰ دقیقه است.
مواد لازم:

کره یک چهارم پیمانه
خامه یک پیمانه
سیر یک حبه (خرد شده)
پنیر پارمزان رنده شده یک پیمانه و نیم
جعفری تازه یک چهارم پیمانه (ریز شده)
طرز تهیه:

کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.




پاستا آلفردو

  1394/5/19 - 15:51:53
  پسندیدن : 16
  اضافه به علاقه مندی : 3
  نظرات : 1
  بازدید : 7014


 
مینو محمدی
امتياز : 36671

ارسال هاي ديگر كاربر








ژیگو

ژیگو ، غذایی فرانسوی است که از گوشت ران گوساله یا گوسفندی درست میشود


ویژه ها

پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
ژیگو
ارسال : chef somi
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز



بهارنارنج

بهار نارنج، شکوفه درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس ، انواع نوشیدنی های فصلی و عرقیجات و تهیه مربا، گز ، سوهان و ... کاربرد بسیار دارد.
بابـُـل و شیراز در اردیبهشت‏ ماه ، با رایجه


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 181370
 
ندا سروستانی
امتياز : 116821
 
golara valianpour
امتياز : 80487
 
شف سارا
امتياز : 74558
 
سحر ناز
امتياز : 52387


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394