اسلایس گردو و شکلات


یه شیرینی مقوی و خوشمزه. حتما درستش کنید چونکه با هر ذائقه و سلیقه ای جوره.


مواد لازم :
آرد : 250 گرم
پودر قند : 50 گرم
کره : 160 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
نمک : 1 پنس

مواد رویه :
شکر قهوه ای : 200 گرم
تخم مرغ : 4 عدد
پودر نارگیل : 80 گرم
گردوی ریز شده : 100 گرم
شکلات چیپسی : 80 گرم

طرز تهیه :
آرد و شکر و نمک را در ظرف ریخته و با دست مخلوط می کنیم. و بعد کره را ریز ریز کرده و اضافه می کنیم. و با نوک انگشتان کره را به خورد مواد می دهیم.(مثل خرده نان میشود). بعد 1 عدد تخم مرغ را اضافه میکنیم و با نوک انگشتان بهم میزنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود و بعد قالب را چرب کرده و مواد را کف قالب پهن می کنیم. و به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه در فر می گذاریم.

طرز تهیه مواد رویه :
تخم مرغ و شکر و وانیل را 5دقیقه با همزن خوب میزنیم تا حجمش دو برابر شود و بعد همزن را خاموش کرده و گردو و پودر نارگیل و شکلات را اضافه کرده و با کاردک(لیسک) هم می زنیم. مواد آماده شده را روی خمیر می ریزیم و در دمای 180 بمدت 20 الی 30 دقیقه درون فر قرار میدهیم.
نوش جان




اسلایس گردو و شکلات

  1394/2/5 - 19:42:24
  پسندیدن : 16
  در لیست کسی نیست
  نظرات : 135
  بازدید : 14100


 
ندا سروستانی
امتياز : 74204

ارسال هاي ديگر كاربر








ژیگو

ژیگو ، غذایی فرانسوی است که از گوشت ران گوساله یا گوسفندی درست میشود


ویژه ها

حمص اسفناج
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا



لوبیا قرمز

لوبیاقرمز که به‌خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می‌گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکایی‌ها طرفداران بسیاری دارد.
لوبیای قرمز، به عنوان ماده غذایی مقوی و دلپذیر در سبد


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 102578
 
ندا سروستانی
امتياز : 74204
 
golara valianpour
امتياز : 42621
 
شف سارا
امتياز : 39297
 
سحر ناز
امتياز : 27742


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394