ژله بستنی توت فرنگی


ژله بستنی توت فرنگی فوق العاده سادس و سریع آماده میشه


اول چند عدد توت فرنگی در یک طرف قالب قرار میدهیم، ژله ی آلوئه ورا رو که از قبل آماده کردیم روی توت فرنگیها میریزیم، حالا قالب رو کج میکنیم تا ژله یک طرف قالب قرار بگیره،( میتونیم زیر قالبمون یک ظرف بذاریم و در یخچال قرار بدیم تا ژله به صورت کج خودشو بگیره)
وقتی ژله خودشو گرفت، یک بسته ژله توت فرنگی رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم وقتی ژله شفاف شد، یک لیوان بستنی بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
سپس ژله ی توت فرنگی رو، رووی ژله آلوئه ورا میریزمو در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره.
ژله بستنی توت فرنگی آمادس، نوش جان...




ژله بستنی توت فرنگی

  1394/2/10 - 17:38:4
  پسندیدن : 14
  در لیست کسی نیست
  نظرات : 5
  بازدید : 10434


 
Sahar khoshgohar
امتياز : 7329

ارسال هاي ديگر كاربر








پاناکوتا با سس میوه

پاناکوتا دسری خوشمزه است که به صورت لایه لایه از خامه و ژله درست می‌شود و در هر فصل از سال می‌توان از ژله و میوه‌های مربوط به همان فصل در آن استفاده کرد.


ویژه ها

مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
رست بیف
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی



سیر

سیر (نام علمی: Allium sativum) گیاهی است از راسته مارچوبه‌سانان (Asparagales) از تیره نرگسیان و زیر تیره پیازیان (Alliaceae) و سرده والک(Allium).
به دستور خوفو، یکی از پادشاهان سلسله چهارم مصر باستان، یک پر سیر را روی بلندترین هرم جیزه


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 220984
 
ندا سروستانی
امتياز : 137973
 
golara valianpour
امتياز : 98449
 
شف سارا
امتياز : 91589
 
سحر ناز
امتياز : 63898


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394