خامه ترش


خامه ترش نوعی سس با ترکیب مساوی از ماست و خامه است که برای انواع کیک ، شیرینی ، غذاهای گوشتی ، سیب زمینی ، سبزیجات و … کاربرد دارد و علاوه بر دارا بودن طعمی لذیذ در هضم سریع تر و بهتر غذا موثر است.


1 لیوان ماست را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس 1 لیوان خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از اینکه داغ شد از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید.



نکته ها : بهتر از ماست پر چرب و غلیظ برای تهیه خامه ترش استفاده کنید ، دقت کنید که سس نجوشد و فقط داغ شود ( داغ به اندازه ای که دست تان را نسوزاند ) ، خامه ترش تا 1 هفته داخل یخچال قابل نگهداری و مصرف میباشد.




خامه ترش

  1394/2/7 - 13:7:5
  پسندیدن : 16
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 7792


 
chef somi
امتياز : 130653

ارسال هاي ديگر كاربر








قرابیه

قرابیه (به آذری: قورابیه) نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه(البته به شکلی متفاوت از تبریز) پخته میشود. قرابیه در تبریز به عنوان شیرینی مجلسی و گران قیمت محسوب می شود. در زنجان به آن قرابی می گویند.


ویژه ها

ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی



سویا

سویا قرنهاست که غذای مردم آسیا مخصوصا چین بوده است و چینی آن را همراه با برنج بعنوان غذای اصلی خود مصرف می کنند . ایالات متحده آمریکا بزرگترین تولید کننده سویا می باشد و تقریبا دو سوم محصول کل


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 130653
 
ندا سروستانی
امتياز : 89413
 
golara valianpour
امتياز : 55606
 
شف سارا
امتياز : 51260
 
سحر ناز
امتياز : 36285


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394