حلوا رولی


یکی از شیرینی های سنتی که همه ما طعمشو دوست داریم و خیلی هم مقوی و انرژی زاست.میتونید از حلوا به عنوان دسر یا پیش غذا درسفره های افطار استفاده کنید.


مواد لازم:
آرد 2 لیوان . شکر 2 لیوان . روغن مایع 1 لیوان . کره یا روغن جامد 50 گرم
گلاب 1/4 لیوان . آب 2 لیوان . زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری . نان میکادو مقدار لازم

طرز تهیه : درون قابلمه ای شکر ، آب ، زعفران دم کرده و گلاب را بریزید و مخلوط کنید سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آمده و شکر حل شود.
در این فاصله آرد را درون قابلمه دیگری روی حرارت متوسط قرار دهید ، با قاشق چوبی هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود و آرد ترد شود ، روغن و کره را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا آرد طلایی شود.
در این مرحله کم کم شربت داغ را اضافه کنید و هم بزنید ، انقدر هم بزنید تا حلوا جمع و سفت شود و به روغن بیفتد سپس از روی حرارت بردارید.
نان میکادو را روی نایلون فریزر قرار دهید سپس حلوای داغ را روی نان میکادو پخش کنید ( حلوا حتما باید داغ باشد ) سپس با دست نان را رول کنید و 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا حلوا خنک شود ، پس از خنک شدن حلوا را بصورت رولت برش بزنید و با پودر پسته ، نارگیل و … تزئین و سرو نمائید.

نکته ها : در صورتی که نان میکادو ضخیم بود میتوانید مقدار بسیار کمی اب روی ان اسپری کنید ، میتوانید به جای شکر از 1 لیوان شیره استفاده کنید.




حلوا رولی

  1394/3/30 - 23:45:58
  پسندیدن : 15
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 14005


 
chef somi
امتياز : 117050

ارسال هاي ديگر كاربر








شیرینی مغربی

در اين شيريني ها که سايز متوسط و کوچکي را بايستي دارا باشند، اصالتاً از رنگ هاي بسيار شاد و تند خوراکي استفاده شده و عموماً با انواع مرواريد، نقل و اکليل، رنگ هاي پودري و ترافل هاي خوراکي مزين مي شوند. اين شيريني ها پر کار بوده و وقت نسبتاً زيادي صرف تزئين آن ها مي شود.اين شيريني ها عمدتاً پس از پخت در شربت قرار گرفته و يا با آيسينگ مخصوص، پوشش داده مي شوند.


ویژه ها

قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
خامه ترش
ارسال : chef somi
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
ژیگو
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi



سویا

سویا قرنهاست که غذای مردم آسیا مخصوصا چین بوده است و چینی آن را همراه با برنج بعنوان غذای اصلی خود مصرف می کنند . ایالات متحده آمریکا بزرگترین تولید کننده سویا می باشد و تقریبا دو سوم محصول کل


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 117050
 
ندا سروستانی
امتياز : 82040
 
golara valianpour
امتياز : 48918
 
شف سارا
امتياز : 45230
 
سحر ناز
امتياز : 32131


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394