ژله بستنی توت فرنگی


ژله بستنی توت فرنگی فوق العاده سادس و سریع آماده میشه


اول چند عدد توت فرنگی در یک طرف قالب قرار میدهیم، ژله ی آلوئه ورا رو که از قبل آماده کردیم روی توت فرنگیها میریزیم، حالا قالب رو کج میکنیم تا ژله یک طرف قالب قرار بگیره،( میتونیم زیر قالبمون یک ظرف بذاریم و در یخچال قرار بدیم تا ژله به صورت کج خودشو بگیره)
وقتی ژله خودشو گرفت، یک بسته ژله توت فرنگی رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم وقتی ژله شفاف شد، یک لیوان بستنی بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
سپس ژله ی توت فرنگی رو، رووی ژله آلوئه ورا میریزمو در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره.
ژله بستنی توت فرنگی آمادس، نوش جان...




ژله بستنی توت فرنگی

  1394/2/10 - 17:38:4
  پسندیدن : 14
  در لیست کسی نیست
  نظرات : 5
  بازدید : 8828


 
Sahar khoshgohar
امتياز : 4391

ارسال هاي ديگر كاربر








شوری قارچ

شور همون ترشیه، با این تفاوت که ترشی فقط با سرکه تهیه میشه، اما شور، محلول آبنمک، مایع اصلیشه که با کمی سرکه مخلوط میشه؛ کافیه یکمی صبر کنید تا شور جابیفته. البته شاید هم کمی بیشتر از کمی؛ هرچه شور، بیشتر در محلول بمونه، خوشمزه تر، نرمتر و جاافتاده تر میشه. اگر کم اشتها هستین، شورها یکی از چاشنی های بسیار اشتها آورن.


ویژه ها

حمص اسفناج
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی



لوبیا چشم بلبلی

دانه ی لوبیا چشم بلبلی به عنوان مدر و برای تقویت معده استفاده می شود و پخته و اب پز ان را می خودند و معتقدند ضمن این كه غذای خوبی است برای از بین بردن كرم معده نیز مفید


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 117047
 
ندا سروستانی
امتياز : 82038
 
golara valianpour
امتياز : 48918
 
شف سارا
امتياز : 45229
 
سحر ناز
امتياز : 32131


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394