کاپوچینو


کاپوجینو در واقع یکی از انواع نسکافه های فرانسوی است. این نوع نسکافه بعلت طعم مابین گرم و سردی که دارد در دنیا بسیار طرفدار دارد.


مواد لازم :
نسکافه : 1 ق م خ
آب جوش : 1 ق م خ
شیر : یک فنجان
شکر : 1 ق غ خ
خامه : 1 ق س خ

طرز تهیه :
نسکافه + آب جوش را با هم مخلوط کرده و چند دقیقه ای هم زده تا غلیظ شود سپس شیر و شکر را جوشانده و در حال جوش به نسکافه اضافه می کنیم.
نسکافه آماده شده را در فنجان ریخته و سپس خامه را زده تا فرم بگیرد با قاشق یک گلوله در فنجان می اندازیم و روی خامه را کمی نسکافه خشک می ریزیم.

نکته : می توان کمی خامه به شیر اضافه کرد تا کاپوچینو چرب تر و غلیظ تر شود.




کاپوچینو

  1394/2/6 - 21:47:5
  پسندیدن : 16
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 7139


 
ندا سروستانی
امتياز : 82040

ارسال هاي ديگر كاربر








سالسا فرسکا

در اسپانيايي سالسا salsa يعني سس. كه معمولا به يك سس با بيس گوجه فرنگي اطلاق ميشه اين سس ميتونه با مواد خام يا پخته شده درست بشه و فرم سالادي يا ديپي داشته باشه. در دنيا سالساهاي مختلفي با اسامي متفاوتي وجود داره.
سالسا فرِسكا يك سالساي بسيار معروفه كه بيشتر شكل سالاد داره و از مواد خام و تازه تشكيل شده و اصلا اسمش هم از همين مياد. سالسا فرسكا معمولا تشكيل ميشه از گوجه فرنگي و پياز و فلفل. و ساير مواد اغلب بهش اضافه ميشه از جمله: آبليمو و سركه سيب و گشنيز و آوكادو و خيار و ميگو و انبه و ...


ویژه ها

فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
ژیگو
ارسال : chef somi
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
خامه ترش
ارسال : chef somi



عرق نعنا

عرق نعناع، فقط حاوی رایحه نعناع ترکیب شده با آب است که خاصیت ضدنفخ، ضددرد و ضداسپاسم (گرفتگی) دارد. از آنجا که تمام ترکیب های نعناع وارد عرقش نمی شود، نمی توان همه خواص برگ نعناع را به عرق آن


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 117048
 
ندا سروستانی
امتياز : 82040
 
golara valianpour
امتياز : 48918
 
شف سارا
امتياز : 45230
 
سحر ناز
امتياز : 32131


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394