بروشتای هویج


به عنوان پیش غذا مناسب است.


مواد لازم:
هویج متوسط 4عدد
پنیر پیتزا 1 لیوان
سیر رنده شده 1قاشق چایخوری
سس مایونز 1 لیوان
نان باگت 2عدد


طرز تهیه:
ابتدا هویج ها را شسته و بعد م پزیم و پوست ان را کنده و رنده میکنیم(رنده درشت)و به اضافه سیر+پنیر پیتزا+سس مایونز+نمک و فلفل+پودر پاپریکاهمه مواد را با هم قاطی کرده و نان باگت ها را اوریب برش می دهیم و مواد را روی ان ها ریخته و درون فر می گذاریم.
درجه حرارت 180 و مدت زمان 10 دقیقه.





بروشتای هویج

  1394/2/23 - 5:8:29
  پسندیدن : 18
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 7924


 
ندا سروستانی
امتياز : 124225

ارسال هاي ديگر كاربر








خامه ترش

خامه ترش نوعی سس با ترکیب مساوی از ماست و خامه است که برای انواع کیک ، شیرینی ، غذاهای گوشتی ، سیب زمینی ، سبزیجات و … کاربرد دارد و علاوه بر دارا بودن طعمی لذیذ در هضم سریع تر و بهتر غذا موثر است.


ویژه ها

اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
ژیگو
ارسال : chef somi



رزماری

رومارَن یا اِکلیل کوهی یا رُزماری (Rosmarinus officinalis) گیاهی خشبی، چندساله و معطر است که برگ‌هایی سوزنی‌شکل و همیشه‌سبزدارد.
رومارن بومی منطقه مدیترانه و کشور اوروگوئه است. گل‌های آن در رنگ‌های گوناگون سفید، صورتی، بنفش یا آبی می‌رویند.

استفاده


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 195565
 
ندا سروستانی
امتياز : 124225
 
golara valianpour
امتياز : 87133
 
شف سارا
امتياز : 80811
 
سحر ناز
امتياز : 56765


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394