ژیگو


ژیگو ، غذایی فرانسوی است که از گوشت ران گوساله یا گوسفندی درست میشود



ران گوساله جوان :2 کیلو
سیر یک بوته
نمک قدری
فلفل قدری
روغن 4 قاشق سوپخوری
هویج دو عدد متوسط

طرز تهیه:

گوشت گوساله جوان را پاک کرده و دو طرف آن را با نوک کارد سوراخ می کنیم.هویج و سیر را پوست کنده به درازا می بریم .هویج و سیر را داخل سوراخ ها قرار میدهیم .نمک فلفل به گوشت می زنیمبا نخ کلفتی گوشت را خوب میبندیمروغن بروی گوشت مینماییم .گوشت را در کاغذ آلومینیم می پیچیم در فر 300 درجه بمدت 2 ساعت می گذاریم. گوشت که پخته شد کاغذ را از دور گوشت باز کرده میگذاریم برای نیم ساعت دیگر روی گوشت خوب برشته و طلایی شود ، هر 5 دقیقه باید یک مرتبه روی گوشت را از روغنی که در ته ظرف است بریزیم تا روی گوشت خشک و تیره رنگ نشود.اگر بخواهیم گوشت ژیگو را به برشهای نازک ببریم حتما باید سرد شود. اگر خواستیم گوشت را گرم و با سس سر میز ببریم با ید پس از خنک شدن و بریدن دو مرتبه برشها را در ظرفی چیده بگذاریم گرم شود و سس را برای روی آن آماده کنیم سسی که برای این نوع گوشت تهیه می کنیم با ید سس قهوه ساده یا آبی که از گوشت خودش بدست می آید و یا آب استخوان باشد در انتخاب گوشت باید دقت نمود و اگر از گوشت گاو استفاده نمودیم باید مدت پخت بیشتری در نظر بگیریم.




ژیگو

  1394/4/26 - 22:16:5
  پسندیدن : 14
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 7987


 
chef somi
امتياز : 195013

ارسال هاي ديگر كاربر








ته چین با زرشک و خلال پسته و بادام

ته چین مرغ یکی از غذاهای شیک و مجلسیه که مناسب برای مجالس و مهمانیهاست و باعث رنگین شدن سفره شما میشه.ته چین دستور پختهای مختلفی داره اما چیزی که توی همشون مشترکه شکل قالبی برنج و ته دیگ خوشرنگ اونه،اگه تا حالا از درست کردنش میترسیدین باید بهتون بگم که ترسو کنار بذارین و دست به کار شین.


ویژه ها

شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی



روغن کنجد

کنجد یکی از گیاهان هزار خاصیت طبیعت است که بسیاری از مواد معدنی ، اسید های چرب غیر اشباع و مقداری آهن را در خود جای داده که درمیان انواع گیهان دارویی و دانه های روغنی دارای جایگاه ویژه


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 195013
 
ندا سروستانی
امتياز : 123944
 
golara valianpour
امتياز : 86883
 
شف سارا
امتياز : 80556
 
سحر ناز
امتياز : 56613


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394