مافین ژامبون و پنیر


وقتی اسم مافین میاد همه یاد مهمانی میفتن. مافین ژامبون و پنیر هم یه فینگر فود خوشمزست که سریع هم آماده میشه. ژامبون رو که همه دوست دارن. پنیر هم همنطور. پس ترکیبشون معلومه که خیلی خوشمزه میشه.


مواد لازم:
ژامبون مرغ 200
پنیر گودا رنده شده 200گرم
کره ذوب شده 200گرم
بکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری
شیر 1پیمانه
قارچ 250 گرم
ارد 250گرم
تخم مرغ 2 عدد
فلفل دلمه ای رنگی



طرزتهیه:
ابتدا کره را روی بخار کتری ذوب می کنیم و بعد کره ذوب شده را در ظرفی دیگر ریخته و قارچ را با ته مانده کره ظرف اولی تفت می دهیم.ژامبون و قارچ و فلفل دلمه ای را با هم مخلوط کرده و در کاسه ای دیگر تخم مرغ را با مفتول یا چنگال می زنیم و شیر را اضافه می کنیم و ارد و مواد ژامبون و قارچ و فلفل دلمه ای را نیز اضافه می کنیم.بعد پنیر پیتزا را با کل موادمان قاطی کرده.
در سینی مافین کاغذ قرار میدهیم و مواد را میریزیم در فر با دمای 180 درجه قرار می دهیم به مدت 30 دقیقه.
برای تست پخت ان مانند کیک عمل می کنیم.
نکته:ارد را تا زمانی به مواد اضافه کرده که حالت خمیری پیدا کند و بکینگ پودر هم با اردمان قاطی کرده.
حتما قارچ را با پودر پاپریکا تفت داده.




مافین ژامبون و پنیر

  1394/2/23 - 4:38:52
  پسندیدن : 18
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 8061


 
ندا سروستانی
امتياز : 104726

ارسال هاي ديگر كاربر








چای سرد (ice tea)

چای سرد حرارت و التهاب درونی را کاهش می دهد و اثری شبیه به هندوانه دارد، اما طبع سرد ندارد و می تواند در تنوع و طعمهای مختلف لیمویی، وانیلی، توت فرنگی و غیره سرو شود. اگر به خوردن چای به صورت سنتی و داغ عادت دارید بهتر است یکی دوبار چای سرد را امنحان کنید تا ذائقه تان با آن آشنا شود. حتما عضو ثابت رژیم غذاییتان خواهد شد.


ویژه ها

شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
خامه ترش
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل



کلم بروکلی

نام بروکلی از کلمه لاتین (brachium) گرفته شده است که در زبان لاتین به معنای شاخه می باشد. بروکلی در ابتدا در ایالت کالابریای ایتالیا رشد کرد و نام کالابریز به آن داده شد و بعدها بر آم نام بروکلی


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 159054
 
ندا سروستانی
امتياز : 104726
 
golara valianpour
امتياز : 70059
 
شف سارا
امتياز : 64524
 
سحر ناز
امتياز : 45666


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394