بروشتای میگو و پنیر


بروشتا یک پیش غذای ایتالیاییه که نان برشته به همراه سیر و روغن زیتون بیس این پیش غذاست و با تاپرهای مختلف و دلخواه سرو میشه
در پستهای بعدی بروشتا با تاپرهای دیگه هم میذارم براتون.


میگو 250 گرم . نان باگت 2 عدد . سس مایونز 1/2 لیوان . سیر 2 حبه . شوید 2 قاشق غذاخوری
پنیر موزارلای رنده شده 1/2 لیوان . پنیر خامه ای یا گودا 1/2 لیوان . جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه : میگوها را تمیز کنید و بشویید ، نصف میگوها را ریز خرد کنید و نصف دیگر را برای روی بروشتا کنار بگذارید.داخل کاسه ای پنیر موزارلای رنده شده ، پنیر گودای رنده شده یا پنیر خامه ای ، میگوهای خرد شده ، جعفری و شوید خرد شده ، سیر رنده شده و سس مایونز بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.نان باگت را به تکه های یکسان برش بزنید و روی هر تکه نان مقداری از مایه پنیری بریزید ( از نان تست هم میتوانید استفاده کنید ).نان ها را داخل سینی بچینید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا پنیر روی نان ها ذوب شود سپس بروشتاها را در ظرف بگذارید و با میگوی تفت خورده تزیین کنید.
نکته ها : میگوهای روی بروشتا را نمک و فلفل بزنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا جمع شود ، دقت کنید که میگوها پس از جمع شدن سریع از ماهیتابه خارج شوند ، میتوانید از انواع مختلف پنیر برای تهیه این بروشتا استفاده کنید.




بروشتای میگو و پنیر

  1394/2/7 - 12:27:50
  پسندیدن : 12
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 8353


 
chef somi
امتياز : 181349

ارسال هاي ديگر كاربر








رولت خامه ای

کیک رولت یا رولت سوئیسی ، نوعی کیک اسفنجی است. کیک بصورت نازک پخته شده و سپس بر روی آن مربا یا خامهٔ زده شده به همراه میوه‌های تازه، کرم کره و یا مواد دیگر مالیده شده و سپس پیچانده می‌شود. ممکن است سطح رولت با شکلات پوشانده شود. در هنگام خوردن رولت به عرض ۳–۲ سانتیمتر بریده می‌شود.


ویژه ها

ژیگو
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل



فلفل قرمز

فلفل گیاهی است که در آب و هوای نیمه گرمسیری و گرمسیری می روید. میوه آن در پوششهای غلافی بلند که به موازات رسیدن رنگ قرمز، نارنجی یا زرد به خود می گیرد، می روید. میوه این گیاه به صورت


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 181349
 
ندا سروستانی
امتياز : 116809
 
golara valianpour
امتياز : 80478
 
شف سارا
امتياز : 74546
 
سحر ناز
امتياز : 52381


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394