دسر شیر عسلی


دسری خوشمزه مناسب مهمانی ها...


دسر شیر عسلی

مواد لازم
شیر عسلی 1 قوطی 400 گرم
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
شیر یک پیمانه
اب سرد یک پیمانه
وانیل 1 قاشق جایخوری
خامه صبحانه 100 گرم



طرز تهیه دسر شیر عسلی

پودر ژلاتین رو در یک لیوان اب سرد بریزید و بن ماری کنید. یعنی روی حرارت غیر مستقیم بخار اب کاملا حل کنید. یک پیمانه شیر رو گرم کنید. وانیل و ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کنید. این موادو به شیر عسلیتون اضافه کرده کاملا هم بزنید. در اخر خامه رو هم اضافه کنید. حالا اماده هست برای ریختن توی قالب تا بره تو یخچال و سفت بشه. نوش جان.

نکته 1. می تونید خامه رو ازین دستور حذف کنید که البته این دسرو خیلی خوشمزه تر میکنه.
نکته 2. میتونید با رنگ خوراکی یا پودر کاکایو ابتکار بخرج بدید و قسمتی از موادتونو رنگی کنید. و بنا به سلیقتون راه راه یا دو رنگ درش بیارید. ببینم چه ابتکارایی ازتون قراره ببینم

* تهیه شیر عسلی خانگی:
2لیوان شیر + نصف لیوان شکر + 25 گرم کره >>>>> یک لیوان شیر عسلی

همه ی موادو با هم توی یک ماهیتابه خیلی پهن بریزید و با شعله ی ملایم هم بزنید تا ته نگیره. وقتی به اندازه ی یک لیوان شد اماده هست.




دسر شیر عسلی

  1394/2/20 - 23:38:2
  پسندیدن : 15
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 17722


 
رز مبینا
امتياز : 23101

ارسال هاي ديگر كاربر








ژیگو

ژیگو ، غذایی فرانسوی است که از گوشت ران گوساله یا گوسفندی درست میشود


ویژه ها

چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi



زنجبیل

زَنجـِبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است.
زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه‌های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می‌آید. اگرچه معمولاً از زنجبیل به عنوان ریشه آن گیاه نام برده می‌شود


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 195571
 
ندا سروستانی
امتياز : 124232
 
golara valianpour
امتياز : 87135
 
شف سارا
امتياز : 80814
 
سحر ناز
امتياز : 56766


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394