دسر کرم پسته


دسر پر کالری و خوشمزه


مواد لازم:
شیر 1 پاکت
شیر عسل نصف قوطی
وانیل نوک چاقو
شکر نصف لیوان
زرده تخم مرغ 3 عدد
خامه 3 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری سر پر
طرز تهیه:
ابتدا یه پاکت شیر را درون قابلمه ریخته و پودر ژلاتین هم کم کم اضافه میکنیم و میگذاریم یه 5 دقیقه بماند و بعد گاز را روشن کرده و قابلمه را روی گاز گذاشته و حرارت خیلی کم بهم میزنیم و نصف قوطی شیر عسل را هم اضافه کرده و مرتب هم میزنیم.
3 عدد زرده تخم مرغ را با نصف لیوان شکر و وانیل در یه کاسه جدا میذاریم و با همزن برقی میزنیم اینقدر هم میزنیم که کرم رنگ بشود و بعد زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را درون قابلمه ریخته و بهم میزنیم و وقتی که اولین بخار از قابلمه بلند شد سریع زیر قابلمه را خاموش میکنیم و وقتی که تقریبا سرد شد خامه را به ان اضافه میکنیم و پودر پسته هم اضافه کرده و هم میزنیم تا کرم پسته کاملا یکدست شود.
تجربیات:من از نصف لیوان شکر استفاده نکردم یه مقدار از نصف لیوان کمتر استفاده کردم.
قالب مورد نظر من سلیکونی بود و خیلی کم قالبم را با برس چرب کردم.
پودر پسته 2 لیوان اسیاب شده نیاز داریم.




دسر کرم پسته

  1394/2/9 - 2:31:30
  پسندیدن : 19
  اضافه به علاقه مندی : 2
  نظرات : 2
  بازدید : 15540


 
ندا سروستانی
امتياز : 67526

ارسال هاي ديگر كاربر








کاپوچینو

کاپوجینو در واقع یکی از انواع نسکافه های فرانسوی است. این نوع نسکافه بعلت طعم مابین گرم و سردی که دارد در دنیا بسیار طرفدار دارد.


ویژه ها

پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
خامه ترش
ارسال : chef somi



ماش

ماش، یکی از موادغذایی است که در گروه حبوبات جای می‌گیرد. همان‌طور که می‌دانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهم‌ترین منبع تامین پروتئین گیاهی هستند و ماش نیز ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد و در اکثر جوامع منبع عمده تامین


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 90580
 
ندا سروستانی
امتياز : 67526
 
golara valianpour
امتياز : 37386
 
شف سارا
امتياز : 34582
 
سحر ناز
امتياز : 24447


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394