دسر کرم پسته


دسر پر کالری و خوشمزه


مواد لازم:
شیر 1 پاکت
شیر عسل نصف قوطی
وانیل نوک چاقو
شکر نصف لیوان
زرده تخم مرغ 3 عدد
خامه 3 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری سر پر
طرز تهیه:
ابتدا یه پاکت شیر را درون قابلمه ریخته و پودر ژلاتین هم کم کم اضافه میکنیم و میگذاریم یه 5 دقیقه بماند و بعد گاز را روشن کرده و قابلمه را روی گاز گذاشته و حرارت خیلی کم بهم میزنیم و نصف قوطی شیر عسل را هم اضافه کرده و مرتب هم میزنیم.
3 عدد زرده تخم مرغ را با نصف لیوان شکر و وانیل در یه کاسه جدا میذاریم و با همزن برقی میزنیم اینقدر هم میزنیم که کرم رنگ بشود و بعد زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را درون قابلمه ریخته و بهم میزنیم و وقتی که اولین بخار از قابلمه بلند شد سریع زیر قابلمه را خاموش میکنیم و وقتی که تقریبا سرد شد خامه را به ان اضافه میکنیم و پودر پسته هم اضافه کرده و هم میزنیم تا کرم پسته کاملا یکدست شود.
تجربیات:من از نصف لیوان شکر استفاده نکردم یه مقدار از نصف لیوان کمتر استفاده کردم.
قالب مورد نظر من سلیکونی بود و خیلی کم قالبم را با برس چرب کردم.
پودر پسته 2 لیوان اسیاب شده نیاز داریم.




دسر کرم پسته

  1394/2/9 - 2:31:30
  پسندیدن : 19
  اضافه به علاقه مندی : 2
  نظرات : 2
  بازدید : 17005


 
ندا سروستانی
امتياز : 89415

ارسال هاي ديگر كاربر








ژیگو

ژیگو ، غذایی فرانسوی است که از گوشت ران گوساله یا گوسفندی درست میشود


ویژه ها

پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
رست بیف
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi



روغن کنجد

کنجد یکی از گیاهان هزار خاصیت طبیعت است که بسیاری از مواد معدنی ، اسید های چرب غیر اشباع و مقداری آهن را در خود جای داده که درمیان انواع گیهان دارویی و دانه های روغنی دارای جایگاه ویژه


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 130656
 
ندا سروستانی
امتياز : 89415
 
golara valianpour
امتياز : 55607
 
شف سارا
امتياز : 51262
 
سحر ناز
امتياز : 36288


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394