سیب زمینی تنوری


سیب زمینی تنوری یک میان وعده یا پیش غذای مناسب است که با توجه به ذائقه و سلیقه خود با انواع مواد میتوانید آنرا سرو کنید.


سیب زمینی متوسط 6 عدد . روغن 3 قاشق غذاخوری . نمک مقدار لازم

دستور تهیه:
طرز تهیه : ابتدا پوست سیب زمینی ها را با ابر ظرف شویی و آب سرد خوب تمیز کنید و بشویید سپس با چنگال روی سیب زمینی ها سوراخ هایی ایجاد کنید ( چنگال را تا انتها داخل سیب زمینی فرو ببرید و در جهت های مختلف این کار را انجام دهید ).با استفاده ار روغن پوست سیب زمینی را ماساژ دهید و روی پوست سیب زمینی ها کمی نمک بپاشید ( میتوانید از روغن زیتون ، روغن مایع یا هر روغنی که دوست دارید استفاده کنید ).فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، پس از اینکه فر گرم شد سیب زمینی ها را داخل فر قرار دهید ( برای جلوگیری از کثیف شدن فر بهتر است کاغذ روغنی یا سینی ای را در بخش پایین فر و زیر سیب زمینی ها قرار دهید ، به شکل 5 دقت کنید ).برای تنوری شدن سیب زمینی ها 1 ساعت زمان لازم است ( بسته به اندازه سیب زمینی ها و نوع فر این زمان ممکن است کمی بیشتر شود ) ، پس از پخت پوست سیب زمینی طلایی شده و سیب زمینی با فشار به راحتی له میشود.سیب زمینی های تنوری را از فر خارج کنید ، با چاقو شکافی روی سیب زمینی ایجاد کنید سپس با فشار دو انگشت سیب زمینی را کمی باز کنید و سرو نمایید ؛ میتوانید سیب زمینی تنوری را به تنهایی یا همراه با انواع پنیر ، خامه ترش ، کالباس ، پیازچه و … تزیین و سرو کنید ، پنیر را وقتی سیب زمینی داغ است روی آن بریزید تا با حرارت ذوب شود.




سیب زمینی تنوری

  1394/4/23 - 15:54:53
  پسندیدن : 15
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 6715


 
بهاره کریمی
امتياز : 11079

ارسال هاي ديگر كاربر








اشترودل هات داگ

درست کردن فست فود توی خونه لذت داره و سالمتره،چون توی انتخاب مواد با کیفیت دقت میکنین!این اشترودل هم یه فست فوده و میتونین به عنوان فینگرفود در سایزهای کوچکتر ازش استفاده کنین.نوش جان...


ویژه ها

پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی



لوبیا چشم بلبلی

دانه ی لوبیا چشم بلبلی به عنوان مدر و برای تقویت معده استفاده می شود و پخته و اب پز ان را می خودند و معتقدند ضمن این كه غذای خوبی است برای از بین بردن كرم معده نیز مفید


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 90584
 
ندا سروستانی
امتياز : 67529
 
golara valianpour
امتياز : 37387
 
شف سارا
امتياز : 34583
 
سحر ناز
امتياز : 24448


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394