ته چین با زرشک و خلال پسته و بادام


ته چین مرغ یکی از غذاهای شیک و مجلسیه که مناسب برای مجالس و مهمانیهاست و باعث رنگین شدن سفره شما میشه.ته چین دستور پختهای مختلفی داره اما چیزی که توی همشون مشترکه شکل قالبی برنج و ته دیگ خوشرنگ اونه،اگه تا حالا از درست کردنش میترسیدین باید بهتون بگم که ترسو کنار بذارین و دست به کار شین.


مواد لازم برای چهار نفر:

برنج ۲ پیمانه
ماست یک و نیم پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
روغن ۱/۴ فنجان
مرغ ۲ عدد ران کامل (از سینه مرغ هم میتونید استفاده کنید)
کره، نمک، دارچین، زعفران آب کرده به میزان لازم
زرشک، خلال بادام، خلال پسته جمعا ۳/۴ پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را با نمک و پیاز بپزید بطوریکه در آخر حدود نصف پیمانه از آبش باقی بماند.
در یک ظرف یک تخم مرغ و نصف روغن گفته شده و نصف زعفران و همهٔ ماست را مخلوط می‌کنیم. مرغ پخته و خورد شده را داخل مواد بالا می‌ریزیم و به مدت چند ساعت مزه‌دارش می‌کنیم.
بعد از زمان طی شده مرغ را با یک چنگال از مخلوط تخم مرغ خارج می‌کنیم. بطوریکه باقی مانده مخلوط توی ظرف بماند.
در باقیماندهٔ مواد، یک تخم مرغ و بقیهٔ روغن و زعفران را می‌ریزیم. سپس دارچین را هم اضافه می‌کنیم.
نکته: مرغ را بعد از پخت اولیه مزه کنید. اگر نمکش کم بود در این مرحله به مواد داخل ظرف یک مقدار نمک اضافه کنید.
همهٔ برنج آبکش شده را به مایه اضافه می‌کنیم.
نکته:بهتره برنج را یک کم زنده‌تر بردارید تا بعداً حالت خمیری به خودش نگیرد.
ظرفی که قرار است ته چین در آن پخته شود را خوب خوب چرب می‌کنیم.
نکته: اگه خوب چرب نشود ممکن است مواد به ته ظرف بچسبد و موقع برگرداندن راحت برنگردد و خورد بشود. پس کاملاً ته و اطرافش رو چرب کنید.
نکته:مزیت ظروف پیرکس این است که می‌توان رنگ و میزان برشتگی ته چین را دید.
یک سوم از برنج را ته ظرف می‌ریزیم و پهنش می‌کنیم.
نکته: با پشت کفگیر فشارش بدهید تا خوب منسجم شود تا موقع برگرداندن از هم باز نشود.
نصف مرغ را روی برنج پهن می‌کنیم.
نکته: مرغ رو کاملا تا کناره‌های ظرف هدایت نکنید و اجازه بدهید از اطراف فاصله داشته باشد تا بعداً شکل زیباتری به خودش بگیرد.
نصف مخلوط زرشک، خلال بادام و خلال پسته را روی مرغ پهن می‌کنیم.
یک سوم دیگه برنج را هم کاملاً پهن می‌کنیم و با پشت کفگیر فشار می‌دهیم.
باقی ماندهٔ مرغ و باقی مانده زرشک و پسته و بادام را روی برنج می‌ریزیم.
و در آخر برنج باقیمانده را کاملاً روی آن می‌دهیم و خوب منسجمش می‌کنیم.
آب مرغ رو کاملا اطراف برنج از کناره‌ها می‌ریزیم.
در آخر یه کم قطعات کره را روی تمامی مواد می‌چینیم.
روی ظرف رو کاملا با فویل آلومینیوم می‌پوشانیم و آنرا با چنگال سوراخ می‌کنیم تا برنج خمیر نشود.
نکته:اگه از در خود ظرف استفاده می‌کنید نیم ساعت اول درش را بگذارید و بعد درش را بردارید.
ته‌چین را در فر با دمای ۱۵۰ تا ۱۶۰ درجه به مدت یک تا یک و نیم ساعت قرار می‌دهیم.
نکته: اگه از گاز استفاده می‌کنید با شعلهٔ خیلی کم بپزید و حتماً از شعله پخش کن استفاده کنید.




ته چین با زرشک و خلال پسته و بادام

  1394/4/25 - 14:49:58
  پسندیدن : 15
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 10168


 
chef somi
امتياز : 151000

ارسال هاي ديگر كاربر








چیکن استروگانف

چيكن استروگانف یک مدل از غذاي معروف روسي بيف استروگانفه. ورژنهاي مختلفي از اين غذا در دنيا وجود داره .كافيه یکم توش تغيير داده بشه تا به يك طعم جديد برسید.
چيكن استروگانف رو ميتونيد با پاستا يا برنج يا نان سرو كنيد و يا به تنهايي ميل كنيد


ویژه ها

مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
ژیگو
ارسال : chef somi



روغن کنجد

کنجد یکی از گیاهان هزار خاصیت طبیعت است که بسیاری از مواد معدنی ، اسید های چرب غیر اشباع و مقداری آهن را در خود جای داده که درمیان انواع گیهان دارویی و دانه های روغنی دارای جایگاه ویژه


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 151000
 
ندا سروستانی
امتياز : 100459
 
golara valianpour
امتياز : 65988
 
شف سارا
امتياز : 60770
 
سحر ناز
امتياز : 43025


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394