حلوا رولی


یکی از شیرینی های سنتی که همه ما طعمشو دوست داریم و خیلی هم مقوی و انرژی زاست.میتونید از حلوا به عنوان دسر یا پیش غذا درسفره های افطار استفاده کنید.


مواد لازم:
آرد 2 لیوان . شکر 2 لیوان . روغن مایع 1 لیوان . کره یا روغن جامد 50 گرم
گلاب 1/4 لیوان . آب 2 لیوان . زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری . نان میکادو مقدار لازم

طرز تهیه : درون قابلمه ای شکر ، آب ، زعفران دم کرده و گلاب را بریزید و مخلوط کنید سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آمده و شکر حل شود.
در این فاصله آرد را درون قابلمه دیگری روی حرارت متوسط قرار دهید ، با قاشق چوبی هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود و آرد ترد شود ، روغن و کره را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا آرد طلایی شود.
در این مرحله کم کم شربت داغ را اضافه کنید و هم بزنید ، انقدر هم بزنید تا حلوا جمع و سفت شود و به روغن بیفتد سپس از روی حرارت بردارید.
نان میکادو را روی نایلون فریزر قرار دهید سپس حلوای داغ را روی نان میکادو پخش کنید ( حلوا حتما باید داغ باشد ) سپس با دست نان را رول کنید و 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا حلوا خنک شود ، پس از خنک شدن حلوا را بصورت رولت برش بزنید و با پودر پسته ، نارگیل و … تزئین و سرو نمائید.

نکته ها : در صورتی که نان میکادو ضخیم بود میتوانید مقدار بسیار کمی اب روی ان اسپری کنید ، میتوانید به جای شکر از 1 لیوان شیره استفاده کنید.




حلوا رولی

  1394/3/30 - 23:45:58
  پسندیدن : 15
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 15693


 
chef somi
امتياز : 177562

ارسال هاي ديگر كاربر








بروشتای میگو و پنیر

بروشتا یک پیش غذای ایتالیاییه که نان برشته به همراه سیر و روغن زیتون بیس این پیش غذاست و با تاپرهای مختلف و دلخواه سرو میشه
در پستهای بعدی بروشتا با تاپرهای دیگه هم میذارم براتون.


ویژه ها

کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi



کلم بروکلی

نام بروکلی از کلمه لاتین (brachium) گرفته شده است که در زبان لاتین به معنای شاخه می باشد. بروکلی در ابتدا در ایالت کالابریای ایتالیا رشد کرد و نام کالابریز به آن داده شد و بعدها بر آم نام بروکلی


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 177562
 
ندا سروستانی
امتياز : 114864
 
golara valianpour
امتياز : 78676
 
شف سارا
امتياز : 72810
 
سحر ناز
امتياز : 51181


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394