خورش خلال کرمانشاهی


این غذا با خلال وزرشک است وبسیار هم خوشمزه


مواد لازم:
فیله گوساله نیم کیلو
پیاز 3 عدد
رب گوجه-خلال بادام-زرشک میزان لازم
ادویه-زیره سبز-زردچوبه- نمک-فلفل-زعفران میزان لازم


طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم و گوشت را خوب شسته وباریک باریک و مثل خلال تیکه میکنیم و به پیاز افزوده تفت داده و ادویه و فلفل و زیره و زردچوبه را ریخته و بعد از مدتی رب گوجه را اضافه کرده و تفت می دهیم اب به ان اضافه می کنیم و میگذاریم بپزد بعد از نیم ساعت خلال بادام را که از قبل تو اب خیسانده بودیم درون خورشتمان میریزیم و زعفران هم همین طور می گذاریم تا خوب بپزد و جا بیفتد نیم ساعت اخر زرشک را میریزیم همراه با نمک.
این غذا معمولا با پلو سرو میشود.




خورش خلال کرمانشاهی

  1394/2/29 - 4:4:12
  پسندیدن : 18
  اضافه به علاقه مندی : 2
  نظرات : 1
  بازدید : 7229


 
ندا سروستانی
امتياز : 82042

ارسال هاي ديگر كاربر








اگپلنت پارمزان

eggplant parmesan یا پارمزانو بادمجان از غذاهاي معروف ايتالياييه که اسم لاتینش میشه Parmigiana
رسپی های مشابه این دستور هم هستند که در اونها از انواع مختلف گوشتها استفاده میشه مثل موساکا که در آینده نزدیک دستورشو براتون میذارم.
به خاطر ترکیب گوجه و بادمجان و ریحان و پنیر این خوراک مملو از طعم های بی نظیره
حتما امتحانش کنین


ویژه ها

حمص اسفناج
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi



دارچین

دارچین (نام علمی: Cinnamomum verum) درختچه‌ای است از راسته لورالس (Laurales) تیره برگ بویان (Lauraceae) سرده دارچینیان (Cinnamomum).درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت‌های آن بویی مطبوع استشمام می‌شود. گلهای


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 117050
 
ندا سروستانی
امتياز : 82042
 
golara valianpour
امتياز : 48918
 
شف سارا
امتياز : 45231
 
سحر ناز
امتياز : 32131


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394