حلوا خرما


یکی از حلواهای مناسب ماه رمضان حلوا خرمایی است که ترکیب حلوا و خرما دو ماده مغذی و انرژی زاست.این حلوا دارای 6962 كالری است كه اگر توسط 10 نفر میل شود سهم هر فرد از كل انرژی ، 696 كالری خواهد بود


مواد لازم:
خرما 1 لیوان  .  آرد 2 لیوان  .  کره یا روغن 2/3 لیوان  .  گلاب 3 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری  .  گردو خرد شده 4 قاشق غذاخوری  .  خلال بادام برای تزیین  

دستور تهیه:
آرد  را الک کنید و همراه با روغن داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا رنگ آرد طلایی شود ( دقت کنید که آرد نسوزد ).
پوست و هسته خرماها را بگیرید و له کنید سپس همراه با گلاب و پودر دارچین به آرد اضافه نمایید ، مواد را خوب هم بزنید تا خرماها نرم شوند سپس شعله را ملایم کنید و همچنان حلوا را هم بزنید تا یکدست شود.
گردوی خرد شده را به حلوا اضافه کنید سپس حلوای داغ را در ظرف بریزید و روی آن را صاف نمایید و با خلال بادام ، پسته و … تزیین کنید.




حلوا خرما

  1394/4/5 - 2:20:22
  پسندیدن : 17
  اضافه به علاقه مندی : 2
  بدون نظر
  بازدید : 7142


 
chef somi
امتياز : 139691

ارسال هاي ديگر كاربر








خامه ترش

خامه ترش نوعی سس با ترکیب مساوی از ماست و خامه است که برای انواع کیک ، شیرینی ، غذاهای گوشتی ، سیب زمینی ، سبزیجات و … کاربرد دارد و علاوه بر دارا بودن طعمی لذیذ در هضم سریع تر و بهتر غذا موثر است.


ویژه ها

مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
خامه ترش
ارسال : chef somi
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi



زنجبیل

زَنجـِبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است.
زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه‌های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می‌آید. اگرچه معمولاً از زنجبیل به عنوان ریشه آن گیاه نام برده می‌شود


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 139691
 
ندا سروستانی
امتياز : 94367
 
golara valianpour
امتياز : 60273
 
شف سارا
امتياز : 55517
 
سحر ناز
امتياز : 39288


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394