حلوا زرد


حلوا زرد حلوایی است که با آرد برنج تهیه میشه و طعم ویژه ای داره. این از اون مدل حلواهاست که وقتی سرد شد میبنده و قالبی میشه. یعنی میتونید لوزی یا مربع برش بزنید. یا اینکه با قالب بیسکوییت قالب بزنید. یا اینکه چند رنگ درست کنید لایه لایه روی هم بریزید و بعد برشش چند رنگ میشه.


مواد لازم :
آرد برنج نصف لیوان
روغن ربع لیوان
آب 3 لیوان
شکر سه چهارم لیوان
گلاب نصف لیوان
نشاسته ذرت 1 ق غ
آب برای نشاسته 2 ق غ
زعفران و هل

طرز تهیه:
ابتدا آرد رو تفت بدید، نکته: به هیچ عنوان رنگ آردتون حتی یک ذره هم عوض نشه. آرد رو باید بو داد ولی نباید طلایی شه. اگه آرد رنگش حتی یک ذره هم عوض شه بعد دیگه رنگ حلواتون زرد خوشرنگ نخواهد بود. روغن رو اضافه کنید،این حلوا به روغن زیادی نیاز نداره و اگه روغنش زیاد باشه خراب میشه. پس حتی از این کمتر هم میتونید استفاده کنید.همین که آرد و روغن حل شدن باید از روی حرارت برداریم.اگه آرد و روغنتون طلایی شه دیگه رنگ حلوا تیره میشه. 5 ثانیه کفایت میکنه! به این دلیل که اگه الان توش آب بریزیم گوله گوله میشه، میذاریم آرد و روغنمون سرد شه. بعد آب رو توش میریزیم. میذاریم روی حرارت و هم میزنیم. نگران نباشید خودش درست میشه. کافیه روی حرارت خوب همش بزنیم.حالا باز روی حرارت میذاریم. شکر رو اضافه میکنیم.اگه وقتی رو حرارت گذاشتید، شکر بهش اضافه نکنید سریع میبنده و خراب میشه. از قبل من زعفرون رو توی کمی گلاب خیس داده بودم . زعفرون و هل رو اضافه میکنیم. مرتب هم میزنیم . حالا گلاب رو هم اضافه میکنیم. نشاسته رو توی آب سرد حل میکنیم و به حلوا اضافه میکنیم. دیگه زیرش رو کم میکنیم و میذاریم 5 دقیقه با حرارت ملایم بپزه تا جا بیافته.

نکته:اگه کسی میخواد دقیقا اسلایسی درش بیاره باید آبش رو 2 لیوان بریزه و آخر سر هم بذاره 10 دقیقه جا بیافته. اینطوری قالبی میشه.
همینطور برای اینکه توی قالب سیلیکونی درست کنید با همین مواد بزارین بيشتر بپزه و غليظتر شه اينطوري بعد از اينكه سرد شه كاملا سفت خواهد شد
اگر احيانا ميبينيد به اون سفتي اي كه ميخوايد نميرسيد كافيه يك قاشق به نشاسته اش اضافه كنيد يا يك ليوان از آبش كم كنيد اما با همين رسپي و تنظيم زمان پخت ميشه غلظت و سفتي حلوا رو كنترل كرد




حلوا زرد

  1394/4/2 - 2:5:55
  پسندیدن : 21
  اضافه به علاقه مندی : 2
  نظرات : 1
  بازدید : 9511


 
chef somi
امتياز : 181353

ارسال هاي ديگر كاربر








کرم کارامل

یک دسر فرانسوی با پایه کرم کاستارد و لایه ای از کارامل.برای راحتی و زیبایی بهتر است که در قالبهای تک نفره درست شود.
این کرم یکی از گزینه های مناسب مهمانیها و تولدهای شماست و بسیار خوشمزه است و تهیه آن آسان است.طعم کرم کارامل خانگی با کرم های پودری آماده بسیار متفاوت است.


ویژه ها

بیف استروگانف
ارسال : chef somi
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا



آویشن

آویشن (نام علمی Thymus vulgaris) گیاهی از تیره نعنا است. آویشن درختچه‌ای کوتاه و پرشاخه است که برگهای نازک و روبرو به هم دارد و دارای گل‌هایی سفید یا بنفش است.
در روایات از آن به صعتر یاد شده است.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 181353
 
ندا سروستانی
امتياز : 116814
 
golara valianpour
امتياز : 80480
 
شف سارا
امتياز : 74549
 
سحر ناز
امتياز : 52381


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394