مرغ ترش


یه غذای شمالی معروف که خیلی خوش عطر و بو هست


مواد لازم: مرغ
گشنیز و جعفری( گشنیز بیشتر باشه)
لپه
پیاز
مرغ رو ابتدا میپزیم با پیاز‌و هویج که بوی بدش گرفته بشه. سبزی رو یک ساعتی تفت میدیم و لپه ی پخته رو اضافه میکنیم. بعد مرغ و کاری و زرد چوبه، نمک و فلفل اضافه میکنیم.
آب میریزیم و اجازه میدیم آروم بپزه. مدل سنتی این غذا یه تخم مرغ میشکونن توش و قاطیش میکنن، اما میتونین تخم مرغ نریزید و یه قاشق رب گوجه اضا فه کنیید.
نوش جان




مرغ ترش

  1394/2/8 - 15:53:17
  پسندیدن : 15
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 6276


 
golara valianpour
امتياز : 38751

ارسال هاي ديگر كاربر








رست بیف

رست بیف roast beef گوشتی است که در فر کبابی شده باشد.به عنوان وعده غذای اصلی سرو شده و هم در ظرف همراه با مخلفات و هم به عنوان ساندویچ سرو میشه.


ویژه ها

چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
خامه ترش
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k



سیر

سیر (نام علمی: Allium sativum) گیاهی است از راسته مارچوبه‌سانان (Asparagales) از تیره نرگسیان و زیر تیره پیازیان (Alliaceae) و سرده والک(Allium).
به دستور خوفو، یکی از پادشاهان سلسله چهارم مصر باستان، یک پر سیر را روی بلندترین هرم جیزه


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 93550
 
ندا سروستانی
امتياز : 69184
 
golara valianpour
امتياز : 38751
 
شف سارا
امتياز : 35820
 
سحر ناز
امتياز : 25276


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394