پیراشکی گوشت و قارچ


پیراشکی واژه ایست عمومی که برای غذاهای پخته یا سرخ شده که با مواد متنوعی پر شده اند استفاده میشود.در این پست آموزش پیراشکی گوشت و قارچ را داریم که به عنوان وعده غذای اصلی مناسب است و همچنین به عنوان فینگرفود در جشن ها و مهمانیهای شما قابل استفاده است


مواد لازم برای 10عدد پیراشکی:
گوشت چرخ کرده             4 قاشق غذاخوری پر
قارچ                             5  عدد
پیاز                              1 عدد
رب گوجه                       کمی
ذرت                             2  قاشق غذا خوری
فلفل دلمه                    2  قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا                       به مقدار لازم    
نمک ،فلفل و زرد چوبه      به مقدارلازم
خمیر پیراشکی آماده یک بسته
طرز تهیه :
اول پیازم را خرد میکنیم وتفتش میدهیم وقتیکه پیاز سبک شد گوشت چرخ کرده وفلفل دلمه را اضافه میکنیم وخوب اجازه میدیهم که بپزد در این مرحله نمک وفلفل وزرد چوبه را اضافه میکنیم .ودر آخر قارچ وذزت را اضافه میکنیم وکمی تفتش میدهیم  سپس رب راا ضافه میکنیم وبعد از چند دقیقه که مزه مواد به خورد هم رفت شعله راخاموش میکنیم .یک قاشق غذاخوری از مواد را با پنیر پیتزا روی خمیر میریزیم ودو طرف خمیر را با چنگال به هم میچسبانیم .
دقت کنید اگر مواد زیاد باشد خمیر پاره میشود ودر نهایت موقع سرخ کردن روغن را کثیف میکند. حالا پیراشکی ها را  داخل روغن سرخ میکنیم .




پیراشکی گوشت و قارچ

  1394/4/20 - 21:0:43
  پسندیدن : 16
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 6887


 
chef somi
امتياز : 96221

ارسال هاي ديگر كاربر








بلوبری اسموتی

بلوبري Blueberry يك ميوه بومي آمريكاي شماليه كه پوست ميوه رسيده اش رنگ آبي تيره اي داره و گوشتي سبز رنگ. بلوبري داراي خواص فراوانه و يكي از مواد غذايي سالم در دنيا به حساب مياد و در رژيمهاي غذايي مدرن جايگاه خاصي داره. داراي مواد معدني و ويتامينها و آنتي اكسيدانه كه مصرفش باعث ميشه ريسك سرطان و التهاب رو پايين بياره. از لحاظ ظاهري شكل كروي داره با يك تاج زيبا در پايين ميوه. طعمش هم خب ... خاصه. بايد بخوري تا متوجه بشي
يكي از معروف ترين موارد مصرف بلوبري در نوشيدني هستش كه معمولا هم اول صبح ميل ميشه دقيقا به خاطر خواصي كه عرض كردم.مصارف ديگه اش هم مثلا در مافن و پاي و مربا و اسنكها و سريل هاست


ویژه ها

سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
خامه ترش
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی



زعفران

زَعفَران یا زعفران خوراکی (نام علمی: Crocus sativus) گیاهی است از تیره‌ی زنبقیان، سرده زعفران که ویژگی سرخوشی داشته و امروزه برخی شرکت‌های دارویی اروپایی از آن بعنوان اینتگراتور ضد افسردگی استفاده می‌کنند. زعفران گیاهی کوچک و چند ساله به


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 96221
 
ندا سروستانی
امتياز : 70692
 
golara valianpour
امتياز : 39910
 
شف سارا
امتياز : 36812
 
سحر ناز
امتياز : 26003


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394