رست بیف


رست بیف roast beef گوشتی است که در فر کبابی شده باشد.به عنوان وعده غذای اصلی سرو شده و هم در ظرف همراه با مخلفات و هم به عنوان ساندویچ سرو میشه.


مواد لازم:
گوشت گوساله بدون چربی 500 گرم . سیر 5 عدد . نمک و فلفل به مقدار لازم
موسیر 5 عدد . اب مرغ 1/2 پیمانه . اب گوشت 1/2 پیمانه . روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
گشنیز 50 گرم . کرفس 2 ساقه . پیاز 1 عدد . گوجه 3 عدد . اویشن 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه : درون گوشت گوساله را با چاقو سوراخ هایی ایجاد کنید و سیرها را درون سوراخ ها وارد نمائید ، با نخ ضخیمی اطراف گوشت را محکم ببندید تا گوشت حالت رول پیدا کند و در زمان پخت تغییر شکل ندهد.
تمام سبزیجات را خرد کنید ، سبزیجات خرد شده را با تمام مواد مخلوط کنید و در کف سینی فر بریزید و گوشت را روی سبزیجات قرار دهید ، روی سینی را با فویل بپوشانید و در طبقه میانی فر با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید.
مقدار پخت رست بیف بسته به ذائقه شما دارد ، میتوانید گوشت را تا جایی که خوب پخته شود درون فر بگذارید ، در انتهای زمان پخت میتوانید فویل را بردارید و کمی روی رست بیف را با حرارت بالایی برشته کنید.
پس از اتمام پخت ، رست بیف را درون ظرفی مناسب قرار دهید و بگذارید کمی خنک شود سپس با چاقویی تیز ان را به ورقه هایی نازک تقسیم کنید ، ورقه های رست بیف را همراه با سیب زمینی کبابی یا پوره سیب زمینی و سس دلخواه ( سس باربیکیو ، سس خردل ، سس گوجه و … ) سرو نمائید.
اگر دوست دارید میتوانید ورقه ها را کمی حرارت دهید تا سطح انها نیز برشته شود یا به همان صورت که معمول است سرو کنید.




رست بیف

  1394/2/5 - 11:56:30
  پسندیدن : 16
  در لیست کسی نیست
  نظرات : 6
  بازدید : 10053


 
chef somi
امتياز : 251138

ارسال هاي ديگر كاربر








پاناکوتا با سس میوه

پاناکوتا دسری خوشمزه است که به صورت لایه لایه از خامه و ژله درست می‌شود و در هر فصل از سال می‌توان از ژله و میوه‌های مربوط به همان فصل در آن استفاده کرد.


ویژه ها

میگو پفکی
ارسال : مامان پری
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری



لوبیا چشم بلبلی

دانه ی لوبیا چشم بلبلی به عنوان مدر و برای تقویت معده استفاده می شود و پخته و اب پز ان را می خودند و معتقدند ضمن این كه غذای خوبی است برای از بین بردن كرم معده نیز مفید


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 251138
 
ندا سروستانی
امتياز : 153845
 
golara valianpour
امتياز : 111160
 
شف سارا
امتياز : 104384
 
سحر ناز
امتياز : 72198


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394