پاستا آلفردو


یکی از رایج‌ترین سس‌های پاستا سس آلفردو است که طرفداران زیادی هم دارد.
مهم نیست که از چه نوع پاستایی استفاده می‌کنید اما برای پاستا با مرغ معمولا پاستاهای فنری مناسب‌تر هستند.


مواد لازم:

پاستا ۵۰۰ گرم
کره نیم پیمانه
سینه مرغ ۳۰۰ گرم (پخته و تکه تکه شده)
جعفری اندکی برای تزئین
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

در یک ظرف آب ۵ پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک اضافه کنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه کنید.
در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می‌شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یکی دو بار مخلوط را هم بزنید.[عجله نکنید باید هنوز طرز تهیه سس آلفردو را هم برایتان بگوئیم]
همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه‌ای دیگر کره را آب کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ‌ها طعم بگیرند.
پاستاها که پخت؛ آنها را آبکشی کنید و در ظرفی که از قبل کمی گرم کرده‌اید بکشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه کنید.
سس آلفردو:

درست کردن سس آلفردو بسیار راحت است و زمان زیادی نمی‌برد. حداکثر زمان پخت آن ۱۰ دقیقه است.
مواد لازم:

کره یک چهارم پیمانه
خامه یک پیمانه
سیر یک حبه (خرد شده)
پنیر پارمزان رنده شده یک پیمانه و نیم
جعفری تازه یک چهارم پیمانه (ریز شده)
طرز تهیه:

کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.




پاستا آلفردو

  1394/5/19 - 15:51:53
  پسندیدن : 16
  اضافه به علاقه مندی : 3
  نظرات : 1
  بازدید : 7900


 
مینو محمدی
امتياز : 51601

ارسال هاي ديگر كاربر








بیف استروگانف

بیف استروگانف غذایی روسی است که در سرتاسر دنیا معروفه و شیوه های سرو مختلفی داره.
شاید بگین اه خامه باگوشت!؟؟؟؟اما بهتون قول میدم اگه یکبار امتحانش کنین حتما میشه یکی از غذاهای مورد علاقتون


ویژه ها

شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi



زعفران

زَعفَران یا زعفران خوراکی (نام علمی: Crocus sativus) گیاهی است از تیره‌ی زنبقیان، سرده زعفران که ویژگی سرخوشی داشته و امروزه برخی شرکت‌های دارویی اروپایی از آن بعنوان اینتگراتور ضد افسردگی استفاده می‌کنند. زعفران گیاهی کوچک و چند ساله به


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 251151
 
ندا سروستانی
امتياز : 153850
 
golara valianpour
امتياز : 111163
 
شف سارا
امتياز : 104389
 
سحر ناز
امتياز : 72203


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394