قارچ سوخاری


قارچ سوخاری به عنوان دیش ساید برای خوراک های شما


مواد لازم:
قارچ = نیم کیلو
آرد سوخاری یا آرد گندم = ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ =۱ عدد
آب = ۱ قاشق غذاخوری
نمک = ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن

طرز تهیه : آرد گندم یا آرد سوخاری ، نمک و آب و تخم مرغ را داخل کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس قارچ ها را داخل مخلوطی که آماده کرده اید بغلطانید تا اندازه ای که تمام سطح قارچ به آن آغشته شود سپس داخل روغن داغ بگذارید تا برشته و طلایی شود ، پس از سرخ شدن قارچ های سوخاری را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود.

نکته : بهتر است قابلمه کوچک و گودی برای سرخ کردن قارچ ها آماده کنید ، قارچ ها باید کاملا داخل روغن شناور باشند تا ترد و سوخاری شوند ، در صورت تمایل میتوانید ادویه های دیگری مانندد پودر سیر ، فلفل و … نیز به این اسنک خوشمزه اضافه کنید ، این اسنک را میتوانید با سس گوجه فرنگی یا هر سس دیگری که دوست دارید سرو کنید.




قارچ سوخاری

  1394/4/26 - 22:47:34
  پسندیدن : 14
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 7908


 
شف سارا
امتياز : 64521

ارسال هاي ديگر كاربر








قارچ سوخاری

قارچ سوخاری به عنوان دیش ساید برای خوراک های شما


ویژه ها

بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi



لپه

لپه منبع غنی فیبر است به همین دلیل برای کاهش کلسترول خون و کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی توصیه می‌شود.
لپه از گروه حبوبات، یک گیاه دولپه‌ای است و در خانواده نخود جای می‌گیرد. می‌دانید که حبوبات ارزش غذایی بسیار


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 159050
 
ندا سروستانی
امتياز : 104724
 
golara valianpour
امتياز : 70057
 
شف سارا
امتياز : 64521
 
سحر ناز
امتياز : 45664


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394