خامه ترش


خامه ترش نوعی سس با ترکیب مساوی از ماست و خامه است که برای انواع کیک ، شیرینی ، غذاهای گوشتی ، سیب زمینی ، سبزیجات و … کاربرد دارد و علاوه بر دارا بودن طعمی لذیذ در هضم سریع تر و بهتر غذا موثر است.


1 لیوان ماست را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس 1 لیوان خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از اینکه داغ شد از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید.



نکته ها : بهتر از ماست پر چرب و غلیظ برای تهیه خامه ترش استفاده کنید ، دقت کنید که سس نجوشد و فقط داغ شود ( داغ به اندازه ای که دست تان را نسوزاند ) ، خامه ترش تا 1 هفته داخل یخچال قابل نگهداری و مصرف میباشد.




خامه ترش

  1394/2/7 - 13:7:5
  پسندیدن : 16
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 8496


 
chef somi
امتياز : 176367

ارسال هاي ديگر كاربر








حمص اسفناج

حمص یکی از بهترین چیزاییه که میشه با نخود درست کرد!البته بعد از فلافل :)
حَمَص Hummus يكي از پرطرفدارترين ديپينگ هاي دنياست و اين يه ورژن غربيشه و به خاطر داشتن اسفناج خيلي مغذيه. يعني همه چيزش واسه بدن خوبه... اسفناج-نخود-سير-ارده-پنير-ليمو


ویژه ها

پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
ژیگو
ارسال : chef somi
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی



کدو سبز

کدو از نظر علم گیاه شناسی یک میوه ی تابستانی است اما از نظر پخت و پز به عنوان یک سبزی در نظر گرفته می شود که خیلی هم ارزش تغذیه ای زیادی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 176367
 
ندا سروستانی
امتياز : 114192
 
golara valianpour
امتياز : 78064
 
شف سارا
امتياز : 72279
 
سحر ناز
امتياز : 50793


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394