خورش خلال کرمانشاهی


این غذا با خلال وزرشک است وبسیار هم خوشمزه


مواد لازم:
فیله گوساله نیم کیلو
پیاز 3 عدد
رب گوجه-خلال بادام-زرشک میزان لازم
ادویه-زیره سبز-زردچوبه- نمک-فلفل-زعفران میزان لازم


طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم و گوشت را خوب شسته وباریک باریک و مثل خلال تیکه میکنیم و به پیاز افزوده تفت داده و ادویه و فلفل و زیره و زردچوبه را ریخته و بعد از مدتی رب گوجه را اضافه کرده و تفت می دهیم اب به ان اضافه می کنیم و میگذاریم بپزد بعد از نیم ساعت خلال بادام را که از قبل تو اب خیسانده بودیم درون خورشتمان میریزیم و زعفران هم همین طور می گذاریم تا خوب بپزد و جا بیفتد نیم ساعت اخر زرشک را میریزیم همراه با نمک.
این غذا معمولا با پلو سرو میشود.




خورش خلال کرمانشاهی

  1394/2/29 - 4:4:12
  پسندیدن : 18
  اضافه به علاقه مندی : 2
  نظرات : 1
  بازدید : 6937


 
ندا سروستانی
امتياز : 72309

ارسال هاي ديگر كاربر








اشترودل هات داگ

درست کردن فست فود توی خونه لذت داره و سالمتره،چون توی انتخاب مواد با کیفیت دقت میکنین!این اشترودل هم یه فست فوده و میتونین به عنوان فینگرفود در سایزهای کوچکتر ازش استفاده کنین.نوش جان...


ویژه ها

کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
رست بیف
ارسال : chef somi
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی



ماش

ماش، یکی از موادغذایی است که در گروه حبوبات جای می‌گیرد. همان‌طور که می‌دانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهم‌ترین منبع تامین پروتئین گیاهی هستند و ماش نیز ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد و در اکثر جوامع منبع عمده تامین


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 99139
 
ندا سروستانی
امتياز : 72309
 
golara valianpour
امتياز : 41100
 
شف سارا
امتياز : 37938
 
سحر ناز
امتياز : 26788


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394