دسر شیر عسلی


دسری خوشمزه مناسب مهمانی ها...


دسر شیر عسلی

مواد لازم
شیر عسلی 1 قوطی 400 گرم
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
شیر یک پیمانه
اب سرد یک پیمانه
وانیل 1 قاشق جایخوری
خامه صبحانه 100 گرم



طرز تهیه دسر شیر عسلی

پودر ژلاتین رو در یک لیوان اب سرد بریزید و بن ماری کنید. یعنی روی حرارت غیر مستقیم بخار اب کاملا حل کنید. یک پیمانه شیر رو گرم کنید. وانیل و ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کنید. این موادو به شیر عسلیتون اضافه کرده کاملا هم بزنید. در اخر خامه رو هم اضافه کنید. حالا اماده هست برای ریختن توی قالب تا بره تو یخچال و سفت بشه. نوش جان.

نکته 1. می تونید خامه رو ازین دستور حذف کنید که البته این دسرو خیلی خوشمزه تر میکنه.
نکته 2. میتونید با رنگ خوراکی یا پودر کاکایو ابتکار بخرج بدید و قسمتی از موادتونو رنگی کنید. و بنا به سلیقتون راه راه یا دو رنگ درش بیارید. ببینم چه ابتکارایی ازتون قراره ببینم

* تهیه شیر عسلی خانگی:
2لیوان شیر + نصف لیوان شکر + 25 گرم کره >>>>> یک لیوان شیر عسلی

همه ی موادو با هم توی یک ماهیتابه خیلی پهن بریزید و با شعله ی ملایم هم بزنید تا ته نگیره. وقتی به اندازه ی یک لیوان شد اماده هست.




دسر شیر عسلی

  1394/2/20 - 23:38:2
  پسندیدن : 15
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 19034


 
رز مبینا
امتياز : 27189

ارسال هاي ديگر كاربر








بلوبری اسموتی

بلوبري Blueberry يك ميوه بومي آمريكاي شماليه كه پوست ميوه رسيده اش رنگ آبي تيره اي داره و گوشتي سبز رنگ. بلوبري داراي خواص فراوانه و يكي از مواد غذايي سالم در دنيا به حساب مياد و در رژيمهاي غذايي مدرن جايگاه خاصي داره. داراي مواد معدني و ويتامينها و آنتي اكسيدانه كه مصرفش باعث ميشه ريسك سرطان و التهاب رو پايين بياره. از لحاظ ظاهري شكل كروي داره با يك تاج زيبا در پايين ميوه. طعمش هم خب ... خاصه. بايد بخوري تا متوجه بشي
يكي از معروف ترين موارد مصرف بلوبري در نوشيدني هستش كه معمولا هم اول صبح ميل ميشه دقيقا به خاطر خواصي كه عرض كردم.مصارف ديگه اش هم مثلا در مافن و پاي و مربا و اسنكها و سريل هاست


ویژه ها

چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
ژیگو
ارسال : chef somi
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
رست بیف
ارسال : chef somi



برگ بو

درخت یا درختچه برگ بو گياهی معطر است که اغلب در غذاهای مديترانه ایی مورد استفاده قرار مي گيرد. برگ های تازه ، بو و طعم ملايمی دارد و چند هفته پس از برداشت و خشک شدن به طعم و


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 251142
 
ندا سروستانی
امتياز : 153848
 
golara valianpour
امتياز : 111161
 
شف سارا
امتياز : 104386
 
سحر ناز
امتياز : 72200


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394