شنیسل مرغ


شنیسل مرغ یه غذای سریع و خوشمزه مخصوصا برای خانومهای شاغل.


مواد لازم:سینه مرغ 3 عدد  .  آرد  1 لیوان  .  پودر سوخاری  1 لیوان  .  تخم مرغ 3 عدد.نمک.فلفل مقدار لازم  .  روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه : سینه های مرغ را از وسط دو قسمت کرده و بکوبید تا نازک شوند.
آرد سوخاری را با ادویه دلخواه ، نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل کاسه ای بریزید ، آرد سفید را نیز در کاسه ای جداگانه بریزید ، تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال مخلوط کنید. برای اماده سازی شنیسل مرغ ، در ته ماهیتابه مقداری روغن بریزید.
سینه های مرغ های کوبیده را درون  آرد بزنید سپس داخل تخم مرغ ها کنید و در آخر خوب در آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح شنیسل آردی شود ، شنیسل را داخل روغن داغ قرار دهید و با حرارت ملایم سرخ کنید.
اگه مثل من پنیر دوس دارین میتونین پنیر ورقه ای یا رنده شده بعد ازینکه یک طرف سرخ شد و برش گردوندین روی شنیسل بزارین تا با همون حرارت توی ماهیتابه پنیر ذوب شه.

ورقه های آغشته به آرد رو میتونین توی فریزر نگهداری و در زمان نیاز استفاده کنین.

برای سرو از انواع سس ها، سیب زمینی سرخ کرده، سبزیجات، پوره سیب زمینی و هر دورچینی که دوس دارین میتونین استفاده کنین.








شنیسل مرغ

  1394/2/17 - 22:51:6
  پسندیدن : 17
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 8136


 
chef somi
امتياز : 108931

ارسال هاي ديگر كاربر








شیرینی مغربی

در اين شيريني ها که سايز متوسط و کوچکي را بايستي دارا باشند، اصالتاً از رنگ هاي بسيار شاد و تند خوراکي استفاده شده و عموماً با انواع مرواريد، نقل و اکليل، رنگ هاي پودري و ترافل هاي خوراکي مزين مي شوند. اين شيريني ها پر کار بوده و وقت نسبتاً زيادي صرف تزئين آن ها مي شود.اين شيريني ها عمدتاً پس از پخت در شربت قرار گرفته و يا با آيسينگ مخصوص، پوشش داده مي شوند.


ویژه ها

ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi



کلم بروکلی

نام بروکلی از کلمه لاتین (brachium) گرفته شده است که در زبان لاتین به معنای شاخه می باشد. بروکلی در ابتدا در ایالت کالابریای ایتالیا رشد کرد و نام کالابریز به آن داده شد و بعدها بر آم نام بروکلی


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 108931
 
ندا سروستانی
امتياز : 77748
 
golara valianpour
امتياز : 45342
 
شف سارا
امتياز : 41901
 
سحر ناز
امتياز : 29692


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394