مرغ ترش


یه غذای شمالی معروف که خیلی خوش عطر و بو هست


مواد لازم: مرغ
گشنیز و جعفری( گشنیز بیشتر باشه)
لپه
پیاز
مرغ رو ابتدا میپزیم با پیاز‌و هویج که بوی بدش گرفته بشه. سبزی رو یک ساعتی تفت میدیم و لپه ی پخته رو اضافه میکنیم. بعد مرغ و کاری و زرد چوبه، نمک و فلفل اضافه میکنیم.
آب میریزیم و اجازه میدیم آروم بپزه. مدل سنتی این غذا یه تخم مرغ میشکونن توش و قاطیش میکنن، اما میتونین تخم مرغ نریزید و یه قاشق رب گوجه اضا فه کنیید.
نوش جان




مرغ ترش

  1394/2/8 - 15:53:17
  پسندیدن : 15
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 6360


 
golara valianpour
امتياز : 42621

ارسال هاي ديگر كاربر








فتوش لبنانی

فتوش یک سالاد نونی شامی است که از مخلوط شدن تکه‌های سرخ شدهٔ پیتا، سبزی و تره‌بار درست می‌شود.فتوش جزو خانوادهٔ غذا‌های فتات یا فتا که نان خشک پایهٔ اصلی آنهاست.
در فتوش با توجه به فصل و مزه، سبزیجات و گیاهان مختلفی وجود دارد. در مقایسه با تبوله، سبزیجات در تکه‌های نسبتا بزرگی خرد می‌شوند. معمولا در فتوش از سماق استفاده می‌شود تا مزه‌ای ترش ایجاد کرد.


ویژه ها

پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
ژیگو
ارسال : chef somi
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا



کدو سبز

کدو از نظر علم گیاه شناسی یک میوه ی تابستانی است اما از نظر پخت و پز به عنوان یک سبزی در نظر گرفته می شود که خیلی هم ارزش تغذیه ای زیادی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 102576
 
ندا سروستانی
امتياز : 74202
 
golara valianpour
امتياز : 42621
 
شف سارا
امتياز : 39296
 
سحر ناز
امتياز : 27742


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394