دسر پان اسپانیا


دسری خوشمزه مناسب مهمانی ها...



دسر پان اسپانیا


آرد نصف پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر یک لیوان
شیر یک لیوان
نشاسته 2 قاشق سوپخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
کره 50 گرم
بیسکویت پتی بور 3 بسته
پودر کاکایو 3 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 150 گرم


طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر را باهم میزنیم .
نشاسته رو داخل یک لیوان شیر که تو دستور داشتیم حل میکنیم و داخل یه قابلمه میریزیم . ارد رو هم الک میکنیم و کم کم به شیر اضافه می کنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. توجه کنید که هنوز شیر سرده و قابلمه رو روی حرارت نذاشتیم. بعد از این مرحله قابلمه رو روی حرارت مستقیم میذاریم و مرتب هم میزنیم. در همین حال مخلوط تخم مرغ و شکر رو هم اضافه میکنیم. همچنان روی شعله ملایم موادو هم میزنیم تا غلیظ بشه. در اخر هم کره و وانیل رو اضافه میکنیم. وقتی کره ذوب شد از روی شعله برمیداریم و خامه رو هم با مواد مخلوط میکنیم.


موادمونو نصف میکنیم. نیمی از مواد به همون رنگ باقی میمونه. نصف دیگه رو با یه قاشق سوپخوری پودر کاکایو به رنگ قهوه ای درمیاریم.
ته ظرف یک ردیف بیسکویت میچینیم. مایه قهوه ای یا سفیدو روش میریزیم. دوباره یک ردیف بیسکویت و روش کرم رنگ دیگه. به همین ترتیب طبقه طبقه بالا میایم و یکی درمیون لابلای بیسکویتها از کرمهای رنگیمون استفاده میکنیم.

نکته 1 . می تونید به دلخواه از موز و گردو لا بلای مواد استفاده کنید. یعنی روی کرم.
نکته 2 . می تونیداز یه رنگ کرم استفاده کنید که درین صورت بهتره برای کرم قهوه ای رنگ از پتی بور ساده و برای کرم سفید رنگ از پتی بور قهوه ای رنگ استفاده کنید
موفق باشید☆




دسر پان اسپانیا

  1394/2/20 - 23:42:35
  پسندیدن : 16
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 10071


 
رز مبینا
امتياز : 15703

ارسال هاي ديگر كاربر








بلوبری اسموتی

بلوبري Blueberry يك ميوه بومي آمريكاي شماليه كه پوست ميوه رسيده اش رنگ آبي تيره اي داره و گوشتي سبز رنگ. بلوبري داراي خواص فراوانه و يكي از مواد غذايي سالم در دنيا به حساب مياد و در رژيمهاي غذايي مدرن جايگاه خاصي داره. داراي مواد معدني و ويتامينها و آنتي اكسيدانه كه مصرفش باعث ميشه ريسك سرطان و التهاب رو پايين بياره. از لحاظ ظاهري شكل كروي داره با يك تاج زيبا در پايين ميوه. طعمش هم خب ... خاصه. بايد بخوري تا متوجه بشي
يكي از معروف ترين موارد مصرف بلوبري در نوشيدني هستش كه معمولا هم اول صبح ميل ميشه دقيقا به خاطر خواصي كه عرض كردم.مصارف ديگه اش هم مثلا در مافن و پاي و مربا و اسنكها و سريل هاست


ویژه ها

پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi



کرفس

کَرَفْس گیاهی است با نام علمی Apium graveolens. این گیاه در آشپزی کاربرد داردو ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد.
کرفس دارای مواد معدنی منیزیوم و پتاسیم می‌باشد که برای آرامش اعصاب و بیماریهای روحی نظیر (Vertigo) مفید می‌باشند. کرفس


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 102582
 
ندا سروستانی
امتياز : 74209
 
golara valianpour
امتياز : 42621
 
شف سارا
امتياز : 39299
 
سحر ناز
امتياز : 27743


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394