اسلایس گردو و شکلات


یه شیرینی مقوی و خوشمزه. حتما درستش کنید چونکه با هر ذائقه و سلیقه ای جوره.


مواد لازم :
آرد : 250 گرم
پودر قند : 50 گرم
کره : 160 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
نمک : 1 پنس

مواد رویه :
شکر قهوه ای : 200 گرم
تخم مرغ : 4 عدد
پودر نارگیل : 80 گرم
گردوی ریز شده : 100 گرم
شکلات چیپسی : 80 گرم

طرز تهیه :
آرد و شکر و نمک را در ظرف ریخته و با دست مخلوط می کنیم. و بعد کره را ریز ریز کرده و اضافه می کنیم. و با نوک انگشتان کره را به خورد مواد می دهیم.(مثل خرده نان میشود). بعد 1 عدد تخم مرغ را اضافه میکنیم و با نوک انگشتان بهم میزنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود و بعد قالب را چرب کرده و مواد را کف قالب پهن می کنیم. و به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه در فر می گذاریم.

طرز تهیه مواد رویه :
تخم مرغ و شکر و وانیل را 5دقیقه با همزن خوب میزنیم تا حجمش دو برابر شود و بعد همزن را خاموش کرده و گردو و پودر نارگیل و شکلات را اضافه کرده و با کاردک(لیسک) هم می زنیم. مواد آماده شده را روی خمیر می ریزیم و در دمای 180 بمدت 20 الی 30 دقیقه درون فر قرار میدهیم.
نوش جان




اسلایس گردو و شکلات

  1394/2/5 - 19:42:24
  پسندیدن : 16
  در لیست کسی نیست
  نظرات : 80
  بازدید : 13367


 
ندا سروستانی
امتياز : 62492

ارسال هاي ديگر كاربر








پاناکوتا با سس میوه

پاناکوتا دسری خوشمزه است که به صورت لایه لایه از خامه و ژله درست می‌شود و در هر فصل از سال می‌توان از ژله و میوه‌های مربوط به همان فصل در آن استفاده کرد.


ویژه ها

ژیگو
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا



کلم بروکلی

نام بروکلی از کلمه لاتین (brachium) گرفته شده است که در زبان لاتین به معنای شاخه می باشد. بروکلی در ابتدا در ایالت کالابریای ایتالیا رشد کرد و نام کالابریز به آن داده شد و بعدها بر آم نام بروکلی


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 81847
 
ندا سروستانی
امتياز : 62492
 
golara valianpour
امتياز : 33336
 
شف سارا
امتياز : 31385
 
سحر ناز
امتياز : 22099


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394