لازانیا اسفناج


فوق‌العاده خوشمزه! شما می‌توانید گوشت چرخ‌کرده‌ی بوقلمون یا هر نوع سبزی دیگری را جایگزین اسفناج نمائید.



مواد لازم:

۱ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون کاملا خالص
۲ بسته (۳۲۰ گرم) اسفناج یخ زده، خرد شده
1/2 پیاز، خردشده
1/2 قاشق چایخوری پونه‌ی کوهی خشک شده
1/2 قاشق چایخوری ریحان خشک شده
۲ حبه سیر، خردشده
۱ شیشه ( ۱ کیلو) سس اسپاگتی
۱ و 1/2 فنجان آب
۲ فنجان پنیر محلی بدون چربی
۱ بسته( ۲۵۰ گرم) پنیر موتزارلای کم چرب، ریز خردشده
1/4 فنجان پنیر پارمزان، رنده شده
1/2 فنجان جعفری تازه، خردشده
۱ قاشق چایخوری نمک
1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ عدد تخم مرغ
۲۵۰ گرم رشته‌ی لازانیا

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم نمائید.
قابلمه‌ای بزرگ برداشته، روغن زیتون را درون آن بریزید روی حرارت ملایم قرار داده و اسفناج‌، پیاز، پونه‌ی کوهی، ریحان و سیر را درون آن سرخ نمائید. سس اسپاگتی و آب را روی ترکیبات آماده شده بریزید؛ اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند. کاسه‌ای برداشته پنیر محلی، پنیر موتزارلا، پنیر پارمزان، جعفری، نمک، فلفل و تخم مرغ را مخلوط کنید.
مقدار کمی از سس لازانیا را کف ظرف مخصوص لازانیا بریزید. ۴ عدد رشته‌ی خام لازانیا را بر روی سس قرار دهید و روی آن را با سس بپوشانید. دوباره ۴ عدد رشته‌ی لازانیا روی سس قرار دهید و ۲/۱ سس لازانیا و ۲/۱ مخلوط پنیر را روی رشته‌های لازانیا بریزید و دوباره لازانیا و سس و پنیر. لایه‌ی روی کار باید سس باشد.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت ۵۵ دقیقه در فری که از قبل گرم نموده بودید، بپزید. فویل را برداشته و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید فرایند پخت ادامه یابد. پیش از سرو اجازه دهید ۱۰ دقیقه استراحت نماید.




لازانیا اسفناج

  1394/5/16 - 16:0:23
  پسندیدن : 19
  اضافه به علاقه مندی : 3
  بدون نظر
  بازدید : 7519


 
سحر ناز
امتياز : 60359

ارسال هاي ديگر كاربر








پاپریکا خانگی paprika

پاپريكا ادويه ايه كه با آسياب كردن فلفل capsicum annuum خشك شده بدست مياد. فلفل capsicum كَپسيكم هم تند هم شيرين هست كه براي فلفل تند از Chili pepper و شیرین از فلفل دلمه اي Bell pepper استفاده ميشه. همينطور كه ميدونيد فلفل دلمه اي طعم شيرين و عطر خاصي داره. فلفل دلمه اي قرمزدر خيلي از كشور ها با نام كپسيكم شهرت داره.


ویژه ها

اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
خامه ترش
ارسال : chef somi
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی



لوبیا چیتی

لوبیاچیتی که به آن لوبیای رومی هم می‌گویند، یکی از انواع لوبیا و از گیاهان دولپه‌ای می‌باشد و یکی از محبوب‌ترین لوبیاها در بین ایتالیایی‌ها،پرتغالی‌ها و ترکیه‌ای‌ها است.
بسیاری معتقدند که طعم این نوع لوبیا به نسبت سایر انواع لوبیا


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 208309
 
ندا سروستانی
امتياز : 130996
 
golara valianpour
امتياز : 92947
 
شف سارا
امتياز : 86184
 
سحر ناز
امتياز : 60359


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394