کاپوچینو


کاپوجینو در واقع یکی از انواع نسکافه های فرانسوی است. این نوع نسکافه بعلت طعم مابین گرم و سردی که دارد در دنیا بسیار طرفدار دارد.


مواد لازم :
نسکافه : 1 ق م خ
آب جوش : 1 ق م خ
شیر : یک فنجان
شکر : 1 ق غ خ
خامه : 1 ق س خ

طرز تهیه :
نسکافه + آب جوش را با هم مخلوط کرده و چند دقیقه ای هم زده تا غلیظ شود سپس شیر و شکر را جوشانده و در حال جوش به نسکافه اضافه می کنیم.
نسکافه آماده شده را در فنجان ریخته و سپس خامه را زده تا فرم بگیرد با قاشق یک گلوله در فنجان می اندازیم و روی خامه را کمی نسکافه خشک می ریزیم.

نکته : می توان کمی خامه به شیر اضافه کرد تا کاپوچینو چرب تر و غلیظ تر شود.




کاپوچینو

  1394/2/6 - 21:47:5
  پسندیدن : 16
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 7487


 
ندا سروستانی
امتياز : 94364

ارسال هاي ديگر كاربر








ژله خرده شیشه

ژله ها از اون دسته دسر ها هستن که به دلیل آسونی و خوش رنگ لعاب بودنشون خیلی پر طرفدار هستن. حالا اگه چندین ژله با مزه های مختلف رو با یه کرم مخصوص ترکیب کنیم دسری فوق العاده رو خواهیم داشت...


ویژه ها

شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
رست بیف
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز



لوبیا قرمز

لوبیاقرمز که به‌خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می‌گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکایی‌ها طرفداران بسیاری دارد.
لوبیای قرمز، به عنوان ماده غذایی مقوی و دلپذیر در سبد


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 139685
 
ندا سروستانی
امتياز : 94364
 
golara valianpour
امتياز : 60269
 
شف سارا
امتياز : 55511
 
سحر ناز
امتياز : 39287


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394