کیک شکلاتی رژیمی


یه کیک شکلاتی که بجای شکر از خرما استفاده شده،شیر کم چرب و آرد سبوس دار!
این کیک حاوی ۱۲۶ کیلوکالری انرژی ، ۹/۴ گرم چربی و ۳۴۸ میلی گرم کلسترول است


مواد لازم

▪ گردوی خرد شده پانزده گرم
▪ خرمای فیله شده (پوست و هسته گرفته) بیست و پنج گرم
▪ تخم مرغ کامل یک عدد به همراه یک عدد سفیده تخم مرغ
▪ وانیل نصف قاشق سوپخوری
▪ پودر قند دو قاشق سرخالی
▪ آرد سبوس دار (مانند آرد نان سنگک) بیست گرم
▪ پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری
▪ شیر کم چرب دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه

فر را روی درجه حرارت ۱۸۰ گذاشت و روشن میکنید. داخل یک قالب کوچک را کمی چرب کرده و یک قطعه کاغذ روغنی به اندازه ته قالب قرار دهید. خرما و گردوهای خرد شده را با هم مخلوط کرده و روی کاغذ روغنی داخل قالب به صورت یکنواخت یک لایه بریزید. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده ، زرده را با وانیل و پودر قند در یک ظرف کوچک گود بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا به صورت کرمی غلیظ درآید. بهتر است هنگام زدن زرده و پودر قند ظرف حاوی آنها را درون ظرفی محتوی آب داغ قرار داده تا به صورت یکنواخت درآید
آرد و پودر کاکائو را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. شیر را نیز بیافزایید و مخلوط نمایید. سفیده تخم مرغها را در ظرف گودی ریخته و با همزن برقی خوب بزنید تا کاملا سفید و سفت شود و از ظرف نریزد سپس به مخلوط بالا اضافه نمایید. مایه کیک را در قالب ریخته و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بگذارید. این کیک گرم سرو میشود




کیک شکلاتی رژیمی

  1394/5/15 - 4:37:27
  پسندیدن : 25
  اضافه به علاقه مندی : 3
  نظرات : 2
  بازدید : 8968


 
مامان پری
امتياز : 47521

ارسال هاي ديگر كاربر








فتوش لبنانی

فتوش یک سالاد نونی شامی است که از مخلوط شدن تکه‌های سرخ شدهٔ پیتا، سبزی و تره‌بار درست می‌شود.فتوش جزو خانوادهٔ غذا‌های فتات یا فتا که نان خشک پایهٔ اصلی آنهاست.
در فتوش با توجه به فصل و مزه، سبزیجات و گیاهان مختلفی وجود دارد. در مقایسه با تبوله، سبزیجات در تکه‌های نسبتا بزرگی خرد می‌شوند. معمولا در فتوش از سماق استفاده می‌شود تا مزه‌ای ترش ایجاد کرد.


ویژه ها

کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
رست بیف
ارسال : chef somi



لوبیا قرمز

لوبیاقرمز که به‌خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می‌گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکایی‌ها طرفداران بسیاری دارد.
لوبیای قرمز، به عنوان ماده غذایی مقوی و دلپذیر در سبد


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 241789
 
ندا سروستانی
امتياز : 149161
 
golara valianpour
امتياز : 107924
 
شف سارا
امتياز : 100766
 
سحر ناز
امتياز : 70051


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394