قارچ سوخاری


قارچ سوخاری به عنوان دیش ساید برای خوراک های شما


مواد لازم:
قارچ = نیم کیلو
آرد سوخاری یا آرد گندم = ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ =۱ عدد
آب = ۱ قاشق غذاخوری
نمک = ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن

طرز تهیه : آرد گندم یا آرد سوخاری ، نمک و آب و تخم مرغ را داخل کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس قارچ ها را داخل مخلوطی که آماده کرده اید بغلطانید تا اندازه ای که تمام سطح قارچ به آن آغشته شود سپس داخل روغن داغ بگذارید تا برشته و طلایی شود ، پس از سرخ شدن قارچ های سوخاری را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود.

نکته : بهتر است قابلمه کوچک و گودی برای سرخ کردن قارچ ها آماده کنید ، قارچ ها باید کاملا داخل روغن شناور باشند تا ترد و سوخاری شوند ، در صورت تمایل میتوانید ادویه های دیگری مانندد پودر سیر ، فلفل و … نیز به این اسنک خوشمزه اضافه کنید ، این اسنک را میتوانید با سس گوجه فرنگی یا هر سس دیگری که دوست دارید سرو کنید.




قارچ سوخاری

  1394/4/26 - 22:47:34
  پسندیدن : 14
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 9397


 
شف سارا
امتياز : 104385

ارسال هاي ديگر كاربر








شوری قارچ

شور همون ترشیه، با این تفاوت که ترشی فقط با سرکه تهیه میشه، اما شور، محلول آبنمک، مایع اصلیشه که با کمی سرکه مخلوط میشه؛ کافیه یکمی صبر کنید تا شور جابیفته. البته شاید هم کمی بیشتر از کمی؛ هرچه شور، بیشتر در محلول بمونه، خوشمزه تر، نرمتر و جاافتاده تر میشه. اگر کم اشتها هستین، شورها یکی از چاشنی های بسیار اشتها آورن.


ویژه ها

پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی



انبه

انبه میوه ای خاص و با طعمی متفاوت که چند سالی هست که وارد ایران شده است و خیلی ها دوستش دارند.
انبه درختی است زیبا که ارتفاع آن تا 10 متر می رسد . منشا انبه هند و


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 251140
 
ندا سروستانی
امتياز : 153846
 
golara valianpour
امتياز : 111160
 
شف سارا
امتياز : 104385
 
سحر ناز
امتياز : 72200


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394