ژیگو


ژیگو ، غذایی فرانسوی است که از گوشت ران گوساله یا گوسفندی درست میشود



ران گوساله جوان :2 کیلو
سیر یک بوته
نمک قدری
فلفل قدری
روغن 4 قاشق سوپخوری
هویج دو عدد متوسط

طرز تهیه:

گوشت گوساله جوان را پاک کرده و دو طرف آن را با نوک کارد سوراخ می کنیم.هویج و سیر را پوست کنده به درازا می بریم .هویج و سیر را داخل سوراخ ها قرار میدهیم .نمک فلفل به گوشت می زنیمبا نخ کلفتی گوشت را خوب میبندیمروغن بروی گوشت مینماییم .گوشت را در کاغذ آلومینیم می پیچیم در فر 300 درجه بمدت 2 ساعت می گذاریم. گوشت که پخته شد کاغذ را از دور گوشت باز کرده میگذاریم برای نیم ساعت دیگر روی گوشت خوب برشته و طلایی شود ، هر 5 دقیقه باید یک مرتبه روی گوشت را از روغنی که در ته ظرف است بریزیم تا روی گوشت خشک و تیره رنگ نشود.اگر بخواهیم گوشت ژیگو را به برشهای نازک ببریم حتما باید سرد شود. اگر خواستیم گوشت را گرم و با سس سر میز ببریم با ید پس از خنک شدن و بریدن دو مرتبه برشها را در ظرفی چیده بگذاریم گرم شود و سس را برای روی آن آماده کنیم سسی که برای این نوع گوشت تهیه می کنیم با ید سس قهوه ساده یا آبی که از گوشت خودش بدست می آید و یا آب استخوان باشد در انتخاب گوشت باید دقت نمود و اگر از گوشت گاو استفاده نمودیم باید مدت پخت بیشتری در نظر بگیریم.




ژیگو

  1394/4/26 - 22:16:5
  پسندیدن : 14
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 7154


 
chef somi
امتياز : 139684

ارسال هاي ديگر كاربر








کرم کارامل

یک دسر فرانسوی با پایه کرم کاستارد و لایه ای از کارامل.برای راحتی و زیبایی بهتر است که در قالبهای تک نفره درست شود.
این کرم یکی از گزینه های مناسب مهمانیها و تولدهای شماست و بسیار خوشمزه است و تهیه آن آسان است.طعم کرم کارامل خانگی با کرم های پودری آماده بسیار متفاوت است.


ویژه ها

ژیگو
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی



انار

انار ترش طبع سرد و خشک دارد و انار شیرین تا حدودی معتدل می باشد.
آب انار برای پیشگیری از سرطان مفید است، سلامت قلب را بهبود می بخشد و حتی می تواند توان جنسی را تقویت کند.
متخصصان


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 139684
 
ندا سروستانی
امتياز : 94362
 
golara valianpour
امتياز : 60267
 
شف سارا
امتياز : 55510
 
سحر ناز
امتياز : 39287


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394