ژله بستنی توت فرنگی


ژله بستنی توت فرنگی فوق العاده سادس و سریع آماده میشه


اول چند عدد توت فرنگی در یک طرف قالب قرار میدهیم، ژله ی آلوئه ورا رو که از قبل آماده کردیم روی توت فرنگیها میریزیم، حالا قالب رو کج میکنیم تا ژله یک طرف قالب قرار بگیره،( میتونیم زیر قالبمون یک ظرف بذاریم و در یخچال قرار بدیم تا ژله به صورت کج خودشو بگیره)
وقتی ژله خودشو گرفت، یک بسته ژله توت فرنگی رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم وقتی ژله شفاف شد، یک لیوان بستنی بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
سپس ژله ی توت فرنگی رو، رووی ژله آلوئه ورا میریزمو در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره.
ژله بستنی توت فرنگی آمادس، نوش جان...




ژله بستنی توت فرنگی

  1394/2/10 - 17:38:4
  پسندیدن : 14
  در لیست کسی نیست
  نظرات : 5
  بازدید : 9056


 
Sahar khoshgohar
امتياز : 4803

ارسال هاي ديگر كاربر








پیراشکی گوشت و قارچ

پیراشکی واژه ایست عمومی که برای غذاهای پخته یا سرخ شده که با مواد متنوعی پر شده اند استفاده میشود.در این پست آموزش پیراشکی گوشت و قارچ را داریم که به عنوان وعده غذای اصلی مناسب است و همچنین به عنوان فینگرفود در جشن ها و مهمانیهای شما قابل استفاده است


ویژه ها

شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
خامه ترش
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi



لوبیا چشم بلبلی

دانه ی لوبیا چشم بلبلی به عنوان مدر و برای تقویت معده استفاده می شود و پخته و اب پز ان را می خودند و معتقدند ضمن این كه غذای خوبی است برای از بین بردن كرم معده نیز مفید


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 130640
 
ندا سروستانی
امتياز : 89401
 
golara valianpour
امتياز : 55601
 
شف سارا
امتياز : 51257
 
سحر ناز
امتياز : 36281


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394