کیک شکلاتی رژیمی


یه کیک شکلاتی که بجای شکر از خرما استفاده شده،شیر کم چرب و آرد سبوس دار!
این کیک حاوی ۱۲۶ کیلوکالری انرژی ، ۹/۴ گرم چربی و ۳۴۸ میلی گرم کلسترول است


مواد لازم

▪ گردوی خرد شده پانزده گرم
▪ خرمای فیله شده (پوست و هسته گرفته) بیست و پنج گرم
▪ تخم مرغ کامل یک عدد به همراه یک عدد سفیده تخم مرغ
▪ وانیل نصف قاشق سوپخوری
▪ پودر قند دو قاشق سرخالی
▪ آرد سبوس دار (مانند آرد نان سنگک) بیست گرم
▪ پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری
▪ شیر کم چرب دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه

فر را روی درجه حرارت ۱۸۰ گذاشت و روشن میکنید. داخل یک قالب کوچک را کمی چرب کرده و یک قطعه کاغذ روغنی به اندازه ته قالب قرار دهید. خرما و گردوهای خرد شده را با هم مخلوط کرده و روی کاغذ روغنی داخل قالب به صورت یکنواخت یک لایه بریزید. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده ، زرده را با وانیل و پودر قند در یک ظرف کوچک گود بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا به صورت کرمی غلیظ درآید. بهتر است هنگام زدن زرده و پودر قند ظرف حاوی آنها را درون ظرفی محتوی آب داغ قرار داده تا به صورت یکنواخت درآید
آرد و پودر کاکائو را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. شیر را نیز بیافزایید و مخلوط نمایید. سفیده تخم مرغها را در ظرف گودی ریخته و با همزن برقی خوب بزنید تا کاملا سفید و سفت شود و از ظرف نریزد سپس به مخلوط بالا اضافه نمایید. مایه کیک را در قالب ریخته و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بگذارید. این کیک گرم سرو میشود




کیک شکلاتی رژیمی

  1394/5/15 - 4:37:27
  پسندیدن : 25
  اضافه به علاقه مندی : 3
  نظرات : 2
  بازدید : 7261


 
مامان پری
امتياز : 26481

ارسال هاي ديگر كاربر








پاناکوتا با سس میوه

پاناکوتا دسری خوشمزه است که به صورت لایه لایه از خامه و ژله درست می‌شود و در هر فصل از سال می‌توان از ژله و میوه‌های مربوط به همان فصل در آن استفاده کرد.


ویژه ها

پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
ژیگو
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi



برگ بو

درخت یا درختچه برگ بو گياهی معطر است که اغلب در غذاهای مديترانه ایی مورد استفاده قرار مي گيرد. برگ های تازه ، بو و طعم ملايمی دارد و چند هفته پس از برداشت و خشک شدن به طعم و


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 139689
 
ندا سروستانی
امتياز : 94367
 
golara valianpour
امتياز : 60273
 
شف سارا
امتياز : 55515
 
سحر ناز
امتياز : 39288


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394