کافه گلاسه


یه نوشیدنی سرد و خوشمزه


مواد لازم :
شیر : 1 لیوان
بستنی وانیلی : 2 اسکوپ
نسکافه : 1 ق چ خ
شکر : 2 ق س خ
ترافل کاکائویی
سس شکلات
آب داغ 1 ق چ خ

طرز تهیه :
ابتدا لبه جام را ترافل می زنیم و بعد بدلخواه داخل دیواره های جام را سس شکلات میریزیم و 5 دقیقه در فریزر قرار می دهیم.
نسکافه را در آب داغ حل می کنیم و با شیر و شکر مخلوط میکنیم. شیر نسکافه باید خنک باشد.
اسکوپ بستنی ها را در جام می ریزیم و شیر نسکافه را روی بستنی ها می ریزیم.
می توانیم پودر نسکافه روی آن بریزیم.
اسکوپ ها به حالت شناور در جام درمی آیند.




کافه گلاسه

  1394/2/6 - 21:26:17
  پسندیدن : 19
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 9372


 
ندا سروستانی
امتياز : 114867

ارسال هاي ديگر كاربر








شوری قارچ

شور همون ترشیه، با این تفاوت که ترشی فقط با سرکه تهیه میشه، اما شور، محلول آبنمک، مایع اصلیشه که با کمی سرکه مخلوط میشه؛ کافیه یکمی صبر کنید تا شور جابیفته. البته شاید هم کمی بیشتر از کمی؛ هرچه شور، بیشتر در محلول بمونه، خوشمزه تر، نرمتر و جاافتاده تر میشه. اگر کم اشتها هستین، شورها یکی از چاشنی های بسیار اشتها آورن.


ویژه ها

اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
رست بیف
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز



عدس

عدس گیاهی است یکساله که ارتفاع آن بیش از ۳۰ سانتیمتر نیست . برگهای آن دارای ۶ تا ۱۴ برگچه می باشد که در انتهای آن پیچک قرار دارد . گلهای عدس رنگ سفید و دارای رگه هایی به رنگ


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 177567
 
ندا سروستانی
امتياز : 114867
 
golara valianpour
امتياز : 78676
 
شف سارا
امتياز : 72811
 
سحر ناز
امتياز : 51181


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394