دسر پان اسپانیا


دسری خوشمزه مناسب مهمانی ها...



دسر پان اسپانیا


آرد نصف پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر یک لیوان
شیر یک لیوان
نشاسته 2 قاشق سوپخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
کره 50 گرم
بیسکویت پتی بور 3 بسته
پودر کاکایو 3 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 150 گرم


طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر را باهم میزنیم .
نشاسته رو داخل یک لیوان شیر که تو دستور داشتیم حل میکنیم و داخل یه قابلمه میریزیم . ارد رو هم الک میکنیم و کم کم به شیر اضافه می کنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. توجه کنید که هنوز شیر سرده و قابلمه رو روی حرارت نذاشتیم. بعد از این مرحله قابلمه رو روی حرارت مستقیم میذاریم و مرتب هم میزنیم. در همین حال مخلوط تخم مرغ و شکر رو هم اضافه میکنیم. همچنان روی شعله ملایم موادو هم میزنیم تا غلیظ بشه. در اخر هم کره و وانیل رو اضافه میکنیم. وقتی کره ذوب شد از روی شعله برمیداریم و خامه رو هم با مواد مخلوط میکنیم.


موادمونو نصف میکنیم. نیمی از مواد به همون رنگ باقی میمونه. نصف دیگه رو با یه قاشق سوپخوری پودر کاکایو به رنگ قهوه ای درمیاریم.
ته ظرف یک ردیف بیسکویت میچینیم. مایه قهوه ای یا سفیدو روش میریزیم. دوباره یک ردیف بیسکویت و روش کرم رنگ دیگه. به همین ترتیب طبقه طبقه بالا میایم و یکی درمیون لابلای بیسکویتها از کرمهای رنگیمون استفاده میکنیم.

نکته 1 . می تونید به دلخواه از موز و گردو لا بلای مواد استفاده کنید. یعنی روی کرم.
نکته 2 . می تونیداز یه رنگ کرم استفاده کنید که درین صورت بهتره برای کرم قهوه ای رنگ از پتی بور ساده و برای کرم سفید رنگ از پتی بور قهوه ای رنگ استفاده کنید
موفق باشید☆




دسر پان اسپانیا

  1394/2/20 - 23:42:35
  پسندیدن : 16
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 9872


 
رز مبینا
امتياز : 14459

ارسال هاي ديگر كاربر








بروشتای میگو و پنیر

بروشتا یک پیش غذای ایتالیاییه که نان برشته به همراه سیر و روغن زیتون بیس این پیش غذاست و با تاپرهای مختلف و دلخواه سرو میشه
در پستهای بعدی بروشتا با تاپرهای دیگه هم میذارم براتون.


ویژه ها

بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
خامه ترش
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi



لوبیا چشم بلبلی

دانه ی لوبیا چشم بلبلی به عنوان مدر و برای تقویت معده استفاده می شود و پخته و اب پز ان را می خودند و معتقدند ضمن این كه غذای خوبی است برای از بین بردن كرم معده نیز مفید


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 90580
 
ندا سروستانی
امتياز : 67525
 
golara valianpour
امتياز : 37386
 
شف سارا
امتياز : 34582
 
سحر ناز
امتياز : 24447


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394