پیراشکی گوشت و قارچ


پیراشکی واژه ایست عمومی که برای غذاهای پخته یا سرخ شده که با مواد متنوعی پر شده اند استفاده میشود.در این پست آموزش پیراشکی گوشت و قارچ را داریم که به عنوان وعده غذای اصلی مناسب است و همچنین به عنوان فینگرفود در جشن ها و مهمانیهای شما قابل استفاده است


مواد لازم برای 10عدد پیراشکی:
گوشت چرخ کرده             4 قاشق غذاخوری پر
قارچ                             5  عدد
پیاز                              1 عدد
رب گوجه                       کمی
ذرت                             2  قاشق غذا خوری
فلفل دلمه                    2  قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا                       به مقدار لازم    
نمک ،فلفل و زرد چوبه      به مقدارلازم
خمیر پیراشکی آماده یک بسته
طرز تهیه :
اول پیازم را خرد میکنیم وتفتش میدهیم وقتیکه پیاز سبک شد گوشت چرخ کرده وفلفل دلمه را اضافه میکنیم وخوب اجازه میدیهم که بپزد در این مرحله نمک وفلفل وزرد چوبه را اضافه میکنیم .ودر آخر قارچ وذزت را اضافه میکنیم وکمی تفتش میدهیم  سپس رب راا ضافه میکنیم وبعد از چند دقیقه که مزه مواد به خورد هم رفت شعله راخاموش میکنیم .یک قاشق غذاخوری از مواد را با پنیر پیتزا روی خمیر میریزیم ودو طرف خمیر را با چنگال به هم میچسبانیم .
دقت کنید اگر مواد زیاد باشد خمیر پاره میشود ودر نهایت موقع سرخ کردن روغن را کثیف میکند. حالا پیراشکی ها را  داخل روغن سرخ میکنیم .




پیراشکی گوشت و قارچ

  1394/4/20 - 21:0:43
  پسندیدن : 16
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 6388


 
chef somi
امتياز : 71497

ارسال هاي ديگر كاربر








گراتن سیب زمینی و قارچ

گراتن معمولا به غذایی گفته میشود که در فر و در ظرف نسوز تهیه میشود ، گراتن معمولا شبیه سوفله میباشد با این تفاوت که گراتن پرمایه تر است و از پنیر رنده شده ی فروانی در آن استفاده میشود


ویژه ها

مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی



لپه

لپه منبع غنی فیبر است به همین دلیل برای کاهش کلسترول خون و کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی توصیه می‌شود.
لپه از گروه حبوبات، یک گیاه دولپه‌ای است و در خانواده نخود جای می‌گیرد. می‌دانید که حبوبات ارزش غذایی بسیار


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 71497
 
ندا سروستانی
امتياز : 56395
 
golara valianpour
امتياز : 28674
 
شف سارا
امتياز : 27276
 
سحر ناز
امتياز : 19220


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394