کیک شکلاتی رژیمی


یه کیک شکلاتی که بجای شکر از خرما استفاده شده،شیر کم چرب و آرد سبوس دار!
این کیک حاوی ۱۲۶ کیلوکالری انرژی ، ۹/۴ گرم چربی و ۳۴۸ میلی گرم کلسترول است


مواد لازم

▪ گردوی خرد شده پانزده گرم
▪ خرمای فیله شده (پوست و هسته گرفته) بیست و پنج گرم
▪ تخم مرغ کامل یک عدد به همراه یک عدد سفیده تخم مرغ
▪ وانیل نصف قاشق سوپخوری
▪ پودر قند دو قاشق سرخالی
▪ آرد سبوس دار (مانند آرد نان سنگک) بیست گرم
▪ پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری
▪ شیر کم چرب دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه

فر را روی درجه حرارت ۱۸۰ گذاشت و روشن میکنید. داخل یک قالب کوچک را کمی چرب کرده و یک قطعه کاغذ روغنی به اندازه ته قالب قرار دهید. خرما و گردوهای خرد شده را با هم مخلوط کرده و روی کاغذ روغنی داخل قالب به صورت یکنواخت یک لایه بریزید. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده ، زرده را با وانیل و پودر قند در یک ظرف کوچک گود بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا به صورت کرمی غلیظ درآید. بهتر است هنگام زدن زرده و پودر قند ظرف حاوی آنها را درون ظرفی محتوی آب داغ قرار داده تا به صورت یکنواخت درآید
آرد و پودر کاکائو را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. شیر را نیز بیافزایید و مخلوط نمایید. سفیده تخم مرغها را در ظرف گودی ریخته و با همزن برقی خوب بزنید تا کاملا سفید و سفت شود و از ظرف نریزد سپس به مخلوط بالا اضافه نمایید. مایه کیک را در قالب ریخته و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بگذارید. این کیک گرم سرو میشود




کیک شکلاتی رژیمی

  1394/5/15 - 4:37:27
  پسندیدن : 25
  اضافه به علاقه مندی : 3
  نظرات : 2
  بازدید : 6627


 
مامان پری
امتياز : 17409

ارسال هاي ديگر كاربر








ته چین با زرشک و خلال پسته و بادام

ته چین مرغ یکی از غذاهای شیک و مجلسیه که مناسب برای مجالس و مهمانیهاست و باعث رنگین شدن سفره شما میشه.ته چین دستور پختهای مختلفی داره اما چیزی که توی همشون مشترکه شکل قالبی برنج و ته دیگ خوشرنگ اونه،اگه تا حالا از درست کردنش میترسیدین باید بهتون بگم که ترسو کنار بذارین و دست به کار شین.


ویژه ها

سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
ژیگو
ارسال : chef somi



لوبیا قرمز

لوبیاقرمز که به‌خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می‌گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکایی‌ها طرفداران بسیاری دارد.
لوبیای قرمز، به عنوان ماده غذایی مقوی و دلپذیر در سبد


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 96232
 
ندا سروستانی
امتياز : 70697
 
golara valianpour
امتياز : 39913
 
شف سارا
امتياز : 36814
 
سحر ناز
امتياز : 26006


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394