دسر پان اسپانیا


دسری خوشمزه مناسب مهمانی ها...



دسر پان اسپانیا


آرد نصف پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر یک لیوان
شیر یک لیوان
نشاسته 2 قاشق سوپخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
کره 50 گرم
بیسکویت پتی بور 3 بسته
پودر کاکایو 3 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 150 گرم


طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر را باهم میزنیم .
نشاسته رو داخل یک لیوان شیر که تو دستور داشتیم حل میکنیم و داخل یه قابلمه میریزیم . ارد رو هم الک میکنیم و کم کم به شیر اضافه می کنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. توجه کنید که هنوز شیر سرده و قابلمه رو روی حرارت نذاشتیم. بعد از این مرحله قابلمه رو روی حرارت مستقیم میذاریم و مرتب هم میزنیم. در همین حال مخلوط تخم مرغ و شکر رو هم اضافه میکنیم. همچنان روی شعله ملایم موادو هم میزنیم تا غلیظ بشه. در اخر هم کره و وانیل رو اضافه میکنیم. وقتی کره ذوب شد از روی شعله برمیداریم و خامه رو هم با مواد مخلوط میکنیم.


موادمونو نصف میکنیم. نیمی از مواد به همون رنگ باقی میمونه. نصف دیگه رو با یه قاشق سوپخوری پودر کاکایو به رنگ قهوه ای درمیاریم.
ته ظرف یک ردیف بیسکویت میچینیم. مایه قهوه ای یا سفیدو روش میریزیم. دوباره یک ردیف بیسکویت و روش کرم رنگ دیگه. به همین ترتیب طبقه طبقه بالا میایم و یکی درمیون لابلای بیسکویتها از کرمهای رنگیمون استفاده میکنیم.

نکته 1 . می تونید به دلخواه از موز و گردو لا بلای مواد استفاده کنید. یعنی روی کرم.
نکته 2 . می تونیداز یه رنگ کرم استفاده کنید که درین صورت بهتره برای کرم قهوه ای رنگ از پتی بور ساده و برای کرم سفید رنگ از پتی بور قهوه ای رنگ استفاده کنید
موفق باشید☆




دسر پان اسپانیا

  1394/2/20 - 23:42:35
  پسندیدن : 16
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 10875


 
رز مبینا
امتياز : 18460

ارسال هاي ديگر كاربر








پاناکوتا با سس میوه

پاناکوتا دسری خوشمزه است که به صورت لایه لایه از خامه و ژله درست می‌شود و در هر فصل از سال می‌توان از ژله و میوه‌های مربوط به همان فصل در آن استفاده کرد.


ویژه ها

شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
ژیگو
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی



بهارنارنج

بهار نارنج، شکوفه درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس ، انواع نوشیدنی های فصلی و عرقیجات و تهیه مربا، گز ، سوهان و ... کاربرد بسیار دارد.
بابـُـل و شیراز در اردیبهشت‏ ماه ، با رایجه


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 130656
 
ندا سروستانی
امتياز : 89414
 
golara valianpour
امتياز : 55607
 
شف سارا
امتياز : 51262
 
سحر ناز
امتياز : 36288


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394