دسر پان اسپانیا


دسری خوشمزه مناسب مهمانی ها...



دسر پان اسپانیا


آرد نصف پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر یک لیوان
شیر یک لیوان
نشاسته 2 قاشق سوپخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
کره 50 گرم
بیسکویت پتی بور 3 بسته
پودر کاکایو 3 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 150 گرم


طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر را باهم میزنیم .
نشاسته رو داخل یک لیوان شیر که تو دستور داشتیم حل میکنیم و داخل یه قابلمه میریزیم . ارد رو هم الک میکنیم و کم کم به شیر اضافه می کنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. توجه کنید که هنوز شیر سرده و قابلمه رو روی حرارت نذاشتیم. بعد از این مرحله قابلمه رو روی حرارت مستقیم میذاریم و مرتب هم میزنیم. در همین حال مخلوط تخم مرغ و شکر رو هم اضافه میکنیم. همچنان روی شعله ملایم موادو هم میزنیم تا غلیظ بشه. در اخر هم کره و وانیل رو اضافه میکنیم. وقتی کره ذوب شد از روی شعله برمیداریم و خامه رو هم با مواد مخلوط میکنیم.


موادمونو نصف میکنیم. نیمی از مواد به همون رنگ باقی میمونه. نصف دیگه رو با یه قاشق سوپخوری پودر کاکایو به رنگ قهوه ای درمیاریم.
ته ظرف یک ردیف بیسکویت میچینیم. مایه قهوه ای یا سفیدو روش میریزیم. دوباره یک ردیف بیسکویت و روش کرم رنگ دیگه. به همین ترتیب طبقه طبقه بالا میایم و یکی درمیون لابلای بیسکویتها از کرمهای رنگیمون استفاده میکنیم.

نکته 1 . می تونید به دلخواه از موز و گردو لا بلای مواد استفاده کنید. یعنی روی کرم.
نکته 2 . می تونیداز یه رنگ کرم استفاده کنید که درین صورت بهتره برای کرم قهوه ای رنگ از پتی بور ساده و برای کرم سفید رنگ از پتی بور قهوه ای رنگ استفاده کنید
موفق باشید☆




دسر پان اسپانیا

  1394/2/20 - 23:42:35
  پسندیدن : 16
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 9966


 
رز مبینا
امتياز : 15097

ارسال هاي ديگر كاربر








فتوش لبنانی

فتوش یک سالاد نونی شامی است که از مخلوط شدن تکه‌های سرخ شدهٔ پیتا، سبزی و تره‌بار درست می‌شود.فتوش جزو خانوادهٔ غذا‌های فتات یا فتا که نان خشک پایهٔ اصلی آنهاست.
در فتوش با توجه به فصل و مزه، سبزیجات و گیاهان مختلفی وجود دارد. در مقایسه با تبوله، سبزیجات در تکه‌های نسبتا بزرگی خرد می‌شوند. معمولا در فتوش از سماق استفاده می‌شود تا مزه‌ای ترش ایجاد کرد.


ویژه ها

رست بیف
ارسال : chef somi
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
ژیگو
ارسال : chef somi
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
خامه ترش
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi



کلم بروکلی

نام بروکلی از کلمه لاتین (brachium) گرفته شده است که در زبان لاتین به معنای شاخه می باشد. بروکلی در ابتدا در ایالت کالابریای ایتالیا رشد کرد و نام کالابریز به آن داده شد و بعدها بر آم نام بروکلی


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 96241
 
ندا سروستانی
امتياز : 70703
 
golara valianpour
امتياز : 39914
 
شف سارا
امتياز : 36815
 
سحر ناز
امتياز : 26009


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394