حلوا زرد


حلوا زرد حلوایی است که با آرد برنج تهیه میشه و طعم ویژه ای داره. این از اون مدل حلواهاست که وقتی سرد شد میبنده و قالبی میشه. یعنی میتونید لوزی یا مربع برش بزنید. یا اینکه با قالب بیسکوییت قالب بزنید. یا اینکه چند رنگ درست کنید لایه لایه روی هم بریزید و بعد برشش چند رنگ میشه.


مواد لازم :
آرد برنج نصف لیوان
روغن ربع لیوان
آب 3 لیوان
شکر سه چهارم لیوان
گلاب نصف لیوان
نشاسته ذرت 1 ق غ
آب برای نشاسته 2 ق غ
زعفران و هل

طرز تهیه:
ابتدا آرد رو تفت بدید، نکته: به هیچ عنوان رنگ آردتون حتی یک ذره هم عوض نشه. آرد رو باید بو داد ولی نباید طلایی شه. اگه آرد رنگش حتی یک ذره هم عوض شه بعد دیگه رنگ حلواتون زرد خوشرنگ نخواهد بود. روغن رو اضافه کنید،این حلوا به روغن زیادی نیاز نداره و اگه روغنش زیاد باشه خراب میشه. پس حتی از این کمتر هم میتونید استفاده کنید.همین که آرد و روغن حل شدن باید از روی حرارت برداریم.اگه آرد و روغنتون طلایی شه دیگه رنگ حلوا تیره میشه. 5 ثانیه کفایت میکنه! به این دلیل که اگه الان توش آب بریزیم گوله گوله میشه، میذاریم آرد و روغنمون سرد شه. بعد آب رو توش میریزیم. میذاریم روی حرارت و هم میزنیم. نگران نباشید خودش درست میشه. کافیه روی حرارت خوب همش بزنیم.حالا باز روی حرارت میذاریم. شکر رو اضافه میکنیم.اگه وقتی رو حرارت گذاشتید، شکر بهش اضافه نکنید سریع میبنده و خراب میشه. از قبل من زعفرون رو توی کمی گلاب خیس داده بودم . زعفرون و هل رو اضافه میکنیم. مرتب هم میزنیم . حالا گلاب رو هم اضافه میکنیم. نشاسته رو توی آب سرد حل میکنیم و به حلوا اضافه میکنیم. دیگه زیرش رو کم میکنیم و میذاریم 5 دقیقه با حرارت ملایم بپزه تا جا بیافته.

نکته:اگه کسی میخواد دقیقا اسلایسی درش بیاره باید آبش رو 2 لیوان بریزه و آخر سر هم بذاره 10 دقیقه جا بیافته. اینطوری قالبی میشه.
همینطور برای اینکه توی قالب سیلیکونی درست کنید با همین مواد بزارین بيشتر بپزه و غليظتر شه اينطوري بعد از اينكه سرد شه كاملا سفت خواهد شد
اگر احيانا ميبينيد به اون سفتي اي كه ميخوايد نميرسيد كافيه يك قاشق به نشاسته اش اضافه كنيد يا يك ليوان از آبش كم كنيد اما با همين رسپي و تنظيم زمان پخت ميشه غلظت و سفتي حلوا رو كنترل كرد




حلوا زرد

  1394/4/2 - 2:5:55
  پسندیدن : 21
  اضافه به علاقه مندی : 2
  نظرات : 1
  بازدید : 9867


 
chef somi
امتياز : 195015

ارسال هاي ديگر كاربر








فتوش لبنانی

فتوش یک سالاد نونی شامی است که از مخلوط شدن تکه‌های سرخ شدهٔ پیتا، سبزی و تره‌بار درست می‌شود.فتوش جزو خانوادهٔ غذا‌های فتات یا فتا که نان خشک پایهٔ اصلی آنهاست.
در فتوش با توجه به فصل و مزه، سبزیجات و گیاهان مختلفی وجود دارد. در مقایسه با تبوله، سبزیجات در تکه‌های نسبتا بزرگی خرد می‌شوند. معمولا در فتوش از سماق استفاده می‌شود تا مزه‌ای ترش ایجاد کرد.


ویژه ها

اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
رست بیف
ارسال : chef somi
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری



کرفس

کَرَفْس گیاهی است با نام علمی Apium graveolens. این گیاه در آشپزی کاربرد داردو ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد.
کرفس دارای مواد معدنی منیزیوم و پتاسیم می‌باشد که برای آرامش اعصاب و بیماریهای روحی نظیر (Vertigo) مفید می‌باشند. کرفس


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 195015
 
ندا سروستانی
امتياز : 123946
 
golara valianpour
امتياز : 86885
 
شف سارا
امتياز : 80560
 
سحر ناز
امتياز : 56616


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394