فتوش لبنانی


فتوش یک سالاد نونی شامی است که از مخلوط شدن تکه‌های سرخ شدهٔ پیتا، سبزی و تره‌بار درست می‌شود.فتوش جزو خانوادهٔ غذا‌های فتات یا فتا که نان خشک پایهٔ اصلی آنهاست.
در فتوش با توجه به فصل و مزه، سبزیجات و گیاهان مختلفی وجود دارد. در مقایسه با تبوله، سبزیجات در تکه‌های نسبتا بزرگی خرد می‌شوند. معمولا در فتوش از سماق استفاده می‌شود تا مزه‌ای ترش ایجاد کرد.


مواد لازم :
پیازچه 3 عدد . گوجه فرنگی 2 عدد . خیار 2 عدد . نان پیتا 2 عدد
سرکه 3 قاشق غذاخوری . روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری . تربچه مقداری

طرز تهیه :
پیازچه ها و گوجه فرنگی ها را خرد کنید ، خیار را نیز پوست گرفته و خرد کنید ، تربچه ها را نیز به صورت بسیار نازک حلقه ای خرد کنید.
درون کاسه مواد خرد شده را بریزید سپس سرکه مخلوط با روغن زیتون ، مقداری نمک و فلفل سیاه را اضافه نمائید و مخلوط کنید.
نان پیتا ( یا نان لواش ) را به قطعات کوچک ببرید و در روغن کمی تفت دهید تا نان ها برشته و طلایی شوند سپس سرو کنید.




فتوش لبنانی

  1394/4/24 - 1:38:37
  پسندیدن : 16
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 6941


 
مینو محمدی
امتياز : 27786

ارسال هاي ديگر كاربر








ژله خرده شیشه

ژله ها از اون دسته دسر ها هستن که به دلیل آسونی و خوش رنگ لعاب بودنشون خیلی پر طرفدار هستن. حالا اگه چندین ژله با مزه های مختلف رو با یه کرم مخصوص ترکیب کنیم دسری فوق العاده رو خواهیم داشت...


ویژه ها

ژیگو
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi



برگ بو

درخت یا درختچه برگ بو گياهی معطر است که اغلب در غذاهای مديترانه ایی مورد استفاده قرار مي گيرد. برگ های تازه ، بو و طعم ملايمی دارد و چند هفته پس از برداشت و خشک شدن به طعم و


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 139680
 
ندا سروستانی
امتياز : 94360
 
golara valianpour
امتياز : 60267
 
شف سارا
امتياز : 55509
 
سحر ناز
امتياز : 39287


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394