ترکیب طعم قارچ پنیر خامه ای و پنیر موزارلا!!!من که میگم عالیه!امتحانش کنید
قارچ متوسط 20 عدد . پیاز 1 عدد . پنیر خامه ای 200 گرم . سینه مرغ 1 عدد
روغن جامد یا کره 2 قاشق غذاخوری . پنیر موزارلای رنده شده 1/2 لیوان . نمک و فلفل سیاه مقدار لازم
طرز تهیه : فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، قارچ ها را بشویید و یا دستمال کاغذی خشک کنید.
ساقه و کلاهک قارچ را از هم جدا کنید سپس ساقه های قارچ را با چاقو خرد نمایید ؛ داخل ماهیتابه روغن یا کره بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، پیاز و قارچ خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
داخل کاسه ای سینه مرغ چرخ شده و پنیر خامه ای بریزید و مخلوط کنید سپس مخلوط قارچ و پیاز تفت خورده را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید ( بهتر است مخلوط قارچ را گرم اضافه کنید ).داخل سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید ، کلاهک های قارچ را با فاصله داخل سینی فر بچینید ، با استفاده از قاشق مقداری از مایه مرغ بردارید و داخل قارچ ها را با آن پر کنید.پس از اینکه تمام قارچ ها پر شدند روی آن پنیر موزارلا بریزید و سینی را داخل فر قرار دهید ، حدود 10 – 15 دقیقه زمان برای پخت قارچ ها لازم است ( پس از 10 دقیقه قارچ ها را چک کنید ) ، پس از پخت قارچ های شکم پر را در ظرف بریزید و سرو کنید
قارچ شکم پر با مرغ و پنیر
کوردون بلو یک غذای سوییسی است که ورقه گوشت رول شده با پنیر و کالباسه و سوخاری میشه
دیپ دیش چیکن کوردن بلو ورژن فرانسوی ازین غذاست که آسونتر آماده میشه
اگه مثل من عاشق پنیرین حتما امتحانش کنین.
ویژه ها
ماش، یکی از موادغذایی است که در گروه حبوبات جای میگیرد. همانطور که میدانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهمترین منبع تامین پروتئین گیاهی هستند و ماش نیز ارزش تغذیهای بسیار بالایی دارد و در اکثر جوامع منبع عمده تامین
مقالات