کافه گلاسه


یه نوشیدنی سرد و خوشمزه


مواد لازم :
شیر : 1 لیوان
بستنی وانیلی : 2 اسکوپ
نسکافه : 1 ق چ خ
شکر : 2 ق س خ
ترافل کاکائویی
سس شکلات
آب داغ 1 ق چ خ

طرز تهیه :
ابتدا لبه جام را ترافل می زنیم و بعد بدلخواه داخل دیواره های جام را سس شکلات میریزیم و 5 دقیقه در فریزر قرار می دهیم.
نسکافه را در آب داغ حل می کنیم و با شیر و شکر مخلوط میکنیم. شیر نسکافه باید خنک باشد.
اسکوپ بستنی ها را در جام می ریزیم و شیر نسکافه را روی بستنی ها می ریزیم.
می توانیم پودر نسکافه روی آن بریزیم.
اسکوپ ها به حالت شناور در جام درمی آیند.




کافه گلاسه

  1394/2/6 - 21:26:17
  پسندیدن : 19
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 7754


 
ندا سروستانی
امتياز : 62489

ارسال هاي ديگر كاربر








ژله خرده شیشه

ژله ها از اون دسته دسر ها هستن که به دلیل آسونی و خوش رنگ لعاب بودنشون خیلی پر طرفدار هستن. حالا اگه چندین ژله با مزه های مختلف رو با یه کرم مخصوص ترکیب کنیم دسری فوق العاده رو خواهیم داشت...


ویژه ها

قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
رست بیف
ارسال : chef somi



لپه

لپه منبع غنی فیبر است به همین دلیل برای کاهش کلسترول خون و کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی توصیه می‌شود.
لپه از گروه حبوبات، یک گیاه دولپه‌ای است و در خانواده نخود جای می‌گیرد. می‌دانید که حبوبات ارزش غذایی بسیار


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 81846
 
ندا سروستانی
امتياز : 62489
 
golara valianpour
امتياز : 33336
 
شف سارا
امتياز : 31385
 
سحر ناز
امتياز : 22099


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394