کافه گلاسه


یه نوشیدنی سرد و خوشمزه


مواد لازم :
شیر : 1 لیوان
بستنی وانیلی : 2 اسکوپ
نسکافه : 1 ق چ خ
شکر : 2 ق س خ
ترافل کاکائویی
سس شکلات
آب داغ 1 ق چ خ

طرز تهیه :
ابتدا لبه جام را ترافل می زنیم و بعد بدلخواه داخل دیواره های جام را سس شکلات میریزیم و 5 دقیقه در فریزر قرار می دهیم.
نسکافه را در آب داغ حل می کنیم و با شیر و شکر مخلوط میکنیم. شیر نسکافه باید خنک باشد.
اسکوپ بستنی ها را در جام می ریزیم و شیر نسکافه را روی بستنی ها می ریزیم.
می توانیم پودر نسکافه روی آن بریزیم.
اسکوپ ها به حالت شناور در جام درمی آیند.




کافه گلاسه

  1394/2/6 - 21:26:17
  پسندیدن : 19
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 8169


 
ندا سروستانی
امتياز : 74205

ارسال هاي ديگر كاربر








کرپ موز و آناناس

کرپ نوعی پنکیک بسیار نازک است و با آرد گندم درست میشود که نوع شیرین آن می‌تواند به عنوان صبحانه یا دسر خورده شود. در این صورت بر روی آن ممکن است هر مادۀ شیرینی از جمله نوتلا، مربا، خاک قند، شیره درخت افرا، عصارۀ لیمو، خامه زده شده و یا تکه‌های میوه ریخت.


ویژه ها

مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر



رازیانه

رازیانه یا بادیانه و یا بادیان گیاهی است گلدار از راسته آپیالس (Apiales)، از تیره چتریان (Apiaceae) از سرده رازیانه‌ها (Foeniculum). این گیاه سرشار از هورمونهای زنانه است و طبیعتی گرم دارد.
رازیانه بومی جنوب غربی آسیا و جنوب اروپا


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 102579
 
ندا سروستانی
امتياز : 74205
 
golara valianpour
امتياز : 42621
 
شف سارا
امتياز : 39299
 
سحر ناز
امتياز : 27742


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394