دسر شیر عسلی


دسری خوشمزه مناسب مهمانی ها...


دسر شیر عسلی

مواد لازم
شیر عسلی 1 قوطی 400 گرم
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
شیر یک پیمانه
اب سرد یک پیمانه
وانیل 1 قاشق جایخوری
خامه صبحانه 100 گرم



طرز تهیه دسر شیر عسلی

پودر ژلاتین رو در یک لیوان اب سرد بریزید و بن ماری کنید. یعنی روی حرارت غیر مستقیم بخار اب کاملا حل کنید. یک پیمانه شیر رو گرم کنید. وانیل و ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کنید. این موادو به شیر عسلیتون اضافه کرده کاملا هم بزنید. در اخر خامه رو هم اضافه کنید. حالا اماده هست برای ریختن توی قالب تا بره تو یخچال و سفت بشه. نوش جان.

نکته 1. می تونید خامه رو ازین دستور حذف کنید که البته این دسرو خیلی خوشمزه تر میکنه.
نکته 2. میتونید با رنگ خوراکی یا پودر کاکایو ابتکار بخرج بدید و قسمتی از موادتونو رنگی کنید. و بنا به سلیقتون راه راه یا دو رنگ درش بیارید. ببینم چه ابتکارایی ازتون قراره ببینم

* تهیه شیر عسلی خانگی:
2لیوان شیر + نصف لیوان شکر + 25 گرم کره >>>>> یک لیوان شیر عسلی

همه ی موادو با هم توی یک ماهیتابه خیلی پهن بریزید و با شعله ی ملایم هم بزنید تا ته نگیره. وقتی به اندازه ی یک لیوان شد اماده هست.




دسر شیر عسلی

  1394/2/20 - 23:38:2
  پسندیدن : 15
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 14451


 
رز مبینا
امتياز : 15094

ارسال هاي ديگر كاربر








میگو پفکی

حفظ ارزش غذایی یکی از ارکان مهم در آشپزی است که باید به آن توجه بسیاری کرد حال اگر این حفظ ارزش غذایی خود باعث خوشمزه تر شدن غذا هم شود چرا نباید از آن پیروی کرد. در اینجا قصد دارم روش پخت میگوی پفکی با خوشمزه‌ترین خمیر مایع و همچنین حفظ ارزش غذایی را برای شما آموزش دهم. این خمیر مایع که در این روش پخت استفاده می‌شود به تنهایی آنقدر خوشمزه‌است که چند باری که برای دوستان پختم خمیر اضافه اومده را هم در آخر به تنهایی پختم. چون واقعا خمیر مایع خوشمزه‌ای است.


ویژه ها

کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
خامه ترش
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی



آویشن

آویشن (نام علمی Thymus vulgaris) گیاهی از تیره نعنا است. آویشن درختچه‌ای کوتاه و پرشاخه است که برگهای نازک و روبرو به هم دارد و دارای گل‌هایی سفید یا بنفش است.
در روایات از آن به صعتر یاد شده است.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 96228
 
ندا سروستانی
امتياز : 70695
 
golara valianpour
امتياز : 39913
 
شف سارا
امتياز : 36814
 
سحر ناز
امتياز : 26006


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394