دسر پان اسپانیا


دسری خوشمزه مناسب مهمانی ها...



دسر پان اسپانیا


آرد نصف پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر یک لیوان
شیر یک لیوان
نشاسته 2 قاشق سوپخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
کره 50 گرم
بیسکویت پتی بور 3 بسته
پودر کاکایو 3 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 150 گرم


طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر را باهم میزنیم .
نشاسته رو داخل یک لیوان شیر که تو دستور داشتیم حل میکنیم و داخل یه قابلمه میریزیم . ارد رو هم الک میکنیم و کم کم به شیر اضافه می کنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. توجه کنید که هنوز شیر سرده و قابلمه رو روی حرارت نذاشتیم. بعد از این مرحله قابلمه رو روی حرارت مستقیم میذاریم و مرتب هم میزنیم. در همین حال مخلوط تخم مرغ و شکر رو هم اضافه میکنیم. همچنان روی شعله ملایم موادو هم میزنیم تا غلیظ بشه. در اخر هم کره و وانیل رو اضافه میکنیم. وقتی کره ذوب شد از روی شعله برمیداریم و خامه رو هم با مواد مخلوط میکنیم.


موادمونو نصف میکنیم. نیمی از مواد به همون رنگ باقی میمونه. نصف دیگه رو با یه قاشق سوپخوری پودر کاکایو به رنگ قهوه ای درمیاریم.
ته ظرف یک ردیف بیسکویت میچینیم. مایه قهوه ای یا سفیدو روش میریزیم. دوباره یک ردیف بیسکویت و روش کرم رنگ دیگه. به همین ترتیب طبقه طبقه بالا میایم و یکی درمیون لابلای بیسکویتها از کرمهای رنگیمون استفاده میکنیم.

نکته 1 . می تونید به دلخواه از موز و گردو لا بلای مواد استفاده کنید. یعنی روی کرم.
نکته 2 . می تونیداز یه رنگ کرم استفاده کنید که درین صورت بهتره برای کرم قهوه ای رنگ از پتی بور ساده و برای کرم سفید رنگ از پتی بور قهوه ای رنگ استفاده کنید
موفق باشید☆




دسر پان اسپانیا

  1394/2/20 - 23:42:35
  پسندیدن : 16
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 12164


 
رز مبینا
امتياز : 23104

ارسال هاي ديگر كاربر








کرپ موز و آناناس

کرپ نوعی پنکیک بسیار نازک است و با آرد گندم درست میشود که نوع شیرین آن می‌تواند به عنوان صبحانه یا دسر خورده شود. در این صورت بر روی آن ممکن است هر مادۀ شیرینی از جمله نوتلا، مربا، خاک قند، شیره درخت افرا، عصارۀ لیمو، خامه زده شده و یا تکه‌های میوه ریخت.


ویژه ها

ژیگو
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا



آویشن

آویشن (نام علمی Thymus vulgaris) گیاهی از تیره نعنا است. آویشن درختچه‌ای کوتاه و پرشاخه است که برگهای نازک و روبرو به هم دارد و دارای گل‌هایی سفید یا بنفش است.
در روایات از آن به صعتر یاد شده است.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 195582
 
ندا سروستانی
امتياز : 124239
 
golara valianpour
امتياز : 87141
 
شف سارا
امتياز : 80822
 
سحر ناز
امتياز : 56770


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394