خامه ترش


خامه ترش نوعی سس با ترکیب مساوی از ماست و خامه است که برای انواع کیک ، شیرینی ، غذاهای گوشتی ، سیب زمینی ، سبزیجات و … کاربرد دارد و علاوه بر دارا بودن طعمی لذیذ در هضم سریع تر و بهتر غذا موثر است.


1 لیوان ماست را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس 1 لیوان خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از اینکه داغ شد از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید.



نکته ها : بهتر از ماست پر چرب و غلیظ برای تهیه خامه ترش استفاده کنید ، دقت کنید که سس نجوشد و فقط داغ شود ( داغ به اندازه ای که دست تان را نسوزاند ) ، خامه ترش تا 1 هفته داخل یخچال قابل نگهداری و مصرف میباشد.




خامه ترش

  1394/2/7 - 13:7:5
  پسندیدن : 16
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 8237


 
chef somi
امتياز : 159063

ارسال هاي ديگر كاربر








کیک شکلاتی رژیمی

یه کیک شکلاتی که بجای شکر از خرما استفاده شده،شیر کم چرب و آرد سبوس دار!
این کیک حاوی ۱۲۶ کیلوکالری انرژی ، ۹/۴ گرم چربی و ۳۴۸ میلی گرم کلسترول است


ویژه ها

پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi



هل سبز

هل سبز (Elettaria)گیاهی است که بومی جنوب شرق آسیا است . هل درختی است از خانواده زنجبیل به صورت وحشی و پرورشی در مناطق کوهستانی و در سایه درختان می‌روید.ارتفاع درخت ۳۰ تا ۵۰ سانتی متر و بعصی‌ها دارای اعضاء


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 159063
 
ندا سروستانی
امتياز : 104727
 
golara valianpour
امتياز : 70059
 
شف سارا
امتياز : 64528
 
سحر ناز
امتياز : 45669


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394