حلوا رولی


یکی از شیرینی های سنتی که همه ما طعمشو دوست داریم و خیلی هم مقوی و انرژی زاست.میتونید از حلوا به عنوان دسر یا پیش غذا درسفره های افطار استفاده کنید.


مواد لازم:
آرد 2 لیوان . شکر 2 لیوان . روغن مایع 1 لیوان . کره یا روغن جامد 50 گرم
گلاب 1/4 لیوان . آب 2 لیوان . زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری . نان میکادو مقدار لازم

طرز تهیه : درون قابلمه ای شکر ، آب ، زعفران دم کرده و گلاب را بریزید و مخلوط کنید سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آمده و شکر حل شود.
در این فاصله آرد را درون قابلمه دیگری روی حرارت متوسط قرار دهید ، با قاشق چوبی هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود و آرد ترد شود ، روغن و کره را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا آرد طلایی شود.
در این مرحله کم کم شربت داغ را اضافه کنید و هم بزنید ، انقدر هم بزنید تا حلوا جمع و سفت شود و به روغن بیفتد سپس از روی حرارت بردارید.
نان میکادو را روی نایلون فریزر قرار دهید سپس حلوای داغ را روی نان میکادو پخش کنید ( حلوا حتما باید داغ باشد ) سپس با دست نان را رول کنید و 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا حلوا خنک شود ، پس از خنک شدن حلوا را بصورت رولت برش بزنید و با پودر پسته ، نارگیل و … تزئین و سرو نمائید.

نکته ها : در صورتی که نان میکادو ضخیم بود میتوانید مقدار بسیار کمی اب روی ان اسپری کنید ، میتوانید به جای شکر از 1 لیوان شیره استفاده کنید.




حلوا رولی

  1394/3/30 - 23:45:58
  پسندیدن : 15
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 13218


 
chef somi
امتياز : 102578

ارسال هاي ديگر كاربر








کیک شکلاتی رژیمی

یه کیک شکلاتی که بجای شکر از خرما استفاده شده،شیر کم چرب و آرد سبوس دار!
این کیک حاوی ۱۲۶ کیلوکالری انرژی ، ۹/۴ گرم چربی و ۳۴۸ میلی گرم کلسترول است


ویژه ها

ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری



زیره

زیره ، گياهي 2 ساله با ريشه‌اي دوكي شكل و ساقه‌اي منشعب به ارتفاع حدود 60 سانتيمتر‌، دانه آن (ميوه ) كشيده‌، مخروطي و داراي رگه هاي طولي برجسته مي‌باشد . بیشترین زیره در ایران، در شهر کرمان رشد می‌کند.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 102578
 
ندا سروستانی
امتياز : 74203
 
golara valianpour
امتياز : 42621
 
شف سارا
امتياز : 39297
 
سحر ناز
امتياز : 27742


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394