فتوش لبنانی


فتوش یک سالاد نونی شامی است که از مخلوط شدن تکه‌های سرخ شدهٔ پیتا، سبزی و تره‌بار درست می‌شود.فتوش جزو خانوادهٔ غذا‌های فتات یا فتا که نان خشک پایهٔ اصلی آنهاست.
در فتوش با توجه به فصل و مزه، سبزیجات و گیاهان مختلفی وجود دارد. در مقایسه با تبوله، سبزیجات در تکه‌های نسبتا بزرگی خرد می‌شوند. معمولا در فتوش از سماق استفاده می‌شود تا مزه‌ای ترش ایجاد کرد.


مواد لازم :
پیازچه 3 عدد . گوجه فرنگی 2 عدد . خیار 2 عدد . نان پیتا 2 عدد
سرکه 3 قاشق غذاخوری . روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری . تربچه مقداری

طرز تهیه :
پیازچه ها و گوجه فرنگی ها را خرد کنید ، خیار را نیز پوست گرفته و خرد کنید ، تربچه ها را نیز به صورت بسیار نازک حلقه ای خرد کنید.
درون کاسه مواد خرد شده را بریزید سپس سرکه مخلوط با روغن زیتون ، مقداری نمک و فلفل سیاه را اضافه نمائید و مخلوط کنید.
نان پیتا ( یا نان لواش ) را به قطعات کوچک ببرید و در روغن کمی تفت دهید تا نان ها برشته و طلایی شوند سپس سرو کنید.




فتوش لبنانی

  1394/4/24 - 1:38:37
  پسندیدن : 16
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 6668


 
مینو محمدی
امتياز : 23940

ارسال هاي ديگر كاربر








چیکن استروگانف

چيكن استروگانف یک مدل از غذاي معروف روسي بيف استروگانفه. ورژنهاي مختلفي از اين غذا در دنيا وجود داره .كافيه یکم توش تغيير داده بشه تا به يك طعم جديد برسید.
چيكن استروگانف رو ميتونيد با پاستا يا برنج يا نان سرو كنيد و يا به تنهايي ميل كنيد


ویژه ها

قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
ژیگو
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
بیف استروگانف
ارسال : chef somi



زنجبیل

زَنجـِبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است.
زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه‌های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می‌آید. اگرچه معمولاً از زنجبیل به عنوان ریشه آن گیاه نام برده می‌شود


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 121367
 
ندا سروستانی
امتياز : 84365
 
golara valianpour
امتياز : 50853
 
شف سارا
امتياز : 47022
 
سحر ناز
امتياز : 33298


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394