کافه گلاسه


یه نوشیدنی سرد و خوشمزه


مواد لازم :
شیر : 1 لیوان
بستنی وانیلی : 2 اسکوپ
نسکافه : 1 ق چ خ
شکر : 2 ق س خ
ترافل کاکائویی
سس شکلات
آب داغ 1 ق چ خ

طرز تهیه :
ابتدا لبه جام را ترافل می زنیم و بعد بدلخواه داخل دیواره های جام را سس شکلات میریزیم و 5 دقیقه در فریزر قرار می دهیم.
نسکافه را در آب داغ حل می کنیم و با شیر و شکر مخلوط میکنیم. شیر نسکافه باید خنک باشد.
اسکوپ بستنی ها را در جام می ریزیم و شیر نسکافه را روی بستنی ها می ریزیم.
می توانیم پودر نسکافه روی آن بریزیم.
اسکوپ ها به حالت شناور در جام درمی آیند.




کافه گلاسه

  1394/2/6 - 21:26:17
  پسندیدن : 19
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 8289


 
ندا سروستانی
امتياز : 77753

ارسال هاي ديگر كاربر








گراتن سیب زمینی و قارچ

گراتن معمولا به غذایی گفته میشود که در فر و در ظرف نسوز تهیه میشود ، گراتن معمولا شبیه سوفله میباشد با این تفاوت که گراتن پرمایه تر است و از پنیر رنده شده ی فروانی در آن استفاده میشود


ویژه ها

فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
رست بیف
ارسال : chef somi
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
ژیگو
ارسال : chef somi



کدو سبز

کدو از نظر علم گیاه شناسی یک میوه ی تابستانی است اما از نظر پخت و پز به عنوان یک سبزی در نظر گرفته می شود که خیلی هم ارزش تغذیه ای زیادی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 108936
 
ندا سروستانی
امتياز : 77753
 
golara valianpour
امتياز : 45344
 
شف سارا
امتياز : 41904
 
سحر ناز
امتياز : 29694


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394