حلوا رولی


یکی از شیرینی های سنتی که همه ما طعمشو دوست داریم و خیلی هم مقوی و انرژی زاست.میتونید از حلوا به عنوان دسر یا پیش غذا درسفره های افطار استفاده کنید.


مواد لازم:
آرد 2 لیوان . شکر 2 لیوان . روغن مایع 1 لیوان . کره یا روغن جامد 50 گرم
گلاب 1/4 لیوان . آب 2 لیوان . زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری . نان میکادو مقدار لازم

طرز تهیه : درون قابلمه ای شکر ، آب ، زعفران دم کرده و گلاب را بریزید و مخلوط کنید سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آمده و شکر حل شود.
در این فاصله آرد را درون قابلمه دیگری روی حرارت متوسط قرار دهید ، با قاشق چوبی هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود و آرد ترد شود ، روغن و کره را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا آرد طلایی شود.
در این مرحله کم کم شربت داغ را اضافه کنید و هم بزنید ، انقدر هم بزنید تا حلوا جمع و سفت شود و به روغن بیفتد سپس از روی حرارت بردارید.
نان میکادو را روی نایلون فریزر قرار دهید سپس حلوای داغ را روی نان میکادو پخش کنید ( حلوا حتما باید داغ باشد ) سپس با دست نان را رول کنید و 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا حلوا خنک شود ، پس از خنک شدن حلوا را بصورت رولت برش بزنید و با پودر پسته ، نارگیل و … تزئین و سرو نمائید.

نکته ها : در صورتی که نان میکادو ضخیم بود میتوانید مقدار بسیار کمی اب روی ان اسپری کنید ، میتوانید به جای شکر از 1 لیوان شیره استفاده کنید.




حلوا رولی

  1394/3/30 - 23:45:58
  پسندیدن : 15
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 11544


 
chef somi
امتياز : 71490

ارسال هاي ديگر كاربر








دیپ دیش چیکن کوردن بلو

کوردون بلو یک غذای سوییسی است که ورقه گوشت رول شده با پنیر و کالباسه و سوخاری میشه
دیپ دیش چیکن کوردن بلو ورژن فرانسوی ازین غذاست که آسونتر آماده میشه
اگه مثل من عاشق پنیرین حتما امتحانش کنین.


ویژه ها

رست بیف
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
میگو پفکی
ارسال : مامان پری



قارچ

حدود دو هزار سال از کشت این سبزی در دنیا می گذرد. ژاپنی ها اولین کسانی بودند که آن را کشت کرده و مورد استفاده قرار دادند. آب و هوای گرم و مرطوب ژاپن زادگاه مناسبی برای این سبزی به


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 71490
 
ندا سروستانی
امتياز : 56391
 
golara valianpour
امتياز : 28672
 
شف سارا
امتياز : 27275
 
سحر ناز
امتياز : 19219


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394