اسلایس گردو و شکلات


یه شیرینی مقوی و خوشمزه. حتما درستش کنید چونکه با هر ذائقه و سلیقه ای جوره.


مواد لازم :
آرد : 250 گرم
پودر قند : 50 گرم
کره : 160 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
نمک : 1 پنس

مواد رویه :
شکر قهوه ای : 200 گرم
تخم مرغ : 4 عدد
پودر نارگیل : 80 گرم
گردوی ریز شده : 100 گرم
شکلات چیپسی : 80 گرم

طرز تهیه :
آرد و شکر و نمک را در ظرف ریخته و با دست مخلوط می کنیم. و بعد کره را ریز ریز کرده و اضافه می کنیم. و با نوک انگشتان کره را به خورد مواد می دهیم.(مثل خرده نان میشود). بعد 1 عدد تخم مرغ را اضافه میکنیم و با نوک انگشتان بهم میزنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود و بعد قالب را چرب کرده و مواد را کف قالب پهن می کنیم. و به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه در فر می گذاریم.

طرز تهیه مواد رویه :
تخم مرغ و شکر و وانیل را 5دقیقه با همزن خوب میزنیم تا حجمش دو برابر شود و بعد همزن را خاموش کرده و گردو و پودر نارگیل و شکلات را اضافه کرده و با کاردک(لیسک) هم می زنیم. مواد آماده شده را روی خمیر می ریزیم و در دمای 180 بمدت 20 الی 30 دقیقه درون فر قرار میدهیم.
نوش جان




اسلایس گردو و شکلات

  1394/2/5 - 19:42:24
  پسندیدن : 16
  در لیست کسی نیست
  نظرات : 135
  بازدید : 14500


 
ندا سروستانی
امتياز : 82041

ارسال هاي ديگر كاربر








ژیگو

ژیگو ، غذایی فرانسوی است که از گوشت ران گوساله یا گوسفندی درست میشود


ویژه ها

شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
خامه ترش
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر



دارچین

دارچین (نام علمی: Cinnamomum verum) درختچه‌ای است از راسته لورالس (Laurales) تیره برگ بویان (Lauraceae) سرده دارچینیان (Cinnamomum).درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت‌های آن بویی مطبوع استشمام می‌شود. گلهای


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 117050
 
ندا سروستانی
امتياز : 82041
 
golara valianpour
امتياز : 48918
 
شف سارا
امتياز : 45230
 
سحر ناز
امتياز : 32131


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394