سیب زمینی تنوری


سیب زمینی تنوری یک میان وعده یا پیش غذای مناسب است که با توجه به ذائقه و سلیقه خود با انواع مواد میتوانید آنرا سرو کنید.


سیب زمینی متوسط 6 عدد . روغن 3 قاشق غذاخوری . نمک مقدار لازم

دستور تهیه:
طرز تهیه : ابتدا پوست سیب زمینی ها را با ابر ظرف شویی و آب سرد خوب تمیز کنید و بشویید سپس با چنگال روی سیب زمینی ها سوراخ هایی ایجاد کنید ( چنگال را تا انتها داخل سیب زمینی فرو ببرید و در جهت های مختلف این کار را انجام دهید ).با استفاده ار روغن پوست سیب زمینی را ماساژ دهید و روی پوست سیب زمینی ها کمی نمک بپاشید ( میتوانید از روغن زیتون ، روغن مایع یا هر روغنی که دوست دارید استفاده کنید ).فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، پس از اینکه فر گرم شد سیب زمینی ها را داخل فر قرار دهید ( برای جلوگیری از کثیف شدن فر بهتر است کاغذ روغنی یا سینی ای را در بخش پایین فر و زیر سیب زمینی ها قرار دهید ، به شکل 5 دقت کنید ).برای تنوری شدن سیب زمینی ها 1 ساعت زمان لازم است ( بسته به اندازه سیب زمینی ها و نوع فر این زمان ممکن است کمی بیشتر شود ) ، پس از پخت پوست سیب زمینی طلایی شده و سیب زمینی با فشار به راحتی له میشود.سیب زمینی های تنوری را از فر خارج کنید ، با چاقو شکافی روی سیب زمینی ایجاد کنید سپس با فشار دو انگشت سیب زمینی را کمی باز کنید و سرو نمایید ؛ میتوانید سیب زمینی تنوری را به تنهایی یا همراه با انواع پنیر ، خامه ترش ، کالباس ، پیازچه و … تزیین و سرو کنید ، پنیر را وقتی سیب زمینی داغ است روی آن بریزید تا با حرارت ذوب شود.




سیب زمینی تنوری

  1394/4/23 - 15:54:53
  پسندیدن : 15
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 8020


 
بهاره کریمی
امتياز : 23028

ارسال هاي ديگر كاربر








مافین شکلاتی با رویه کرم شکلات

کیک مافین (به انگلیسی: Muffin) نوعی کیک نیمه شیرین یا نان سریع است که اصولاً برای یک نفر تهیه می‌شود. این کیک به کیک فنجانی شبیه است، با این تفاوت که مافین معمولاً شیرینی کمتری دارد . مافین ممکن است حاوی مواد پر شیرین مانند شکلات، تافی یا انواع کرم ها باشد.
در این پست مافین شکلاتی با رویه کرم شکلاتی را به شما آموزش میدهم.


ویژه ها

اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
رست بیف
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi



زنجبیل

زَنجـِبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است.
زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه‌های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می‌آید. اگرچه معمولاً از زنجبیل به عنوان ریشه آن گیاه نام برده می‌شود


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 177564
 
ندا سروستانی
امتياز : 114865
 
golara valianpour
امتياز : 78676
 
شف سارا
امتياز : 72811
 
سحر ناز
امتياز : 51181


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394