کافه گلاسه


یه نوشیدنی سرد و خوشمزه


مواد لازم :
شیر : 1 لیوان
بستنی وانیلی : 2 اسکوپ
نسکافه : 1 ق چ خ
شکر : 2 ق س خ
ترافل کاکائویی
سس شکلات
آب داغ 1 ق چ خ

طرز تهیه :
ابتدا لبه جام را ترافل می زنیم و بعد بدلخواه داخل دیواره های جام را سس شکلات میریزیم و 5 دقیقه در فریزر قرار می دهیم.
نسکافه را در آب داغ حل می کنیم و با شیر و شکر مخلوط میکنیم. شیر نسکافه باید خنک باشد.
اسکوپ بستنی ها را در جام می ریزیم و شیر نسکافه را روی بستنی ها می ریزیم.
می توانیم پودر نسکافه روی آن بریزیم.
اسکوپ ها به حالت شناور در جام درمی آیند.




کافه گلاسه

  1394/2/6 - 21:26:17
  پسندیدن : 19
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 8437


 
ندا سروستانی
امتياز : 82045

ارسال هاي ديگر كاربر








ژیگو

ژیگو ، غذایی فرانسوی است که از گوشت ران گوساله یا گوسفندی درست میشود


ویژه ها

پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
ژیگو
ارسال : chef somi
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی



کرفس

کَرَفْس گیاهی است با نام علمی Apium graveolens. این گیاه در آشپزی کاربرد داردو ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد.
کرفس دارای مواد معدنی منیزیوم و پتاسیم می‌باشد که برای آرامش اعصاب و بیماریهای روحی نظیر (Vertigo) مفید می‌باشند. کرفس


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 117052
 
ندا سروستانی
امتياز : 82045
 
golara valianpour
امتياز : 48918
 
شف سارا
امتياز : 45231
 
سحر ناز
امتياز : 32134


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394